Online aanbod

Voor je lichaam zorgen is een investering. 
Je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is.

Wil jij ook meer energie en af van je lichamelijke klachten? Plan dan gelijk een afspraak in en merk welk verschil goede voeding voor jou gezondheid maakt!

Zeker nu we allemaal meer thuis zijn, is het belangrijker dan ooit om goed voor je lichaam te zorgen. Je eigen immuunsysteem kan virussen prima de baas, als het van jou maar krijgt wat het nodig heeft. Met een gezonde leefstijl gaat het zelf herstellend vermogen van je lichaam vanzelf aan het werk, waardoor jij straks snel weer lekker in je vel zit. En is dat niet het mooiste geschenk dat je  jezelf kan geven?

Hoe voel jij je momenteel?

Onderstaande afspraken vinden online plaats via een videogesprek (Zoom). Je kunt onderstaande afspraken direct in mijn agenda inplannen.

Francine Seijsener-Fortuin

Online Consult

Makkelijk vanuit je eigen huis met je gezondheid aan de slag?

Via deze afspraak bespreken we de intakeformulieren en  ontvang je na afloop je persoonlijk gezondheidsplan die jou thuis helpt je leefstijl stap voor stap te verbeteren!

Online vervolg consult

Je hebt inmiddels meer energie!
Je klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen!

We bespreken de tussentijdse resultaten en bekijken welke stappen je nog meer kan zetten.

Gezond van binnen, stralend van buiten.

Plan je liever een afspraak bij mij in de praktijk?

Heel leuk wanneer je deze afspraak inpland! Want dan kunnen we met behulp van meetapparatuur op zoek naar de oorzaak van je onbegrepen klachten en controleren of je vitaminen en mineralen op peil zijn.