Online bestellen met kortingscodes

Wordt gezonder van binnen met goede supplementen!

Via alleen voeding is het onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen eigenlijk noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren.

Of je nu wel of geen afspraak bij mij maakt, iedereen is welkom om gebruik te maken van deze aangeboden kortingscodes!

Kies het merk van je keuze, dan wordt je direct doorgelinkt naar hun website en kun je zelf je supplementen met korting bestellen bij Vitakruid, Vitals, Care by Nature, CellCare supplements, Orthovitaal en Pharma Nord!

Voeg de vermelde kortingscode toe aan het juiste veld in je winkelwagen.

Onderstaande merken zijn te koop in mijn praktijk:

De producten van Zinzino, The Health Factory, Viscollageen en Alka kun je tijdens een afspraak in mijn praktijk aanschaffen of je kunt een bestelling doorgeven en vervolgens bij mij afhalen.

Ontzuren lichaam

Nanomineralen

Wordt stralender van buiten met deze prachtige huidverzorging!

Om je huid te geven wat het nodig heeft, is het van belang te starten om het van binnenuit te voeden. Om stralend ouder te worden is een gezonde leefstijl dus van groot belang, aangevuld met goede supplementen.

Maar natuurlijk willen we onze huid zelf ook geven wat het nodig heeft. Vandaar dat je deze prachtige huidproducten van Loveli en Squalan tijdens onze afspraak in mijn praktijk kunt aanschaffen.

 

  • Loveli heeft niet alleen fijne huidproducten voor gezicht en lichaam, maar verkoopt ook absoluut de beste troepvrije deodorant waarmee nare geurtjes verleden tijd zijn.
  • Squalan heeft een geweldige cleanser en  oliën voor gezicht en lichaam waar je huid zichtbaar van opknapt.

Gezond van binnen, stralend van buiten

Hoe kom jij snel, weer lekker in je vel?

Download als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips. Als dank ontvang je een eenmalige aanbieding waar je gelijk gebruik van kunt maken!

Wil je vervolgens verder aan de slag met het verbeteren van je gezondheid?

 

Volg dan (een deel van) dit stappenplan:

Tijdens een afspraak brengen we je huidige gezondheid in kaart zodat je weet waar je nu staat. Na afloop ontvang je je persoonlijk gezondheidsplan met je advies en boordevol informatie die jou thuis helpt je leefstijl en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online gesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Wil je thuis verder geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Neem dan zeker een kijkje bij de diverse online programma’s die je helpen bij het maken van dagelijks gezonde keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 eventueel combineren met een persoonlijk advies.

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, dat is echt de basis. Probeer daarom dagelijks minimaal 400 gram groente te eten, verdeeld over de dag en een aantal stuks fruit.

Via alleen voeding is het onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen eigenlijk noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Start met goede basissuppletie die je ook zelf kunt bestellen met korting!