Gezondheidscheck Vervolg

Als je beter voor jezelf zorgt, ga jij je vanzelf beter voelen.

De vervolgafspraak van je gezondheidscheck, is te plannen vanaf 6 weken na je eerste afspraak.

Via onderstaande tabs vind je informatie over deze afspraak.

  • Als je op basis van de adviezen je eetpatroon hebt aangepast, zul je na zo’n 6 weken een groot verschil merken in je energieniveau!
  • Vage klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen.  Je hebt gemerkt dat wat jij in je mond stopt, echt bepaalt hoe jij je voelt en hoe je er uit ziet.
  • We gaan tijdens deze afspraak kijken wat goed gaat en wat nog beter kan.

Direct na het maken van deze afspraak, ontvang je een afspraakbevestiging. Hierin vind je opnieuw de link naar de Bravermantest, zodat je deze kunt invullen waardoor we de tussentijdse resultaten kunnen vergelijken.

Daarnaast wil ik je vragen om over een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is voor mij erg belangrijk, om me een beeld te kunnen vormen van jouw huidige situatie. Met die informatie kan ik onze afspraak goed voorbereiden,

Graag ontvang ik de uitslag van je bravermantest en je voedingsdagboek zo’n 24 uur voorafgaand aan onze afspraak.

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

… van 45-60 minuten, bespreken we samen hoe het afgelopen weken met je gegaan is.

Daarna bespreken we de tussentijdse resultaten van je Bravermantest.

Vervolgens verrichten we opnieuw de metingen en bekijken en bespreken we ook deze tussentijdse resultaten.

Wanneer tijdens je eerste afspraak geen balance test is afgenomen, kun je ervoor kiezen dat tijdens deze afspraak alsnog te doen. Na zo’n 3 weken ontvang je dan per mail de uitslag met mijn uitleg.

Tijdens de afspraak heb je de mogelijkheid om (een deel van) de suppletie aan te schaffen en/of deze zelf te bestellen met kortingscodes.

Ontvang je per e-mail:

  • Je aanvullende advies met daarin de tussentijdse resultaten van je bravermantest
  • De factuur

6 weken na deze afspraak ontvang je nog van mij een mail waarin ik vraag hoe het dan met je gaat en daarop ontvang ik graag een reactie op van jou.

Ook wil ik je attenderen op de mogelijkheden van goede ondersteuning bij het dagelijks op tafel zetten van lekkere en gezonde maaltijden via dit online programma en deze boeken.

Houdt voortaan grip op je gezondheid en plan net als je tandartsafspraak, ook 2x per jaar je gezondheidscheck!

Prijs € 97

Dit bedrag graag voorafgaand aan de afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten.

Deze prijs is inclusief:

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Na je afspraak ontvang je de factuur die je kunt gebruiken voor declaratie.

Tip: volg mij via social media om op de hoogte te blijven van actuele kortingsacties op afspraken en producten.

Heb jij ook gebruik gemaakt van mijn stapelkorting actie? Dan ontvang je, na het maken van je afspraak, bericht van mij met je totaal opgespaarde bedrag. Vervolgens maak jij  het totaalbedrag over – de betreffende korting. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Wil je graag grip houden op je gezondheid?

Francine Seijsener-Fortuin