Stralend van buiten

Ware schoonheid is, wanneer je innerlijk en je uiterlijk in harmonie zijn.

Je buitenkant weerspiegelt je binnenkant

Gezond leven en stralend ouder worden begint natuurlijk met een goede gezondheid. Daarom kun je deze afspraak alleen inplannen vanaf 6 weken na de afspraken ‘gezond van binnen’ of ‘persoonlijk gezondheidsplan’.

R

Tijdens deze afspraak leer je wat je moet doen en vooral moet laten om stralend voor de dag te komen.

R

Tijdens deze afspraak oefen je met verschillende technieken om je huid steviger en  stralender te maken.

R

Met de meegekregen adviezen ga je thuis zelf aan de slag met het dagelijks verzorgen van je huid op een manier die bij jou past.

R

Omdat je werkt van binnen naar buiten, krijg jij de mooiste resultaten! Je huid oogt als het goed is nu al veel rustiger en eventuele vaalheid is ook verdwenen.

R

Het is aan te bevelen om aan het begin van dit traject, dus vanaf de gezondheidscheck, een foto van je zelf te maken en deze na zo’n 6-8 weken te vergelijken met een nieuwe foto. Je zult zeker verschil zien!

Voor de afspraak

Op de dag van deze afspraak stop je minimaal 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslag van de meting niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

In deze afspraak van 90 minuten, ontvang je  eerst een meting om inzicht te krijgen in je vitaminen en mineralenbalans. Voor een gezonde huid, haar en nagels is het namelijk van groot belang dat deze balans in orde is. De vitamines en mineralen die we binnenkrijgen worden namelijk eerst naar de hersenen gestuurd, daarna naar de organen en spieren. Als laatste is de huid pas aan de beurt, als er dan tenminste nog wat over is. Ons lichaam kiest nu eenmaal niet voor een mooie huid, maar voor de bescherming van de organen. Zo werkt het natuurlijke proces van ons lichaam.

Ons lichaam vindt de uitstraling van onze huid dus niet belangrijk, maar wij wel!! Als we onze huid- en haarbehoeftes goed kennen, kunnen we er beter voor zorgen en daarnaast langer genieten van een mooie gezonde huid!

Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt kan je huid wel wat extra hulpmiddelen gebruiken. Door je huid van binnen en van buiten goed te verzorgen behoud je langer een mooie, stralende huid!

Je gaat dus leren en oefenen met wat allemaal van belang is voor het krijgen van een stralende huid, glanzende haren en sterke nagels. De producten die hiervoor van belang zijn, kun je tijdens de afspraak direct aanschaffen.

Na de afspraak

Je ontvangt de benodigde instructies die je thuis kunt inzetten bij je dagelijkse huidverzorging.

Prijs

EUR 105
De factuur wordt aan het einde van de afspraak betaald.

Omdat ik als CAT level 3 therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Check hiervoor de website van CAT

Gezond van binnen, stralend van buiten

 

R

Wil je ook stralend voor de dag komen?

Hier help ik je graag bij.

Francine Seijsener-Fortuin