Gezondheidscheck Optimaal

Optimaliseer je gezondheid vanaf celniveau!

Gezondheidscheck optimaal is een traject van 2 afspraken inclusief 3 extra testen.

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

$

Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, moet ik dit accepteren of kan ik mijn gezondheid toch verbeteren?

Kom dan langs voor deze uitgebreidere gezondheidscheck!

R

Met behulp van meetapparatuur krijg je inzicht in het huidige functioneren van je lichaam en zoeken we naar de oorzaak van je vermoeidheid en klachten.

R

Controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we door middel van de Bravermantest of je gelukshormonen in balans zijn.

R

Kun je een vetzuurmeting, op basis van een vingerprik, toevoegen aan deze afspraak om in combinatie met een kuur je gezondheid te optimaliseren vanaf celniveau!

R

Controleren we zowel je fysieke als je emotionele stressbestendigheid.

R

Controleren we de conditie van je bloedvaten.

R

Controleren we door middel van een speekseltest of je voldoende NO (Nitric oxide) van dit gezonde molecuul  in jouw lichaam hebt.

R

Ontvang je na afloop een persoonlijk gezondheidsplan, waarmee je gerichte stappen kunt zetten om je aandachtspunten aan te pakken.

R

Ontvang je toegang tot het interactieve mailprogramma ‘je persoonlijk begeleidingsplan’, welke je stap voor stap op weg helpt naar gezondere voeding en daarmee naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gezond gaat eten wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, je wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de afspraak

Direct na het maken van de 1e afspraak in het traject ‘Gezondheidscheck Optimaal’, ontvang je een afspraakbevestiging met daarin het e-book: ‘verbeter je gezondheid in 10 stappen’. Deze kun je gebruiken als mooi startpunt voor het maken van betere leefstijl keuzes. Ook bevat deze mail een link naar het intakeformulier en de Bravermantest, die je invult en minimaal 24 uur voorafgaand aan onze afspraak naar mij terugmailt. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is voor mij erg belangrijk, om me een beeld te kunnen vormen van jouw situatie en zo onze afspraak goed te kunnen voorbereiden. Op die manier kunnen we optimaal resultaat uit jouw consult halen!

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak …

…van 75-90 minuten, bespreken we samen het intakeformulier en de uitslag van je Braverman test. We gaan vervolgens met behulp van meetapparatuur op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. In dit traject ontvang je een extra meting om de conditie van je bloedvaten en je stressbestendigheid te controleren. Ook ontvang je extra een speekseltest voor het bepalen jouw Nitric Oxide niveau. Optioneel doen we tijdens deze afspraak ook een vetzuurmeting door middel van een vingerprik, die je vetzurenbalans meet en de doorlaatbaarheid van je cellen, waardoor jij gezond kan worden vanaf celniveau! Je krijgt op basis van al deze uitslagen een passend voedings-, leefstijl- en suppletieadvies, met de mogelijkheid de suppletie direct aan te schaffen. Tijdens de afspraak wordt je gevraagd deze behandelovereenkomst te tekenen.

Na de afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • Je persoonlijk gezondheidsplan
  • De uitslag van je bravermantest met informatie hoe jij je gelukshormonen weer in balans kunt brengen.
  • De factuur

Na onze afspraak ga je thuis zelf aan de slag met je ontvangen adviezen. Hierbij ontvang je ondersteuning via je persoonlijk begeleidingsplan. Daarnaast kun jij altijd je vragen stellen en je ervaringen delen via onze besloten Facebook groep. Op die manier sta je er dus niet alleen voor!

Wil jij graag dagelijkse ondersteuning bij het op tafel zetten van lekkere en gezonde maaltijden? Dan wil ik je graag attenderen op dit online programma en deze boeken.

De tweede afspraak van je gezondheidscheck optimaal:

R

Als je op basis van de adviezen je eetpatroon hebt aangepast, zul je binnen 6 weken een groot verschil merken in je energieniveau.

R

Vage klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen.  Je hebt gemerkt dat wat jij in je mond stopt, echt bepaalt hoe jij je voelt en hoe je er uit ziet.

R

We gaan nu kijken wat goed gaat en wat nog beter kan.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de afspraak

Deze afspraak kan ingepland worden vanaf 6 weken tot uiterlijk 6 maanden na je eerste afspraak. Voor het meten van de tussentijdse resultaten, wil ik je vragen om en opnieuw de Bravermantest in te vullen en voor een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Hierin schrijf je op wat je gedurende de dag eet en drinkt met de tijdstippen erbij. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is erg belangrijk voor mij om me een beeld te kunnen vormen van de tussentijdse resultaten. Zo kunnen we weer het meeste uit jouw consult halen!  

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

Tijdens een gesprek van 45-60 minuten, bespreken we samen hoe het de afgelopen maanden met jou gegaan is.
Hoe voel jij je nu? Wat gaat nu goed? Wat kan nog beter?
We verrichten opnieuw alle metingen en bekijken en bespreken samen de tussentijdse resultaten.

Na de afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • een aanvullend advies

Prijs € 227

Dit bedrag graag voorafgaand aan de afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten.

Deze prijs is inclusief:

  • de voorbereiding van onze afspraken
  • de afspraken zelf, met inbegrip van de bijbehorende metingen + extra metingen
  • het achteraf maken van je persoonlijk gezondheidsplan en aanvullende adviezen
  • toegang tot je persoonlijk begeleidingsplan
  • Let op: dit bedrag is wel exclusief de optionele vetzuurmeting 

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Na je afspraak ontvang je de factuur die je kunt gebruiken voor declaratie.

Tip: volg mij via social media om op de hoogte te blijven van actuele kortingsacties op afspraken en producten. Heb jij ook gebruik gemaakt van mijn stapelkorting actie? Dan ontvang je, na het maken van je afspraak, bericht van mij met je totaal opgespaarde bedrag. Vervolgens maak jij  het totaalbedrag over – de betreffende korting. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Francine Seijsener-Fortuin