Online Programma’s en boeken

Het belangrijkste project waar je ooit aan zult werken, is je eigen gezondheid

Een gezonde leefstijl, is het maken van goede dagelijkse gewoontes.

Wil jij hier graag mee ondersteund worden wanneer en waar het jou uitkomt? Op deze pagina vind je een heel divers aanbod  van online trainingen en  boeken van Ralph Moorman van De Hormoonfactor en van Richard de Leth van Oersterk, waarmee jij je leefstijl en daarmee je gezondheid kan verbeteren.

Voor meer informatie, klik hieronder op de aanbieder van je keuze!

Het geheim van succes, zit in het veranderen van iets dat je dagelijks doet

Online training: Hormoonfactor Kickstart

Klik hieronder voor meer informatie, of meld je gelijk aan voor directe toegang tot het programma.

Je krijgt:

  • Wekelijks plan van aanpak
  • Wekelijkse uitlegvideo
  • 24 dagopdrachten op video
  • 24 handige factsheets met tips
  • Wekelijks evaluatieformulier
  • Mijn eigen leefstijl plan
  • 86 recepten + 14 dagschema’s uit het boek Het hormoonbalansdieet
  • Vraag & antwoord mogelijkheden in de Hormoonfactor Facebook groep
  • 6 maanden toegang zodat je alles op je eigen tempo kunt volgen.

Boeken

Wil jij minder klachten, meer energie en dus gewoon lekker in je vel zitten? Dat kan wanneer jouw hormonen weer in balans komen. Klik  op het boek van je keuze voor meer informatie, of bestel direct!

Is je lijf je lief? Leef dan preventief!

Oersterk: maakt je leven beter!

Onderstaande online programma’s zijn ontwikkeld door Richard de Leth. Hij is geneeskundige, tegendenker, meevoeler en specialist in de preventieve geneeskunde. In de programma’s wordt je stapsgewijs megenomen om de kennis tot je te nemen.

Klik op het aanbod van je keuze voor meer informatie, of meld je gelijk aan voor directe toegang tot je programma!

Wordt OERsterk met kennis uit deze boeken:

Lees je liever dan dat je een online programma volgt? Klik dan hieronder op het boek van je keuze voor meer informatie, of bestel direct. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

Hoe kom jij snel, weer lekker in je vel?

Download als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips. Als dank ontvang je een eenmalige aanbieding waar je gelijk gebruik van kunt maken!

Wil je vervolgens verder aan de slag met het verbeteren van je gezondheid?

 

Volg dan (een deel van) dit stappenplan:

Tijdens een afspraak brengen we je huidige gezondheid in kaart zodat je weet waar je nu staat. Na afloop ontvang je je persoonlijk gezondheidsplan met je advies en boordevol informatie die jou thuis helpt je leefstijl en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online gesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Wil je thuis verder geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Neem dan zeker een kijkje bij de diverse online programma’s die je helpen bij het maken van dagelijks gezonde keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 eventueel combineren met een persoonlijk advies.

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, dat is echt de basis. Probeer daarom dagelijks minimaal 400 gram groente te eten, verdeeld over de dag en een aantal stuks fruit.

Via alleen voeding is het onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen eigenlijk noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Start met goede basissuppletie die je ook zelf kunt bestellen met korting!