Online programma’s

Is je lijf je lief? Leef dan preventief!

Een gezonde leefstijl is het maken van goede dagelijkse gewoontes. Wil jij hier graag mee ondersteund worden wanneer en waar het jou uitkomt? Op deze pagina vind je een heel divers aanbod  van online trainingen, boeken en magazines die je zullen helpen je leefstijl en daarmee je gezondheid te verbeteren.

Voor meer informatie, klik op het aanbod van je keuze! 

Wil je bijvoorbeeld graag dagelijks heerlijke en gezonde maaltijden op tafel zetten? Kies dan voor de kookcoach van Ralph Moorman en ontvang bij aanmelding EUR 25 korting met code BB4YOU. Klik hier voor meer informatie.

Online programma’s

Onderstaande trainingen zijn ontwikkeld door Richard de Leth. Hij is geneeskundige, tegendenker, meevoeler, specialist in de preventieve leefstijlgeneeskunde.

Klik op het aanbod van je keuze voor meer informatie. Wanneer je wilt kun jij je er vervolgens gelijk voor aanmelden en vandaag nog starten, want je krijgt direct toegang! Je wordt in het programma stapsgewijs meegenomen om de kennis tot je te nemen.

OERsterk: maak jouw leven beter!

Wordt OERsterk met kennis uit deze boeken:

Lees je liever dan dat je een online programma volgt? Klik dan hieronder op het boek van je keuze voor meer informatie. Je bestelling wordt zo snel mogelijk naar je huisadres gestuurd. 

Magazine’s vol OERsterke recepten:

Kun jij nog wel inspiratie voor gezonde en vooral lekkere recepten gebruiken voor ontbijt, lunch, diner of soepen? Klik dan op het magazine van je keuze voor meer informatie en maak gebruik van de leegverkoop kortingsactie van 50%! Je bestelling wordt zo snel mogelijk naar je huisadres gestuurd. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

Hoe kom jij snel, weer lekker in je vel?

Download als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips. Als dank ontvang je een eenmalige aanbieding waar je gelijk gebruik van kunt maken!

Wil je vervolgens verder aan de slag met het verbeteren van je gezondheid?

 

Volg dan (een deel van) dit stappenplan:

Tijdens een afspraak brengen we je huidige gezondheid in kaart zodat je weet waar je nu staat. Na afloop ontvang je je persoonlijk gezondheidsplan met je advies en boordevol informatie die jou thuis helpt je leefstijl en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online gesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Wil je thuis verder geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Neem dan zeker een kijkje bij de diverse online programma’s die je helpen bij het maken van dagelijks gezonde keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 eventueel combineren met een persoonlijk advies.

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, dat is echt de basis. Probeer daarom dagelijks minimaal 400 gram groente te eten, verdeeld over de dag en een aantal stuks fruit.

Via alleen voeding is het onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen eigenlijk noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Start met goede basissuppletie die je ook zelf kunt bestellen met korting!