Kortingscodes

Wordt gezonder van binnen met goede supplementen!

Gebruik code: BB4YOU

Het online programma dat van jou een gezonde keukenprins(es) maakt! Ontvang nu EUR 25 korting!

Of je nu wel of geen afspraak bij mij maakt, iedereen is welkom om van deze kortingsacties gebruik te maken!
Staat het merk van jou keuze hier niet tussen, neem dan even contact met me op over de mogelijkheden.

Tijdens een afspraak wordt duidelijk aan welke supplementen je lichaam behoefte heeft en ben je in de gelegenheid deze direct met 10% korting aan te schaffen. Ook wanneer een product op raakt help ik je graag om de bestelling voor je in orde te maken zodat jij er verder geen omkijken naar hebt. 

Mocht je het prettiger vinden om je bestellingen zelf met korting in te kopen, dan kan dit vanaf nu direct via de websites van Vitakruid, Vitals, Care by Nature, CellCare supplements en Orthovitaal.
Voeg de kortingscode toe aan het juiste veld in je winkelwagen.

Voor producten van The Health Factory, Viscollageen en Alka is geen kortingscode. Wil je ze toch met 10% korting aanschaffen? Check dan hier de websites voor hun aanbod en geef vervolgens de producten van je keuze door aan mij.  Bestellingen zijn op afspraak af te halen bij de praktijk of worden bij een bestelbedrag vanaf EUR 100 gratis bij je thuisbezorgd.

Wordt stralender van buiten met deze prachtige huidverzorging!

Om je huid te geven wat het nodig heeft, is het natuurlijk belangrijk te starten om het van binnenuit te voeden. Om stralend ouder te worden is een gezonde leefstijl dus van groot belang, aangevuld met goede supplementen.

Maar natuurlijk willen we onze huid zelf ook geven wat het nodig heeft. Vandaar dat je hieronder goede huidproducten vind die je via mij ook nog eens met 10% korting kan aanschaffen! Check hier de websites van Loveli, Squalan en Abloom voor hun aanbod en geef vervolgens de producten van je keuze door aan mij. Bestellingen zijn op afspraak af te halen bij de praktijk of worden bij een bestelbedrag vanaf EUR 100 gratis bij je thuisbezorgd.

Gezond van binnen, stralend van buiten

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online gesprek of voor een afspraak bij mij in de praktijk.

Of neem eerst eens een kijkje bij mijn gratis aanbod en download het e-book met 10 leefstijltips als mooi startpunt, voor het maken van betere leefstijl keuzes, waardoor jouw gezondheid zal verbeteren! Als dank voor het downloaden ontvang je een eenmalige aanbieding waar je gelijk gebruik van kunt maken!

Francine Seijsener-Fortuin