Stralend van buiten

Ware schoonheid is, wanneer je innerlijk en je uiterlijk in harmonie zijn.

Je buitenkant weerspiegelt je binnenkant

Pukkels, bultjes, uitslag en droogheid …. Jouw kwetsbare huid is DE spiegel van je gezondheid. Gaat het met jou niet goed? Dan zie je dat direct terug in de vorm van veel voorkomende huidaandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan acne, eczeem, rosacea en couperose, psoriasis en vroegtijdige huidveroudering. Vaak neem je hier genoegen mee of je smeert je vol met iets dat het alleen maar erger lijkt te maken.

Maar wist jij dat huidproblemen het beste van binnenuit opgelost kunnen worden?

Een mooie huid krijg je pas, wanneer binnenin je lichaam alles in balans is. Daarom gaat er aan deze afspraak altijd een gezondheidscheck vooraf, zodat we ons tijdens deze vervolgafspraak specifiek verder kunnen richten op huidverbetering en het vertragen van de huidveroudering van binnenuit en buitenaf. 

Tijdens deze vervolgafspraak:

R

Analyseren we via diverse metingen je (huid)gezondheid

R

Leer je hoe je je huid het beste van binnen en buiten kan verzorgen en zo een rustige en stralende huid te krijgen door huidproblemen te verminderen en huidveroudering te vertragen

R

Ontvang je voeding- en suppletie advies, specifiek gericht op jouw huidprobleem en/of het vertragen van de huidveroudering.

R

Ga je oefenen met verschillende massagetechnieken die je huid steviger en stralender zullen maken.

R

Met de meegekregen adviezen ga je thuis zelf aan de slag met het dagelijks verzorgen van je huid, van binnen en buiten, op een manier die bij jou past.

R

Wanneer je werkt van binnen naar buiten, krijg je echt de mooiste resultaten! Je huid oogt al snel veel rustiger en stralender.

R

Het is aan te bevelen om bij onze 1e afspraak, een foto van je zelf te maken en deze na zo’n 6-8 weken te vergelijken met een nieuwe foto. Je zult je verbazen over het verschil!

Voor de afspraak

Direct na het maken van de vervolgafspraak ‘stralend van buiten’, ontvang je een afspraakbevestiging.

Op de dag van deze afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslag van de meting niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

Omdat een mooie huid van binnenuit komt, ontvang je tijdens deze afspraak van 90 minuten, nogmaals een complete gezondheidscheck en bespreken we samen de tussentijdse resultaten hiervan.

Deze metingen geven namelijk inzicht in de hoogte van je stressniveau en over de gezondheid van je bloedvaten. Beiden zijn heel belangrijk voor een mooie rustige huid. Ook meten we of je lichaam tekorten ervaart in collageen. We meten het vocht- en vetgehalte van je huid en de elasticiteit. En uiteraard controleren we je vitaminen-en mineralen balans. Voor een gezonde huid, haar en nagels is het namelijk van groot belang dat deze balans in orde is. De vitamines en mineralen die we binnenkrijgen worden namelijk eerst naar de hersenen gestuurd, daarna naar de organen en spieren. Als laatste is de huid pas aan de beurt, als er dan tenminste nog wat over is. 

Ons lichaam kiest nu eenmaal niet voor een mooie huid, maar voor de bescherming van de organen. Zo werkt het natuurlijke proces van ons lichaam. Ons lichaam geeft de uitstraling van onze huid dus minder prioriteit, maar wij geven die wel!! Als we onze huid- en haarbehoeftes goed kennen, kunnen we er beter voor zorgen en daarnaast langer genieten van een mooie gezonde huid!

Omdat de huidkwaliteit na ons 25ste levensjaar langzaam afneemt kan je huid wel wat extra hulpmiddelen gebruiken. Door je huid van binnen en van buiten goed te verzorgen behoud je veel langer een mooie, stralende huid, glanzende haren en sterke nagels!

We oefenen ook met een aantal gezichtsmassagetechnieken, die je vervolgens thuis kunt inzetten bij je dagelijkse huidverzorging. De huidproducten die we hierbij gebruiken, kun je tijdens deze afspraak fijn uitproberen en wanneer ze je bevallen, direct aanschaffen.

Na de afspraak

Je ontvangt per e-mail:

  • je persoonlijk advies
  • toegang tot de online leeromgeving voor huidverbetering waar je per huidklacht specifiek advies krijgt op gebied van voeding, suppletie en huidverzorging. 
  • de factuur

Prijs

EUR 127
Dit bedrag wordt voorafgaand aan de afspraak overgemaakt naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten.

Let op: maak je gebruik van een kortingscode? Vul deze dan in tijdens het maken van je afspraak.
Heb je
korting gespaard? Stuur mij een berichtje, dan laat ik je weten hoeveel korting je hebt gespaard.
M
aak vervolgens het totaalbedrag – de betreffende korting over naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Dit kun je hier nakijken. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Wil je ook stralend voor de dag komen?

R

Nee, ik combineer deze afspraak liever met een traject

Francine Seijsener-Fortuin

Gezond van Binnen, Stralend van Buiten

3 afspraken | 240 minuten | € 327

Je krijgt:

  • 3x gezondheidscheck in mijn praktijk

Tijdens dit traject leggen we de focus op healthy aging en richten we ons op het verbeteren van je algehele gezondheid van zowel de binnenkant als de buitenkant! Jouw huid, haar en nagels weerspiegelen namelijk jouw gezondheid! Tussen iedere afspraak zit minimaal 6 weken.

Je krijgt extra:

  • Na je tweede afspraak ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor huidverbetering waar jij leert hoe jij je huid zowel van binnen als buiten goed kan verzorgen.
  • Na je derde afspraak ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor healthy aging. Hier ga jij leren welke processen er in je lichaam plaatsvinden die zorgen dat we (versneld?) verouderen en welke stappen jij kunt zetten om deze verouderingsprocessen te vertragen.

Wil jij graag fit en stralend ouder worden? Kies dan voor dit traject!