Contact

Er is geen betere dag dan vandaag, om te werken aan je gezondheid!

Je krijgt direct toegang tot mijn agenda, om je afspraak met mij in te plannen. Wanneer er geen geschikt moment voor je tussenzit, stuur me dan een bericht met een aantal voorstellen zodat we samen een geschikt moment kunnen inplannen.

Plan hier je online afspraak!

Plan hier je afspraak bij mij in de praktijk!

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in.

Toestemming

10 + 11 =

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent vragen we je het sommetje te maken. Dit formulier vraagt u om uw naam en emailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Praktijk voor orthomoleculaire therapie BinnensteBuiten

Orthomoleculair Therapeut
Francine Seijsener-Fortuin

Willem Hooftstraat 2
2614 EV  Delft

0624095890

Francine Seijsener-Fortuin

Algemene informatie

De praktijk is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.30-15.30 uur. Ik werk uitsluitend op afspraak. Deze kunt u via deze website zelf inplannen in mijn agenda.

Praktijk BinnensteBuiten is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt, kunt u in de straat gratis parkeren.

De praktijk heeft geen wachtruimte, dus ik verzoek u, om op de afgesproken tijd te komen. De praktijk is op de begane grond en daardoor goed toegankelijk voor minder validen.

Vergoedingen

De complementaire behandelingen die ik als CAT level 3 therapeut geef, worden gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket van de volgende zorgverzekeraars:

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ

Lees er hier meer over >

Betalings- en annuleringsvoorwaarden:

Indien je een afspraak niet kan nakomen en je deze niet tenminste 24 uur van tevoren annuleert, wordt de voor jou gereserveerde tijd in rekening gebracht.

De factuur wordt aan het einde van de afspraak betaald.

CAT-therapeut Level 3

“Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie gatgeschillen.nl

  • KvK nummer 76989801
  • Btw-ID NL003149931B11
  • Prestatiecode: 24000 – Behandeling orthomoleculaire geneeskunde
  • Prestatiecode: 24005 – Behandeling overige natuurgeneeskunde