Stralend van buiten

Ware schoonheid is, wanneer je innerlijk en je uiterlijk in harmonie zijn.

Je buitenkant weerspiegelt je binnenkant

Pukkels, bultjes, uitslag en droogheid …. Jouw kwetsbare huid is DE spiegel van je gezondheid. Gaat het met jou niet goed? Dan zie je dat direct terug in de vorm van veel voorkomende huidaandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan acne, eczeem, rosacea en couperose, psoriasis en vroegtijdige huidveroudering. Vaak neem je hier genoegen mee of je smeert je vol met iets dat het alleen maar erger lijkt te maken.

Maar wist jij dat huidproblemen het beste van binnenuit opgelost kunnen worden?

Een mooie huid krijg je pas, wanneer binnenin je lichaam alles in balans is. Daarom ontvang jij tijdens deze afspraak een complete gezondheidscheck, waarbij we ons specifiek gaan richten op huidverbetering en het vertragen van de huidveroudering. 

Tijdens deze afspraak:

R

Analyseren we via diverse metingen je (huid)gezondheid

R

Kun je kiezen om een vetzuurmeting, op basis van een vingerprik, toe te voegen aan deze afspraak om in combinatie met een kuur je (huid)gezondheid te optimaliseren vanaf celniveau!

R

Leer je hoe je je huid het beste van binnen en buiten kan verzorgen en zo een rustige en stralende huid te krijgen door huidproblemen te verminderen en huidveroudering te vertragen

R

Ontvang je voeding- en suppletie advies, specifiek gericht op  jouw huidprobleem en het vertragen van de huidveroudering.

R

Ga je oefenen met verschillende massagetechnieken die je huid steviger en stralender zullen maken.

R

Met de meegekregen adviezen ga je thuis zelf aan de slag met het dagelijks verzorgen van je huid, van binnen en buiten, op een manier die bij jou past.

R

Wanneer je werkt van binnen naar buiten, krijg je echt de mooiste resultaten! Je huid oogt al snel veel rustiger en stralender.

R

Het is aan te bevelen om bij onze 1e afspraak, een foto van je zelf te maken en deze na zo’n 6-8 weken te vergelijken met een nieuwe foto. Je zult je verbazen over het verschil!

Voor de afspraak

Direct na het maken van de afspraak ‘stralend van buiten’, ontvang je een afspraakbevestiging, met een intakeformulier die ik graag uiterlijk 24 uur voor onze afspraak ingevuld retour ontvang. 

Op de dag van deze afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslag van de meting niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

In deze afspraak van 90 minuten, ontvang je eerst een aantal metingen om inzicht te krijgen in de hoogte van je stressniveau en over de gezondheid van je bloedvaten. Beiden zijn namelijk heel belangrijk voor een mooie rustige huid. Ook bekijken we of je lichaam tekorten ervaart in collageen. We controleren het vocht- en vetgehalte van je huid en de elasticiteit. En uiteraard controleren we je vitaminen-en mineralen balans. Voor een gezonde huid, haar en nagels is het namelijk van groot belang dat deze balans in orde is.

De vitamines en mineralen die we binnenkrijgen worden namelijk eerst naar de hersenen gestuurd, daarna naar de organen en spieren. Als laatste is de huid pas aan de beurt, als er dan tenminste nog wat over is. Ons lichaam kiest nu eenmaal niet voor een mooie huid, maar voor de bescherming van de organen. Zo werkt het natuurlijke proces van ons lichaam.

Ons lichaam geeft de uitstraling van onze huid dus minder prioriteit, maar wij geven die wel!! Als we onze huid- en haarbehoeftes goed kennen, kunnen we er beter voor zorgen en daarnaast langer genieten van een mooie gezonde huid!

Omdat de huidkwaliteit na ons 25ste levensjaar langzaam afneemt kan je huid wel wat extra hulpmiddelen gebruiken. Door je huid van binnen en van buiten goed te verzorgen behoud je veel langer een mooie, stralende huid, glanzende haren en sterke nagels!

Wanneer je hierin interesse hebt en we voldoende tijd hebben, oefenen we ook met een aantal gezichtsmassagetechnieken, die je vervolgens thuis kunt inzetten bij je dagelijkse huidverzorging. De huidproducten die we hierbij gebruiken, kun je tijdens deze afspraak fijn uitproberen en wanneer ze je bevallen, direct aanschaffen.

Na de afspraak

Je ontvangt per e-mail:

  • je persoonlijk huidplan
  • toegang tot de online leeromgeving voor huidverbetering waar je per huidklacht specifiek advies krijgt op gebied van voeding, suppletie en huidverzorging. 
  • de factuur

Prijs

EUR 127
Dit bedrag wordt voorafgaand aan de afspraak overgemaakt naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten. Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen, dan kun je deze invullen bij het maken van je afspraak en maak je vervolgens het totaalbedrag – de betreffende korting over.

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Dit kun je hier nakijken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om korting te sparen op je afspraken!

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Wil je ook stralend voor de dag komen?

R

Nee, ik combineer deze afspraak liever tijdens een gezondheidscheck traject

Francine Seijsener-Fortuin

Gezond van Binnen, Stralend van Buiten

3 afspraken | 240 minuten | € 337

Tijdens dit traject starten we met je gezondheidscheck om zo te controleren welke punten er bij jou aandacht nodig hebben, zodat je gericht je gezondheid flink kan verbeteren! Na je eerste afspraak ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan en wordt je thuis verder ondersteund via de online leeromgeving voor leefstijlverbetering en via de besloten Facebookgroep.

Vanaf zo’n 6 weken na je 1e afspraak, kom je langs voor de afspraak stralend van buiten. Tijdens deze afspraak ontvang je weer een complete gezondheidscheck. Maar nu leggen we de focus op meer dan anti-aging, namelijk op healthy aging! Je leert hoe je huidveroudering kan vertragen en hoe je eventuele huidproblemen zowel van de binnen- als buiten kan aanpakken. Na je tweede afspraak wordt je thuis verder ondersteunt via de online leeromgeving voor huidverbetering.

Vanaf 6 weken na je 2e afspraak sluiten we dit traject af tijdens je vervolgafspraak. Je ontvangt opnieuw een gezondheidscheck en we vergelijken deze testresultaten met de vorige, om zo je voortgang te zien. Je ontvangt zo nodig nog aanvullend advies over de eventuele aandachtsgebieden die er dan nog zijn.

Je krijgt extra:

Na je laatste afspraak in dit traject ontvang jij ook toegang tot de online leeromgeving voor healthy aging. Hier ga jij leren welke processen er in je lichaam plaatsvinden die zorgen dat we (versneld?) verouderen en welke stappen jij kunt zetten om deze verouderingsprocessen te vertragen, zodat jij fit en stralend je oude dag tegemoet kan zien!