De gezondheid van je kind

Wanneer je kind zich goed voelt, dan voel jij je ook een stuk beter

Heeft jouw kind regelmatig terugkerende klachten zoals:

R

Buikpijn

R

Eczeem

R

Chronische verkoudheid

R

Onrust

R

…..

Klik hieronder, op de voor jullie betreffende tab, voor meer informatie.

Nu jij en je partner jullie kinderwens graag realiteit zien worden, is dit het allerbeste moment om te starten met inzicht in jullie eigen gezondheid! Want een gezond lichaam van zowel vader als moeder, levert vaker een gezonde zwangerschap op!

Verbeteren van de vruchtbaarheid

Gaat zwanger worden bij jullie niet vanzelf? Wisten jullie al dat je zelf grote invloed kunt uitoefenen op het vergroten van de kans op een zwangerschap?

Hormoonbalans

Een belangrijk voorbeeld in het wel of niet zwanger kunnen worden is een teveel aan stress, omdat dit je lichaam op alle niveaus beïnvloedt en je hormonen uit balans brengt.

Zwanger worden valt en staat dus bij een juiste hormoonbalans. Vergroot daarom samen je kansen en breng jullie hormonen in balans  door middel van goede voeding, beweging en stressreductie. Tip: laat je hierbij goed ondersteunen door dit online programma!

Let op: voor de aanstaande moeder is het van groot belang dat haar lichaam kan beschikken over ruim voldoende voedingsstoffen. Dit om überhaupt zwanger te kunnen worden en daarnaast omdat als het lukt om zwanger te worden, vanaf dan de meeste voedingsstoffen eerst naar de baby zullen gaan en dan pas naar de moeder.

Man

Daarnaast is het van belang om niet alleen de focus te leggen op de vruchtbaarheid van de vrouw, want het probleem van wel of niet zwanger worden kan net zo goed liggen aan de kwaliteit van het sperma van de man. Tijdens je gezondheidscheck wordt dit dan ook meegenomen in de controle. Blijkt de spermakwaliteit inderdaad onvoldoende? Meestal ligt de oorzaak hiervan in tekorten in vitaminen en mineralen. Maar ook andere invloeden zijn voor goede sperma van belang. Je man ontvangt dan ook aanvullende tips op welke manieren hij zijn sperma kwaliteit kan verbeteren.

Kortom, willen jullie samen de beste start voor jullie kindje? Plan dan eerst beiden jullie gezondheidscheck en krijg daarmee en inzicht in jullie gezondheid en ontvang adviezen om de kans op een gezonde zwangerschap flink te vergroten!

Vind hier meer informatie over de gezondheidscheck

Tip: willen jullie nu direct thuis aan de slag met het in balans brengen van jullie hormonen? Volg dan samen het online programma

Boekentips om samen je hormonen in balans te brengen zijn:

Geef je baby de beste start!

Komende maanden vindt in je lichaam het prachtige wonder plaats van bevruchte eicel naar jullie eigen baby! Je kunt je voorstellen, dat bij alles wat er nu in je lichaam gebeurt, je lichaam graag beschikt over alles wat het nodig heeft, zodat je baby niets tekort komt en zich goed kan ontwikkelen. Want wist jij dat de eerste 1000 dagen van je kindje, geteld vanaf de bevruchting, cruciaal zijn voor zijn/haar verdere gezondheid? Daaarom is het tijdens je zwangerschap extra belangrijk om je eigen gezondheid goed in de gaten te houden, juist omdat deze dus zo’n grote invloed heeft op de gezondheid van je kindje. Om hier grip op te houden, adviseer ik dan ook een gezondheidscheck tijdens ieder trimester van je zwangerschap.

Ontvang advies voor een gezonde zwangerschap

Na je gezondheidscheck wordt je via je persoonlijk advies verder goed geinformeerd over alles rondom je zwangerschap. Ook ontvang je zonodig handige tips bij zwangerschapskwaaltjes, zoals bijvoorbeeld: misselijkheid, obstipatie, aambeien, striae, blaastontsteking, bekkeninstabiliteit enz.

Vind hier meer informatie over je gezondheidscheck.

Jullie kindje heeft inmiddels jullie leven verrijkt. Hoe dankbaar jullie ook zijn, misschien kampen jullie met

Opstartproblemen

Denk bijvoorbeeld aan darmkrampjes, eczeem, chronische verkoudheid? Of misschien heb jij als moeder last van een postnatale depressie? Je wilt graag naar die roze wolk, maar momenteel ervaar je die niet.

