Webshop

Zorg goed voor je lichaam, dan zorgt je lichaam goed voor jou!

Boeken

Breng je hormonen in balans met kennis uit deze boeken:

Klik voor meer informatie hieronder op het boek van je keuze en bestel direct.

Ontdek de pareltjes en gevaren in de supermarkt.
Compleet programma met recepten & workouts!
Het ultieme handboek met 23 mannen-issues uitgewerkt.
Het slimme handboek met 40 vrouwenklachten uitgewerkt.

Online programma: Hormoonfactor Kickstart

Klik hieronder voor meer informatie en meld je gelijk aan voor directe toegang tot het programma.

Maak gebruik van de combi deal!
Bestel hét basisboek (theorie) in combinatie met het online programma (praktijk) nu samen en ontvang €37,50 korting!

Je krijgt:

  • Wekelijks plan van aanpak
  • Wekelijkse uitlegvideo
  • 24 dagopdrachten op video
  • 24 handige factsheets met tips
  • Wekelijks evaluatieformulier
  • Mijn eigen leefstijl plan
  • 86 recepten + 14 dagschema’s uit het boek Het hormoonbalansdieet
  • Vraag & antwoord mogelijkheden in de Hormoonfactor Facebook groep
  • 6 maanden toegang zodat je alles op je eigen tempo kunt volgen.

Stapelkorting sparen op je volgende afspraak!

Wie wens jij allemaal een goede gezondheid?

Ken jij iemand die tobt met zijn gezondheid of met huidproblemen? Wil jij hen dan wijzen op de mogelijkheid van een gezondheidscheck bij BinnensteBuiten?

Als dank ontvang jij op je volgende afspraak € 7 korting!

En jazeker stapelen mag! Op deze manier kan jouw korting dus flink oplopen! Degenen die daadwerkelijk langskomen voor een afspraak, kunnen jouw naam noteren in hun intakeformulier. Je opgespaarde korting houd ik vervolgens voor je bij en verreken ik op de factuur van je eerstvolgende afspraak.

Gezond van binnen, stralend van buiten

Hoe kom jij snel, weer lekker in je vel?

Download als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips en ontvang een mooie aanbieding op je gezondheidscheck waarmee jij gelijk door kunt met stap 1.

niet gebruiken
1. Plan je afspraak

Hoe gezond ben jij?

Wil jij graag antwoord op die vraag? Tijdens een gezondheidscheck keren we je, figuurlijk dan hè, binnenstebuiten en brengen we zo je actuele gezondheid in kaart. Via de meetresultaten zien we wat goed gaat en waar je aandachtspunten liggen. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met advies op gebied van voeding en suppletie, zodat je weet hoe je deze aandachtspunten aan kunt pakken. Ook ontvang je toegang je persoonlijk begeleidingsplan, die je thuis op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online afspraak of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk. Je kunt ook kiezen voor een persoonlijk advies.

Bij de vervolgafspraak stralend van buiten, leggen we de focus op je huid. De term anti-aging wordt vaak gebruikt, maar zelf spreek ik liever over healthy aging. Tijdens deze afspraak leer jij namelijk hoe jij je huid en van binnen en van buiten het beste dagelijks kan verzorgen, om zo huidproblemen aan te pakken en de huidveroudering te  vertragen.

Je kunt ook kiezen voor deze kortere vervolgafspraak.

2. Volg een online programma

Wil je thuis graag geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Volg dan dit fijne online programma en/of lees boeken die je helpen bij het maken van dagelijks gezondere keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 combineren met een persoonlijk advies.

3. Eet meer groente en fruit

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, want dat is echt de basis, om je weer goed te gaan voelen. Gezond eten levert je heel veel op. Minder klachten, meer energie en lekkerder in je vel! Eet daarom dagelijks minimaal 400 gram groente en een aantal stuks fruit, verdeeld over de dag.

4. Gebruik supplementen

Via alleen voeding is het echt onmogelijk om dagelijks optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Wil jij weer lekker in je vel zitten? Start dan direct met goede basissuppletie die je zelf kunt bestellen met korting via mijn webshop!