Online vervolg consult

Als je beter voor jezelf zorgt, ga jij je vanzelf beter voelen.

Deze vervolgafspraak is te plannen vanaf 6 weken na je eerste afspraak.

R

Als je op basis van de adviezen je eetpatroon hebt aangepast, zul je na 4-6 weken een groot verschil merken in je energieniveau.

R

Vage klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen.  Je hebt gemerkt dat wat jij in je mond stopt, echt bepaalt hoe jij je voelt en hoe je er uit ziet.

R

We gaan nu kijken wat goed gaat en wat nog beter kan.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de afspraak

Direct na het maken van de afspraak ‘online vervolgconsult’, ontvang je een afspraakbevestiging met een link naar de anamnese en de Braverman test, die je opnieuw invult en minimaal 24 uur, voorafgaand aan onze afspraak naar mij terugmailt. Daarnaast houd je voor een aantal dagen een voedingsdagboek bij. Hierin schrijf je op wat je gedurende dag eet en drinkt met de tijdstippen erbij. Dit vergt even wat tijd van jou, maar dat is wel erg belangrijk voor mij om een beeld te kunnen vormen van de verschillen ten opzichte van onze vorige afspraak. Zo kunnen we weer het meeste uit jouw consult halen! 

Tijdens de afspraak

Tijdens een gesprek via Zoom van 45 minuten, bespreken we hoe het de afgelopen weken met jou gegaan is. Hoe voel jij je nu? Wat gaat nu goed? Wat kan nog beter? Via de opnieuw ingevulde vragenlijsten bekijken we hoe je tussentijdse resultaten zijn en wat nog aandacht nodig heeft.

Na de afspraak

Ontvang je per e-mail

  • een aanvullend persoonlijk advies
  • de factuur

Prijs € 77

Dit bedrag graag voorafgaand aan de afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten.

Deze prijs is inclusief:

  • de voorbereiding van onze afspraak
  • de afspraak zelf, met inbegrip van de bijbehorende vragenlijsten
  • het achteraf maken van je persoonlijk advies.
  • Let op: dit bedrag is wel exclusief de optionele vetzuurmeting 

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Na je afspraak ontvang je de factuur die je kunt gebruiken voor declaratie.

Tip: volg mij via social media om op de hoogte te blijven van actuele kortingsacties op afspraken en producten. Heb jij ook gebruik gemaakt van mijn stapelkorting actie? Dan ontvang je, na het maken van je afspraak, bericht van mij met je totaal opgespaarde bedrag. Vervolgens maak jij  het totaalbedrag over – de betreffende korting. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Wil je graag meer verdieping?

Francine Seijsener-Fortuin