Plan dan een online afspraak aan waarin we alles waar je tegen aan loopt kunnen bespreken. Na afloop ontvang jij persoonlijk advies, met in jullie situatie passende informatie en tips, zodat je weet wat te doen bij bijvoorbeeld:

Vind hier meer informatie over de online afspraak voor je kind en plan deze hier in.

Prijs € 27 per kwartier

De duur van deze afspraak is vanaf 15 tot 60 minuten. (maximaal € 97 per uur)

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Na je afspraak ontvang je de factuur die je kunt gebruiken voor declaratie.

Tip: volg mij via social media om op de hoogte te blijven van actuele kortingsacties op afspraken en producten. Heb jij gebruik gemaakt van mijn stapelkorting actie? Dan ontvang je, na het maken van je afspraak, bericht met daarin je totaal opgespaarde bedrag. 

Inmiddels is jullie kind flink gegroeid en zit al op de basisschool!

Zien jullie terugkerende klachten bij je kind?

Of is er misschien door een arts een diagnose vastgesteld en wil je graag weten wat je zelf kunt doen om klachten te verbeteren? Maak dan een afspraak voor een gezondheidscheck. Voorafgaand vul je het intakeformulier in en op de dag van de afspraak kom je samen met je kind langs zodat we dit alles met elkaar kunnen bespreken. Afhankelijk van de leeftijd van je kind, wordt deze ook in het gesprek betrokken. Wanneer je kind in staat is om 3 minuten stil te zijn en stil te zitten kan er tijdens deze afspraak ook 1 test worden afgenomen om zo meer inzicht te krijgen in zijn/haar gezondheid. Deze test is zeer makkelijk af te nemen en volledig pijnloos.

Na afloop ontvang je per e-mail het persoonlijk advies, toegespitst op de klacht van jouw kind op gebied van voeding en zonodig suppletie en toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering. Op die manier kunnen jullie vanuit huis stap voor stap werken aan een betere gezondheid voor jullie kind. Tijdens de afspraak worden de ouder(s)/verzorger(s) gevraagd deze behandelingsovereenkomst te tekenen.

Prijs € 97

De duur van deze afspraak is 45-60 minuten.

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Na je afspraak ontvang je de factuur die je kunt gebruiken voor declaratie.

Tip: volg mij via social media om op de hoogte te blijven van actuele kortingsacties op afspraken en producten. Heb jij gebruik gemaakt van mijn stapelkorting actie? Dan ontvang je, na het maken van je afspraak, bericht met daarin je totaal opgespaarde bedrag. 

Meten = weten

Informatie over metingen en testen:

De metingen die bij de afspraak inbegrepen zijn, verschaffen je al veel informatie over je actuele gezondheid. 

Is er behoefte aan specifiek laboratorium onderzoek? Dan verwijs ik je graag door naar de website van Bloedwaardentest. Via deze website kun je zelf diverse onderzoeken samenstellen. Deze test(en) worden naar je huisadres verstuurd waarna je of zelf de test afneemt, of via een prikpunt in jouw omgeving. De testresultaten verstuur je naar het lab, waarna je de uitslag(en) vervolgens per mail ontvangt. Klik hieronder voor meer informatie op het onderzoek van je keuze.

Elke keer dat je eet, is een kans om je lichaam te voeden

Via onderstaande foto’s kun je alvast een kijkje nemen hoe de praktijkruimte eruit ziet, waar deze afspraken plaatsvinden.

Zet nu de eerste stap naar een betere gezondheid!

