Stralend van buiten

Ware schoonheid is, wanneer je innerlijk en je uiterlijk in harmonie zijn.

Je buitenkant weerspiegelt je binnenkant

Gezond leven en stralend ouder worden begint natuurlijk met een goede gezondheid. Daarom is deze afspraak bij voorkeur in te plannen vanaf 6 weken na je 1e afspraak.

R

Tijdens deze afspraak leer je wat je moet doen en laten om stralend ouder te worden.

R

Ga je oefenen met verschillende technieken om je huid steviger en  stralender te maken.

R

Met de meegekregen adviezen ga je thuis zelf aan de slag met het dagelijks verzorgen van je huid op een manier die bij jou past.

R

Omdat je werkt van binnen naar buiten, krijg jij de mooiste resultaten! Je huid oogt als het goed is nu al veel rustiger en eventuele vaalheid is ook verdwenen.

R

Het is aan te bevelen om aan het begin van dit traject, dus vanaf de 1e afspraak, een foto van je zelf te maken en deze na zo’n 6-8 weken te vergelijken met een nieuwe foto. Je zult je verbazen over het verschil!

Voor de afspraak

Direct na het maken van de afspraak ‘stralend van buiten’, ontvang je een afspraakbevestiging. Op de dag van deze afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslag van de meting niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

In deze afspraak van 75-90 minuten, ontvang je eerst een meting om inzicht te krijgen in je vitaminen en mineralenbalans. Voor een gezonde huid, haar en nagels is het namelijk van groot belang dat deze balans in orde is. De vitamines en mineralen die we binnenkrijgen worden namelijk eerst naar de hersenen gestuurd, daarna naar de organen en spieren. Als laatste is de huid pas aan de beurt, als er dan tenminste nog wat over is. Ons lichaam kiest nu eenmaal niet voor een mooie huid, maar voor de bescherming van de organen. Zo werkt het natuurlijke proces van ons lichaam.

Ons lichaam vindt de uitstraling van onze huid dus minder belangrijk, maar wij wel!! Als we onze huid- en haarbehoeftes goed kennen, kunnen we er beter voor zorgen en daarnaast langer genieten van een mooie gezonde huid!

Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt kan je huid wel wat extra hulpmiddelen gebruiken. Door je huid van binnen en van buiten goed te verzorgen behoud je langer een mooie, stralende huid, glanzende haren en sterke nagels!

Tijdens deze afspraak ga je ook oefenen met een aantal gezichtsmassagetechnieken, zodat je die thuis kunt inzetten bij je dagelijkse huidverzorging.

Je hebt de mogelijkheid om de producten, die hiervoor van belang zijn, tijdens de afspraak direct aan te schaffen.

Na de afspraak

Je ontvangt per e-mail:

  • de benodigde instructies die je thuis kunt inzetten bij je dagelijkse huidverzorging.
  • de factuur

Prijs

EUR 127
Dit bedrag wordt voorafgaand aan de afspraak overgemaakt naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten onder vermelding van de datum + de naam van je afspraakkeuze.

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Dit kun je hier nakijken.

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Wil je ook stralend voor de dag komen?

Francine Seijsener-Fortuin