Contact

Er is geen betere dag dan vandaag, om te werken aan je gezondheid!

Via onderstaande knoppen krijg je direct toegang tot mijn agenda, om je afspraak met mij in te plannen. 

Plan hier je afspraak

Plan hier je vervolgafspraak

Plan hier de afspraak voor je kind

Plan hier je online afspraak

Vraag hier je persoonlijk advies aan

Via onderstaande foto’s kun je alvast een kijkje nemen hoe de praktijkruimte eruit ziet, waar deze afspraken plaatsvinden.

Tegenwoordig wordt meer dan 95% van alle chronische ziekten veroorzaakt door verkeerde voedingskeuzes, voedingstekorten en gebrek aan lichaamsbeweging

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in.

Toestemming

1 + 11 =

Om er zeker van te zijn dat je geen robot bent vragen we je het sommetje te maken. Dit formulier vraagt je om je naam en emailadres zodat wij met je kunnen communiceren. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met je gegevens omgaan.

Elke hap die je neemt, zorgt of voor het bestrijden of voor het voeden van ziekten. Wat eet jij?

Overige informatie:

 • Ik werk onderstaande dagen uitsluitend op afspraak:
  – maandag 11.30-17.00
  – dinsdag t/m donderdag 09.30-17.00
  – vrijdag 09.30-14.00
 • Afspraken kun je via deze website zelf inplannen in mijn agenda.
 • Het annuleren of verzetten van de afspraak kun je ook zelf regelen via de bevestigingsmail die je ontvangt na het maken van de afspraak. Onderaan deze bevestiging zie je 2 keuzes: het annuleren (knop cancel) van de afspraak of het verzetten (knop reschedule) van de afspraak.
 • BinnensteBuiten is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
 • Wanneer je met de auto komt kun je gratis parkeren en in de straat vind je 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s.
 • De praktijk heeft geen wachtruimte, dus ik verzoek je, om op de afgesproken tijd te komen.
 • Zowel de praktijkruimte als het toilet bevinden zich op de begane grond en zijn daardoor makkelijk toegankelijk.
 • De praktijk voldoet aan alle eisen van de beroepsvereniging.
 • Op donderdagen zal stagiaire Lisanne ook aanwezig zijn tijdens afspraken.

Praktijk voor orthomoleculaire therapie BinnensteBuiten


Francine Seijsener-Fortuin
Orthomoleculair Therapeut

Willem Hooftstraat 2
2614 EV  Delft

0624095890

NL51KNAB0259916986 

KvK nummer 76989801

Btw-ID NL003149931B11

Francine Seijsener-Fortuin

Het voedsel dat we dagelijks eten maakt HET verschil

Je hoeft niet minder te eten, je hoeft alleen maar goed te eten

Hoe kom jij snel, weer lekker in je vel?

Download als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips en ontvang direct een mooie aanbieding op je gezondheidscheck waarmee jij gelijk door kunt met stap 1.

niet gebruiken
1. Plan je afspraak

Hoe gezond ben jij?

Wil jij graag antwoord op die vraag? Tijdens een gezondheidscheck keren we je, figuurlijk dan hè, binnenstebuiten en brengen we zo je actuele gezondheid in kaart. Via de meetresultaten zien we wat al goed gaat en waar je aandachtspunten liggen. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met advies op gebied van voeding en suppletie, hoe je deze aandachtspunten aan kunt pakken. Ook ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering, die je thuis op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online afspraak of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Bij de vervolgafspraak stralend van buiten, leggen we de focus op je huid. De term anti-aging wordt vaak gebruikt, maar zelf spreek ik liever over healthy aging. Tijdens deze afspraak leer jij namelijk hoe jij je huid en van binnen en van buiten het beste dagelijks kan verzorgen, om zo huidproblemen aan te pakken en de huidveroudering te  vertragen.

2. Volg een online programma

Wil je thuis verder geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Neem dan zeker een kijkje bij de diverse online programma’s en/of boeken die je helpen bij het maken van dagelijks gezonde keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 combineren met een persoonlijk advies.

3. Eet genoeg groente en fruit

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, want dat is echt de basis, om je weer goed te gaan voelen. Gezond eten levert je veel op. Minder klachten, meer energie en lekkerder in je vel! Eet daarom dagelijks minimaal 400 gram groente en een aantal stuks fruit, verdeeld over de dag.

4. Gebruik supplementen

Via alleen voeding is het echt onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Wil jij weer lekker in je vel zitten? Start dan direct met goede basissuppletie die je zelf kunt bestellen met korting via mijn webshop! 

Het is nooit te vroeg of te laat, om te werken aan de gezondste versie van jou!