Erika Batista Brito
Erika Batista Brito
05/02/2024
Ik ben zeer tevreden ! Veel geleerd over wat goed is voor mijn lichaam en ook wat slecht is . De behandeling was super relax en zeer aangenaam. Inderdaad, je gezondheid begint van binnen en dan ga je van buiten uitstralen 💎
latifa el
latifa el
10/11/2023
Ik ben blij dat ik een traject ben gestart bij binnenste buiten. Ik heb goede adviezen gekregen over welke Suplementen goed zijn om in te nemen tegen de klachten die ik heb en voel zichtbaar resultaat. Dank binnenste buiten voor de goede zorgen.
Lisanne Stelma
Lisanne Stelma
12/10/2023
Ik heb een heel fijn gesprek gehad en er hing een prettige sfeer. Ik heb inzicht gekregen in mijn gezondheid en weet nu precies waar ik aan kan gaan werken en hoe ik mijn gezondheid kan verbeteren. Ik vond het prettig dat ik na mijn afspraak verdere begeleiding kreeg in de online leeromgeving!
Petra X
Petra X
28/08/2023
Fijn gesprek en veel geleerd over de werking van mijn lichaam, goed uitgelegd,
Wesley Boes
Wesley Boes
11/05/2023
Gister een hele profesionele en fijne sessie gehad met Francine. Echt een aanrader voor iedereen die graag meer inzicht wil in zijn algehele gezondheid en hoe dit te verbeteren.
Marianne Kant
Marianne Kant
16/03/2023
Heel tevreden over het consult wat ik heb gehad, met goede testen. Veel handgrepen, en voedingsadviezen waar ik mee aan de slag kan. Ben echt enthousiast om er mee te beginnen.
Anastasia Moiseeva
Anastasia Moiseeva
20/05/2022
If you are tired from being tired - It is a solution! If you are tired of spending months/years going unsuccessfully to your huisarts in order to find a reason - It is a solution! . Francine is very experienced, extremely pleasant and attentive!
Tirza Drisi
Tirza Drisi
14/01/2022
Het tweede consult ging weer in een prettige sfeer. Ik vind de uitleg bij de testen fijn. Er was vooruitgang te zien in de testuitslagen. Ik voel me ook fitter. Daarom ga ik door met de gegeven adviezen.
Lisa Leistra
Lisa Leistra
27/11/2021
Heel erg tevreden! Vriendelijk en doortastend, ik heb goed advies gekregen waar ik wat mee kan. Zeker aanraden.
Tonnie van den Berg
Tonnie van den Berg
27/10/2021
Hoi Francine hier een berichtje van mij nadat ik een week geleden bij jou ben geweest voor een gezondheidstest. Eerst was het even schrikken. Best veel tekorten. Maar met de supplementen en met jouw uitgebreide plan van aanpak voel ik me een stuk beter, energieker en vrolijker. Meer zin om activiteiten te ondernemen. Veel meer energie. Verwondering ook dat dit zomaar zo kan in 1 week. De gedachte dat je je dus ook zo goed kunt voelen maakt ook emotioneel. Dankjewel. Dankbare groet Tonnie

Over een jaar zou je willen dat je vandaag begonnen was

Wil jij ook graag zulke mooie resultaten behalen?

Download dan, als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips en ontvang direct een mooie aanbieding op je gezondheidscheck waarmee jij gelijk door kunt met stap 1.

niet gebruiken
1. Plan je afspraak

Hoe gezond ben jij?

Wil jij graag antwoord op die vraag? Tijdens een gezondheidscheck keren we je, figuurlijk dan hè, binnenstebuiten en brengen we zo je actuele gezondheid in kaart. Via de meetresultaten zien we wat al goed gaat en waar je aandachtspunten liggen. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met advies op gebied van voeding en suppletie, hoe je deze aandachtspunten aan kunt pakken. Ook ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering, die je thuis op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online afspraak of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Bij de vervolgafspraak stralend van buiten, leggen we de focus op je huid. De term anti-aging wordt vaak gebruikt, maar zelf spreek ik liever over healthy aging. Tijdens deze afspraak leer jij namelijk hoe jij je huid en van binnen en van buiten het beste dagelijks kan verzorgen, om zo huidproblemen aan te pakken en de huidveroudering te  vertragen.

2. Volg een online programma

Wil je thuis verder geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Neem dan zeker een kijkje bij de diverse online programma’s en/of boeken die je helpen bij het maken van dagelijks gezonde keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 combineren met een persoonlijk advies.

3. Eet genoeg groente en fruit

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, want dat is echt de basis, om je weer goed te gaan voelen. Gezond eten levert je veel op. Minder klachten, meer energie en lekkerder in je vel! Eet daarom dagelijks minimaal 400 gram groente en een aantal stuks fruit, verdeeld over de dag.

4. Gebruik supplementen

Via alleen voeding is het echt onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Wil jij weer lekker in je vel zitten? Start dan direct met goede basissuppletie die je zelf kunt bestellen met korting via mijn webshop!