Online programma’s

Is je lijf je lief? Leef dan preventief!

Een gezonde leefstijl is het maken van goede dagelijkse gewoontes. Wil jij hier graag mee ondersteund worden wanneer en waar het jou uitkomt? Op deze pagina vind je een heel divers aanbod  van online trainingen, boeken en magazines die je zullen helpen je leefstijl en daarmee je gezondheid te verbeteren.

Voor meer informatie, klik op het aanbod van je keuze! 

Wil je bijvoorbeeld graag dagelijks heerlijke en gezonde maaltijden op tafel zetten? Kies dan voor de kookcoach van Ralph Moorman en ontvang bij aanmelding EUR 25 korting met code BB4YOU. Klik hier voor meer informatie.

Online programma’s

Onderstaande trainingen zijn ontwikkeld door Richard de Leth. Hij is geneeskundige, tegendenker, meevoeler, specialist in de preventieve leefstijlgeneeskunde.

Klik op het aanbod van je keuze voor meer informatie. Wanneer je wilt kun jij je er vervolgens gelijk voor aanmelden en vandaag nog starten, want je krijgt direct toegang! Je wordt in het programma stapsgewijs meegenomen om de kennis tot je te nemen.

OERsterk: maak jouw leven beter!

Wordt OERsterk met kennis uit deze boeken:

Lees je liever dan dat je een online programma volgt? Klik dan hieronder op het boek van je keuze voor meer informatie. Je bestelling wordt zo snel mogelijk naar je huisadres gestuurd.

Magazine’s vol OERsterke recepten:

Kun jij nog wel inspiratie voor gezonde en vooral lekkere recepten gebruiken voor ontbijt, lunch, diner of soepen? Klik dan op het magazine van je keuze voor meer informatie. Je bestelling wordt zo snel mogelijk naar je huisadres gestuurd.

Gezond van binnen, stralend van buiten

Francine Seijsener-Fortuin

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Download dan, als mooi startpunt bij mijn gratis aanbod, het e-book met 10 leefstijltips voor het maken van betere leefstijl keuzes waardoor jouw gezondheid zal verbeteren! Als dank voor het downloaden, ontvang je een eenmalige aanbieding waar je gelijk gebruik van kunt maken!

Wil je vervolgens verder aan de slag met het verbeteren van je gezondheid? Volg dan dit stappenplan: 

1. Plan een afspraak
Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online gesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

2. Volg een online programma
Wil je thuis verder ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Neem dan zeker een kijkje bij de diverse online programma’s die je helpen dagelijks gezonde keuzes te maken en combineer dat eventueel met een persoonlijk advies.

3. Eet genoeg groenten en fruit
Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet. Wil jij graag wekelijks thuis een biologisch seizoensgroenten- en fruitpakket ontvangen, zodat je gegarandeerd goede voedingsstoffen binnenkrijgt? Meld je dan aan bij Van lokale bodem en vul bij het invulveld partner ‘BinnensteBuiten‘ in.

    Ga jij dit 3 stappenplan volgen, zodat je straks weer lekker in je vel zit?