Online Afspraak

Zorg goed voor je lichaam.
Het is de enige plek waarin je altijd moet leven!

Makkelijk vanuit het comfort van je eigen huis met je gezondheid aan de slag? Tijdens deze afspraak bespreken we, via een videogesprek, je intakeformulieren en eventueel de uitslagen van je aanvullende testen. Na afloop ontvang jij je persoonlijk advies en toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering, die je thuis helpt je voeding en daarmee je gezondheid stap voor stap te verbeteren! 

Francine Seijsener-Fortuin

Online Consult

1 afspraak | 60 minuten | € 97

Voel jij je vaak moe en heb je last van onbegrepen klachten? Plan dan nu een afspraak!

 

Je krijgt:

  • Uitgebreide vragenlijsten om achter de oorzaak van je klachten te komen en te zien of je vitaminen en mineralen in balans zijn
  • Een bravermantest, welke inzicht geeft of jouw gelukshormonen in balans zijn.
  • Na je afspraak ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan en wordt je thuis verder ondersteund via de online leeromgeving voor leefstijlverbetering en via de besloten Facebookgroep.

Verbeter je gezondheid pakket

3 afspraken | 135 minuten + vetzurentest | € 337

Het verbeter je gezondheid pakket is een combinatie aanbieding van 3 afspraken. Na je eerste afspraak ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan en wordt je thuis verder ondersteund via de online leeromgeving voor leefstijlverbetering en via de besloten Facebookgroep.

 

  1. het online consult inclusief vetzurentest t.w.v. € 169
  2. tussentijds online consult
  3. online vervolgconsult

Met deze combinatieaanbieding ontvang je € 63,- korting op de totaalprijs!

Meten = weten

De uitgebreide vragenlijsten, die je ontvangt na het maken van je afspraak, verschaffen je al veel informatie over je actuele gezondheid. Is er behoefte aan specifiek laboratorium onderzoek? Dan verwijs ik je graag door naar de website van:

Via deze website kun je zelf diverse onderzoeken samenstellen. Deze test(en) worden naar je huisadres verstuurd waarna je of zelf de test afneemt, of via een prikpunt in jouw omgeving. De testresultaten verstuur je naar het lab, waarna je de uitslag(en) vervolgens per mail ontvangt.

Gezond van binnen, stralend van buiten.

Plan je liever een afspraak bij mij in de praktijk?

Wanneer je een afspraak maakt voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk! gaan we met behulp van meetapparatuur en eventueel aanvullende testen, op zoek naar de oorzaak van je klachten en controleren we gelijk of je vitaminen en mineralen op peil zijn. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan wordt je thuis verder ondersteund via de online leeromgeving voor leefstijlverbetering, die je thuis op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid stap voor stap te verbeteren.

Zet nu de eerste stap naar een betere gezondheid!

Over een jaar zou je willen dat je vandaag begonnen was

Wil jij ook graag zulke mooie resultaten behalen?

Download dan, als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips. Als dank ontvang je een eenmalige aanbieding waar je gelijk gebruik van kunt maken!

Wil je vervolgens verder aan de slag met het verbeteren van je gezondheid?

 

Volg dan dit stappenplan:

Hoe gezond ben jij?

Wil jij graag antwoord op die vraag? Tijdens een gezondheidscheck brengen we je actuele gezondheid in kaart, zodat duidelijk wordt wat al goed gaat en waar je aandachtspunten liggen. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan en toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering, die je thuis op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online gesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

De afspraak stralend van buiten vind alleen plaats bij mij in de praktijk en daarbij leggen we de focus op je huid. De term anti-aging wordt vaak gebruikt, maar zelf spreek ik liever over healthy aging. Tijdens deze afspraak leer jij namelijk hoe jij je huid en van binnen en van buiten het beste dagelijks kan verzorgen, om zo de huidveroudering te  vertragen.

Wil je thuis verder geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Neem dan zeker een kijkje bij de diverse online programma’s en/of boeken die je helpen bij het maken van dagelijks gezonde keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 eventueel combineren met een persoonlijk advies.

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, want dat is echt de basis, om je weer goed te gaan voelen. Gezond eten levert je veel op. Minder klachten, meer energie en lekkerder in je vel! Eet daarom dagelijks minimaal 400 gram groente en een aantal stuks fruit, verdeeld over de dag.

Via alleen voeding is het echt onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Wil jij weer lekker in je vel zitten? Start dan direct met goede basissuppletie die je zelf kunt bestellen met korting!