Kickstart je energie!

Het belangrijkste project waar je ooit aan zult werken, is je eigen gezondheid

Een gezonde leefstijl, is het maken van goede dagelijkse gewoontes.

Op zoek naar een doorbraak in het krijgen van meer energie? In deze krachtige online training, wordt jij begeleid op het gebied van mindset, ontspanning, beweging/ training en voeding en ontdek jij wat er nodig is voor meer energie in je leven en hoe je dit daadwerkelijk kunt gaan toepassen.

Het geheim van succes, zit in het veranderen van iets dat je dagelijks doet

Online programma: Hormoonfactor Kickstart

Klik hieronder voor meer informatie en meld je gelijk aan voor directe toegang tot het programma.

Maak gebruik van de combi deal!
Bestel hét basisboek (theorie) in combinatie met het online programma (praktijk) nu samen en ontvang flinke korting!

Je krijgt:

  • Wekelijks plan van aanpak
  • Wekelijkse uitlegvideo
  • 24 dagopdrachten op video
  • 24 handige factsheets met tips
  • Wekelijks evaluatieformulier
  • Mijn eigen leefstijl plan
  • 86 recepten + 14 dagschema’s uit het boek Het hormoonbalansdieet
  • Vraag & antwoord mogelijkheden in de Hormoonfactor Facebook groep
  • 6 maanden toegang zodat je alles op je eigen tempo kunt volgen.

Boeken

Wil jij minder klachten, meer energie en dus gewoon lekker in je vel zitten? Dat kan wanneer jouw hormonen weer in balans komen. Klik voor meer informatie op het boek van je keuze en bestel direct!

Compleet programma met recepten & workouts!
Het slimme handboek met 40 vrouwenklachten uitgewerkt.
Het ultieme handboek met 23 mannen-issues uitgewerkt.
Ontdek de pareltjes en gevaren in de supermarkt.

Is je lijf je lief? Leef dan preventief!

Hoe kom jij snel, weer lekker in je vel?

Download als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips en ontvang een mooie aanbieding op je gezondheidscheck waarmee jij gelijk door kunt met stap 1.

niet gebruiken
1. Plan je afspraak

Ga op weg van vermoeidheid naar energie!

Tijdens een gezondheidscheck keren we je, figuurlijk dan hè, binnenstebuiten en brengen we zo je actuele gezondheid in kaart. Via de meetresultaten zien we wat goed gaat en waar je aandachtspunten liggen. Daardoor komen we achter de oorzaak van je vermoeidheid.

Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met advies op gebied van voeding en suppletie, zodat je weet hoe je deze aandachtspunten aan kunt pakken en daardoor ook snel resultaat mag verwachten.

Ook ontvang je toegang je persoonlijk begeleidingsplan, die je thuis op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren.

Vanaf 6 weken na je eerste afspraak kun jij langskomen voor je vervolgafspraak. Je ontvangt dan nogmaals alle metingen en bespreken we je tussentijdse resultaten. Na je afspraak ontvang je aanvullend advies.

Een andere optie is om te kiezen voor de langere vervolgafspraak stralend van buiten, Tijdens deze afspraak ontvang je ook opnieuw alle metingen en bespreken we je tussentijdse resultaten, maar besteden we daarnaast ook aandacht aan je  huid.

De term anti-aging wordt vaak gebruikt, maar zelf spreek ik liever over healthy aging. Tijdens deze afspraak leer jij namelijk hoe jij je huid en van binnen en van buiten het beste dagelijks kan verzorgen, om zo huidproblemen aan te pakken en de huidveroudering te  vertragen.

Wil jij graag je gezondheid van zowel binnen als buiten aanpakken? Kies dan voor het traject: gezond van binnen, stralend van buiten! Na alle drie de afspraken ontvang je dan toegang tot een online leeromgeving!

2. Kickstart je energie

Een gezonde leefstijl, is het maken van goede dagelijkse gewoontes!

Op zoek naar een doorbraak in het krijgen van meer energie? In deze krachtige online training, wordt jij begeleid op het gebied van mindset, ontspanning, beweging/ training en voeding en ontdek jij wat er nodig is voor meer energie in je leven en hoe je dit daadwerkelijk kunt gaan toepassen

Wanneer je niet in de buurt van Delft woont, maar je wilt wel graag van mij persoonlijk advies ontvangen. Plan dan je online afspraak of  je persoonlijk advies.

3. Eet meer energie

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, want dat is echt de basis, om je weer goed te gaan voelen.

Gezond eten levert je namelijk heel veel op. Minder klachten, meer energie en lekkerder in je vel! Eet daarom dagelijks minimaal 400 gram groente en een aantal stuks fruit, verdeeld over de dag.

4. Geef je lichaam wat het nodig heeft

Via alleen voeding is het echt onmogelijk om dagelijks optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren.

Wil jij weer lekker in je vel zitten? Start dan direct met goede basissuppletie die je zelf kunt bestellen met korting via mijn webshop! 

Tijdens een gezondheidscheck weten we na de testresultaten wat jouw lichaam precies nodig heeft en ontvang je suppletie advies op maat.