Gezondheidscheck Optimaal

Optimaliseer je gezondheid vanaf celniveau!

Gezondheidscheck optimaal is een traject van 3 afspraken inclusief 3 extra testen.

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

$

Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, moet ik dit accepteren of kan ik mijn gezondheid toch verbeteren?

Kom dan langs voor deze uitgebreide gezondheidscheck!

R

Met behulp van meetapparatuur krijg je inzicht in het huidige functioneren van je lichaam en zoeken we naar de oorzaak van je vermoeidheid en klachten.

R

Controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we door middel van de Bravermantest of je gelukshormonen in balans zijn.

R

Kun je een vetzuurmeting, op basis van een vingerprik, toevoegen aan deze afspraak om in combinatie met een kuur je gezondheid te optimaliseren vanaf celniveau!

R

Controleren we zowel je fysieke als je emotionele stressbestendigheid.

R

Controleren we de conditie van je bloedvaten.

R

Controleren we door middel van een speekseltest of je voldoende NO (Nitric oxide) van dit gezonde molecuul  in jouw lichaam hebt.

R

Ontvang je na afloop een persoonlijk advies waarmee je gerichte stappen kunt zetten om je aandachtspunten aan te pakken.

R

Ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering welke je stap voor stap op weg helpt naar gezondere voeding en daarmee naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gezond gaat eten wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, je wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de 1e afspraak

Direct na het maken van de 1e afspraak van het traject ‘Gezondheidscheck Optimaal’, ontvang je een afspraakbevestiging met daarin het e-book: ‘verbeter je gezondheid in 10 stappen’. Deze kun je gebruiken als mooi startpunt voor het maken van betere leefstijl keuzes. Ook bevat deze mail een link naar het intakeformulier en de Bravermantest, die je invult en minimaal 24 uur voorafgaand aan onze afspraak naar mij terugmailt. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is voor mij erg belangrijk, om me een beeld te kunnen vormen van jouw situatie en zo onze afspraak goed te kunnen voorbereiden. Op die manier kunnen we optimaal resultaat uit jouw consult halen!

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de 1e afspraak

In een gesprek van 90 minuten, bespreken we samen het intakeformulier en de uitslag van je Braverman test. We gaan met behulp van meetapparatuur op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Je ontvangt een extra meting voor het controleren van de conditie van je bloedvaten en je stressbestendigheid. Ook ontvang je een speekseltest voor het bepalen jouw Nitric Oxide niveau. Optioneel doen we tijdens deze afspraak ook een vetzuurmeting door middel van een vingerprik, die je vetzurenbalans meet en de doorlaatbaarheid van je cellen, waardoor jij gezond kan worden vanaf celniveau! Je krijgt op basis van al deze uitslagen een passend voedings-, leefstijl- en suppletieadvies, met de mogelijkheid de suppletie direct aan te schaffen. Tijdens de afspraak wordt je gevraagd deze behandelovereenkomst te tekenen.

Na de 1e afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • Je persoonlijk gezondheidsplan
  • De uitslag van je bravermantest met informatie hoe jij je neurotransmitters weer in balans kunt brengen.
  • Je persoonlijk voeding- en leefstijladvies vanuit je meetresultaten.
  • De factuur

Na onze afspraak ga je thuis zelf aan de slag met je ontvangen adviezen. Hierbij ontvang je ondersteuning door de online leeromgeving voor leefstijlverbetering. Daarnaast kun jij altijd je vragen stellen en je ervaringen delen via onze besloten Facebook groep. Op die manier sta je er dus niet alleen voor!

Wil jij graag dagelijkse ondersteuning bij het op tafel zetten van lekkere en gezonde maaltijden? Dan wil ik je graag attenderen op deze online programma’s en boeken.

R

Tussentijds Online Consult

Zo’n 4 weken na onze eerste afspraak spreken we elkaar online via Zoom. We kunnen dan jouw vragen en ervaringen van afgelopen weken bespreken en wanneer deze is afgenomen, de testresultaten van je balancetest. Deze online afspraak duurt zo’n 30 minuten.

De derde afspraak van je gezondheidscheck optimaal:

R

Als je op basis van de adviezen je eetpatroon hebt aangepast, zul je na 4-6 weken een groot verschil merken in je energieniveau.

R

Vage klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen.  Je hebt gemerkt dat wat jij in je mond stopt, echt bepaalt hoe jij je voelt en hoe je er uit ziet.

R

We gaan nu kijken wat goed gaat en wat nog beter kan.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de 3e afspraak

Deze laatste afspraak kan ingepland worden zo’n 2-4 maanden na je eerste afspraak. Voor het meten van de tussentijdse resultaten, wil ik je vragen om en opnieuw de Bravermantest in te vullen en voor een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Hierin schrijf je op wat je gedurende de dag eet en drinkt met de tijdstippen erbij. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is erg belangrijk voor mij om me een beeld te kunnen vormen van de tussentijdse resultaten. Zo kunnen we weer het meeste uit jouw consult halen!  

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

Tijdens een gesprek van 90 minuten, bespreken we samen hoe het de afgelopen maanden met jou gegaan is.
Hoe voel jij je nu? Wat gaat nu goed? Wat kan nog beter?
We verrichten opnieuw alle metingen en bekijken en bespreken samen de tussentijdse resultaten.

Na de 3e afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • een aanvullend advies

Totaalbedrag:

€297,-

Dit bedrag is inclusief de voorbereiding van onze afspraak, de afspraak zelf met inbegrip van de metingen + de extra testen die in dit traject gegeven worden, als het achteraf maken van je persoonlijk advies en toegang tot de online leeromgeving en besloten Facebookgroep. Let op: dit bedrag is wel exclusief de optionele vetzuurmeting!

Graag het totaalbedrag van 297 euro voorafgaand aan onze eerste afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten. Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen, dan kun je deze invullen bij het maken van je afspraak en maak je vervolgens het totaalbedrag – de betreffende korting over.

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Om optimaal gebruik te kunnen maken van je aanvullende zorgverzekering, kun je tijdens onze eerste afspraak aangeven een factuur per afspraak te willen ontvangen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om korting te sparen op je afspraken! 

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Francine Seijsener-Fortuin