Online bestellen

Wordt gezonder van binnen met goede supplementen!

Via alleen voeding is het onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen eigenlijk noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren.

Of je nu wel of geen afspraak bij mij maakt, iedereen is welkom om gebruik te maken van deze aangeboden kortingscodes!

Klik hieronder op het merk van je keuze, dan wordt je direct doorgelinkt naar hun website en kun je zelf je supplementen met korting bestellen!

Voeg de vermelde kortingscode toe aan het juiste veld in je winkelwagen.

Francine’s  Favorieten

Net als de producten van bovenstaande merken, maken ook de producten van Zinzino, Isagenix, The Health Factory, Viscollageen en Alka, Loveli, Abloom en Squalan echt verschil en behoren daardoor tot mijn favorieten!

Wanneer je, tijdens een afspraak, iets aanschaft (exclusief Abloom) Dan ontvang je tot en met 2 producten 5% korting en vanaf 3 producten 10% korting. Voor Zinzino en Isagenix geldt deze korting alleen op losse flesjes/dozen.

Bestel je deze producten zonder afspraak? Maak dan gebruik van dit bestelformulier.

Aanvullende testen

Via de website van Bloedwaardentest kun je zelf diverse onderzoeken samenstellen. Deze test(en) worden naar je huisadres verstuurd waarna je of zelf de test afneemt, of via een prikpunt in jouw omgeving. De testresultaten verstuur je naar het lab, waarna je de uitslag(en) vervolgens per mail ontvangt.

Online Programma

Online training: Hormoonfactor Kickstart

Klik hieronder voor meer informatie, of meld je gelijk aan voor directe toegang tot het programma.

Je krijgt:

  • Wekelijks plan van aanpak
  • Wekelijkse uitlegvideo
  • 24 dagopdrachten op video
  • 24 handige factsheets met tips
  • Wekelijks evaluatieformulier
  • Mijn eigen leefstijl plan
  • 86 recepten + 14 dagschema’s uit het boek Het hormoonbalansdieet
  • Vraag & antwoord mogelijkheden in de Hormoonfactor Facebook groep
  • 6 maanden toegang zodat je alles op je eigen tempo kunt volgen.

Oersterk: maak jouw leven beter!

Klik op het aanbod van je keuze voor meer informatie, of meld je gelijk aan voor directe toegang tot je programma. 

Boeken

Breng je hormonen in balans met kennis uit deze boeken:

Klik hieronder op het boek van je keuze voor meer informatie, of bestel direct.

Wordt OERsterk met kennis uit deze boeken:

Klik hieronder op het boek van je keuze voor meer informatie, of bestel direct.

Gezond van binnen, stralend van buiten

Hoe kom jij snel, weer lekker in je vel?

Download als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips. Als dank ontvang je een eenmalige aanbieding waar je gelijk gebruik van kunt maken!

Wil je vervolgens verder aan de slag met het verbeteren van je gezondheid?

 

Volg dan (een deel van) dit stappenplan:

Tijdens een afspraak brengen we je huidige gezondheid in kaart zodat je weet waar je nu staat. Na afloop ontvang je je persoonlijk gezondheidsplan met je advies en boordevol informatie die jou thuis helpt je leefstijl en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online gesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Wil je thuis verder geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Neem dan zeker een kijkje bij de diverse online programma’s die je helpen bij het maken van dagelijks gezonde keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 eventueel combineren met een persoonlijk advies.

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, dat is echt de basis. Probeer daarom dagelijks minimaal 400 gram groente te eten, verdeeld over de dag en een aantal stuks fruit.

Via alleen voeding is het onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen eigenlijk noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Start met goede basissuppletie die je ook zelf kunt bestellen met korting!