Stralend van buiten

Ware schoonheid is, wanneer je innerlijk en je uiterlijk in harmonie zijn.

Je buitenkant weerspiegelt je binnenkant

Gezond leven en stralend ouder worden begint natuurlijk met een goede gezondheid. Daarom kun je deze afspraak alleen inplannen vanaf 6 weken na de afspraken ‘gezond van binnen’ of ‘persoonlijk gezondheidsplan’.

R

Tijdens deze afspraak leer je wat je moet doen en vooral moet laten om stralend voor de dag te komen.

R

Met de meegekregen adviezen ga je thuis zelf aan de slag met het dagelijks verzorgen van je huid op een manier die bij jou past.

R

Omdat je eerst aan de slag bent gegaan met het verzorgen van je innerlijk en je nu verder gaat met het verzorgen van je uiterlijk, zul je merken dat je huid al veel rustiger oogt en eventuele vaalheid is verdwenen.

R

Het is aan te bevelen om aan het begin van dit traject, dus vanaf de gezondheidscheck, een foto van je zelf te maken en deze na zo’n 6-8 weken te vergelijken met een nieuwe foto. Je zult zeker verschil zien!

Voor de afspraak

Op de dag van deze afspraak stop je minimaal 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslag van de meting niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

In dit gesprek van 90 minuten, ontvang je  een meting om inzicht te krijgen in je vitaminen en mineralenbalans. Voor een gezonde huid, haar en nagels is het namelijk van groot belang dat deze balans in orde is. Je krijgt op basis van deze uitslag een passend suppletieadvies en de mogelijkheid deze direct aan te schaffen. Je leert en oefent met wat allemaal van belang is voor het krijgen van een stralende huid, glanzende haren, sterke nagels en gezonde ogen.

Na de afspraak

Je ontvangt de benodigde instructies, zodat je dit thuis kunt inzetten bij je dagelijkse huidverzorging.

Prijs

EUR 105
De factuur wordt aan het einde van de afspraak betaald.

Omdat ik als CAT level 3 therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Check hiervoor de website van CAT

Gezond van binnen, stralend van buiten

 

R

Wil je ook stralend voor de dag komen?

Hier help ik je graag bij.

Francine Seijsener-Fortuin