Gezondheidscheck Vervolg

Als je beter voor jezelf zorgt, ga jij je vanzelf beter voelen.

De vervolgafspraak van je gezondheidscheck, is te plannen vanaf 6 weken t/m 6 maanden na je eerste afspraak.

N.B. Vond je laatste afspraak langer dan 6 maanden geleden plaats? Maak dan een afspraak voor de Gezondheidscheck.

R

Als je op basis van de adviezen je eetpatroon hebt aangepast, zul je na zo’n 6 weken een groot verschil merken in je energieniveau.

R

Vage klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen.  Je hebt gemerkt dat wat jij in je mond stopt, echt bepaalt hoe jij je voelt en hoe je er uit ziet.

R

We gaan nu kijken wat goed gaat en wat nog beter kan.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de afspraak

Direct na het maken van de afspraak ‘Gezondheidscheck Vervolg’, ontvang je een afspraakbevestiging. Voor het meten van de tussentijdse resultaten, wil ik je vragen om en opnieuw de Bravermantest in te vullen en voor een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Hierin schrijf je op wat je gedurende de dag eet en drinkt met de tijdstippen erbij. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is erg belangrijk voor mij om me een beeld te kunnen vormen van de tussentijdse resultaten. Zo kunnen we weer het meeste uit jouw consult halen!  

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden. 

Tijdens de afspraak

Tijdens een gesprek van een uur, bespreken we samen hoe het de afgelopen weken met jou gegaan is.
Hoe voel jij je nu? Wat gaat nu goed? Wat kan nog beter?
We verrichten een nieuwe meting en bekijken en bespreken de verschillen ten opzichte van de vorige keer.

Na de afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • je aanvullende advies
  • de factuur

Prijs

EUR 87
Dit bedrag is inclusief de voorbereiding van onze afspraak, de afspraak zelf met inbegrip van de metingen, als het achteraf maken van je aanvullende advies.

Graag EUR 87 voorafgaand aan onze afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten. Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen, dan kun je deze invullen bij het maken van je afspraak en maak je vervolgens het totaalbedrag – de betreffende korting over.

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Dit kun je hier nakijken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om korting te sparen op je afspraken!

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Wil je graag meer verdieping?

Francine Seijsener-Fortuin