Gezondheidscheck Optimaal

Optimaliseer je gezondheid vanaf celniveau!

Gezondheidscheck optimaal is een traject van 3 afspraken inclusief 3 extra testen.

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

$

Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, moet ik dit accepteren of kan ik mijn gezondheid toch verbeteren?

Kom dan langs voor deze uitgebreide gezondheidscheck!

R

Met behulp van meetapparatuur krijg je inzicht in het huidige functioneren van je lichaam en zoeken we naar de oorzaak van je vermoeidheid en klachten.

R

Controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we door middel van de Bravermantest of je gelukshormonen in balans zijn.

R

Kun je kiezen voor een vetzuurmeting die je vetzurenbalans meet en de doorlaatbaarheid van je cellen

R

Controleren we zowel je fysieke als je emotionele stressbestendigheid.

R

Controleren we de conditie van je bloedvaten.

R

Controleren we door middel van een speekseltest of je voldoende NO (Nitric oxide) van dit gezonde molecuul  in jouw lichaam hebt.

R

Ontvang je na afloop een persoonlijk gezondheidsplan die je zal informeren en je stap voor stap zal helpen naar een gezondere leefstijl en daarmee naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gezond gaat eten wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, je wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de 1e afspraak

Direct na het maken van de 1e afspraak van het traject ‘Gezondheidscheck Optimaal’, ontvang je een afspraakbevestiging met daarin het e-book: ‘verbeter je gezondheid in 10 stappen’. Deze kun je gebruiken als mooi startpunt voor het maken van betere leefstijl keuzes. Ook bevat deze mail een link naar het intakeformulier en de Bravermantest, die je invult en minimaal 24 uur voorafgaand aan onze afspraak naar mij terugmailt. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is voor mij erg belangrijk, om me een beeld te kunnen vormen van jouw situatie en zo onze afspraak goed te kunnen voorbereiden. Op die manier kunnen we optimaal resultaat uit jouw consult halen!

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de 1e afspraak

In een gesprek van 90 minuten, bespreken we samen het intakeformulier en de uitslag van je Braverman test. We gaan met behulp van meetapparatuur op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Je ontvangt een extra meting voor het controleren van de conditie van je bloedvaten en je stressbestendigheid. Ook ontvang je een speekseltest voor het bepalen van Nitric Oxide (stikstofmonoxide). Dit is een belangrijk cellulair signaalmolecuul en is betrokken bij veel fysiologische en pathologische processen. Optioneel doen we tijdens deze afspraak ook een vetzuurmeting door middel van een vingerprik, die je vetzurenbalans meet en de doorlaatbaarheid van je cellen, waardoor jij gezond kan worden vanaf celniveau! Je krijgt op basis van deze uitslagen een passend voedings-, leefstijl- en suppletieadvies, met de mogelijkheid de suppletie direct aan te schaffen. Tijdens de afspraak wordt je gevraagd deze behandelovereenkomst te tekenen.

Na de 1e afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • Je persoonlijk gezondheidsplan met advies plus boordevol informatie om je leefstijl stap voor stap te verbeteren.
  • De uitslag van je bravermantest plus volop informatie hoe jij je neurotransmitters weer in balans kunt brengen.
  • Je persoonlijk voeding- en leefstijladvies vanuit je meetresultaten.
  • De factuur
R

Tussentijds Online Consult

Zo’n 4 weken na onze eerste afspraak spreken we elkaar online via Zoom. We kunnen dan jouw vragen en ervaringen van afgelopen weken bespreken en wanneer deze is afgenomen, de testresultaten van je balancetest. Deze online afspraak duurt 30 minuten.

De derde afspraak van je gezondheidscheck optimaal:

R

Als je op basis van de adviezen je eetpatroon hebt aangepast, zul je na 4-6 weken een groot verschil merken in je energieniveau.

R

Vage klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen.  Je hebt gemerkt dat wat jij in je mond stopt, echt bepaalt hoe jij je voelt en hoe je er uit ziet.

R

We gaan nu kijken wat goed gaat en wat nog beter kan.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de 3e afspraak

Deze laatste afspraak kan ingepland worden zo’n 2-4 maanden na je eerste afspraak. Voor het meten van de tussentijdse resultaten, wil ik je vragen om en opnieuw de Bravermantest in te vullen en voor een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Hierin schrijf je op wat je gedurende de dag eet en drinkt met de tijdstippen erbij. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is erg belangrijk voor mij om me een beeld te kunnen vormen van de tussentijdse resultaten. Zo kunnen we weer het meeste uit jouw consult halen!  

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

Tijdens een gesprek van 90 minuten, bespreken we samen hoe het de afgelopen maanden met jou gegaan is.
Hoe voel jij je nu? Wat gaat nu goed? Wat kan nog beter?
We verrichten nieuwe metingen en bekijken en bespreken de verschillen ten opzichte van de vorige keer. 

Na de 3e afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • een aanvullend advies
  • de factuur

Totaalbedrag:

€297,-

Dit bedrag is inclusief de voorbereidingen van onze 3 afspraken, de afspraken zelf met de metingen die inbegrepen zijn en de extra testen die in dit traject gegeven worden, als het achteraf maken van je persoonlijk gezondheidsplan en je aanvullende advies. Let op: dit bedrag is wel exclusief de optionele vetzuurmeting!

Graag dit totaalbedrag voorafgaand aan onze eerste afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten. 

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Dit kun je hier nakijken.

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Francine Seijsener-Fortuin