Online Programma’s

Het belangrijkste project waar je ooit aan zult werken, is je eigen gezondheid

Een gezonde leefstijl, is het maken van goede dagelijkse gewoontes.

Wil jij hier graag mee ondersteund worden wanneer en waar het jou uitkomt? Op deze pagina vind je een heel divers aanbod  van online trainingen en  boeken van Ralph Moorman van De Hormoonfactor en van Richard de Leth van Oersterk, waarmee jij je leefstijl en daarmee je gezondheid kan verbeteren.

Het geheim van succes, zit in het veranderen van iets dat je dagelijks doet

Online programma: Hormoonfactor Kickstart

Klik hieronder voor meer informatie, of meld je gelijk aan voor directe toegang tot het programma.

Je krijgt:

  • Wekelijks plan van aanpak
  • Wekelijkse uitlegvideo
  • 24 dagopdrachten op video
  • 24 handige factsheets met tips
  • Wekelijks evaluatieformulier
  • Mijn eigen leefstijl plan
  • 86 recepten + 14 dagschema’s uit het boek Het hormoonbalansdieet
  • Vraag & antwoord mogelijkheden in de Hormoonfactor Facebook groep
  • 6 maanden toegang zodat je alles op je eigen tempo kunt volgen.

Boeken

Wil jij minder klachten, meer energie en dus gewoon lekker in je vel zitten? Dat kan wanneer jouw hormonen weer in balans komen. Klik voor meer informatie op het boek van je keuze, of bestel direct!

Is je lijf je lief? Leef dan preventief!

Online programma’s van Oersterk: maakt je leven beter!

Onderstaande online programma’s zijn ontwikkeld door Richard de Leth. Hij is geneeskundige, tegendenker, meevoeler en specialist in de preventieve geneeskunde. In de programma’s wordt je stapsgewijs megenomen om de kennis tot je te nemen.

Klik voor meer informatie op het programma van je keuze, of meld je aan voor directe toegang!

Lekker(der) in je vel in 4 weken voor €97,-

Meer informatie

Veel meer energie in 4 weken voor €97,-

Meer informatie

Gezond in 4 weken voor € 149,-

Meer informatie

De geheime vitaliteitsformulie voor €149,-

Meer informatie

Het gezondheidsvirus voor € 149,-

Meer informatie

Jouw reddingsplan voor € 99,-

Meer informatie

Wordt OERsterk met kennis uit deze boeken:

Lees je liever dan dat je een online programma volgt? Klik dan hieronder op het boek van je keuze voor meer informatie, of bestel direct. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

Hoe kom jij snel, weer lekker in je vel?

Download als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips en ontvang direct een mooie aanbieding op je gezondheidscheck waarmee jij gelijk door kunt met stap 1.

Hoe gezond ben jij?

Wil jij graag antwoord op die vraag? Tijdens een gezondheidscheck keren we je, figuurlijk dan hè, binnenstebuiten en brengen we zo je actuele gezondheid in kaart. Via de meetresultaten zien we wat al goed gaat en waar je aandachtspunten liggen. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met advies op gebied van voeding en suppletie, hoe je deze aandachtspunten aan kunt pakken. Ook ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering, die je thuis op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online afspraak of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Bij de vervolgafspraak stralend van buiten, leggen we de focus op je huid. De term anti-aging wordt vaak gebruikt, maar zelf spreek ik liever over healthy aging. Tijdens deze afspraak leer jij namelijk hoe jij je huid en van binnen en van buiten het beste dagelijks kan verzorgen, om zo huidproblemen aan te pakken en de huidveroudering te  vertragen.

Wil je thuis verder geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Neem dan zeker een kijkje bij de diverse online programma’s en/of boeken die je helpen bij het maken van dagelijks gezonde keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 combineren met een persoonlijk advies.

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, want dat is echt de basis, om je weer goed te gaan voelen. Gezond eten levert je veel op. Minder klachten, meer energie en lekkerder in je vel! Eet daarom dagelijks minimaal 400 gram groente en een aantal stuks fruit, verdeeld over de dag.

Via alleen voeding is het echt onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Wil jij weer lekker in je vel zitten? Start dan direct met goede basissuppletie die je zelf kunt bestellen met korting via mijn webshop!