Gezondheidscheck in mijn praktijk in Delft

Investeren in je lichaam levert lijfrente op

Hoe gezond ben jij?

Altijd al eens een kijkje in je lichaam willen nemen? Tijdens een gezondheidscheck keren we je, figuurlijk dan , binnenstebuiten zodat jij inzicht krijgt in  je algehele gezondheid. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan en wordt je thuis verder ondersteund via je persoonlijk begeleidingsplan, die je op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid stap voor stap te verbeteren.

Maak hieronder je keuze voor of een losse afspraak of, nog beter, voor een traject die bestaat uit 2 of 3 afspraken. Hierbij ontvang je extra’s in de vorm van extra tests tijdens je afspraak of  toegang tot een extra online leeromgeving na je afspraak.

Gezondheidscheck

1 afspraak | 90 minuten | € 127 

Je krijgt:

 • Een lichaamsanalyse over 250 parameters binnen 40 gebieden in je lichaam, waarbij ook je vitaminen- en mineralenbalans wordt gecontroleerd
 • Een combinatie van een westers hartfilmpje (ECG) en een oosterse polsdiagnose, welke inzicht geeft in je stress- en energieniveau en het analyseert de actuele gezondheidstoestand van je organen
 • Een bravermantest, welke inzicht geeft in de (on)balans van je gelukshormonen 
 • Na je afspraak ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met daarin je voedingsadvies en je suppletieadvies, specifiek gericht om jouw aandachtspunten aan te pakken, en wordt je thuis verder ondersteund via je persoonlijk begeleidingsplan en via de besloten Facebookgroep.

 Wil jij graag weten hoe gezond jij bent? Maak dan een afspraak!

Gezondheidscheck Optimaal

2 afspraken | 150 minuten |€ 227

Tijdens dit traject houdt je preventief grip op je gezondheid en leggen we de focus op het verbeteren van je algehele gezondheid.

Je krijgt:

 • 2x gezondheidscheck in mijn praktijk

Je krijgt extra:

 • een meting van de conditie van je bloedvaten
 • een meting van zowel je fysieke als je mentale stress.
 • een NO (Nitric oxide) speekseltest om te meten of jij voldoende van dit gezonde molecuul in jouw lichaam hebt.

Vanaf 6 weken tot uiterlijk 6 maanden na onze 1e afspraak bespreken we tijdens je vervolgafspraak, de tussentijdse resultaten van je metingen waarna je aanvullend advies ontvangt over de eventuele aandachtspunten die er nog zijn.

 

Wil jij graag grip houden op je gezondheid? Kies dan voor dit traject!

Gezond van Binnen, Stralend van Buiten

3 afspraken | 240 minuten | € 327

Tijdens dit traject leggen we de focus op healthy aging en richten we ons op het verbeteren van je algehele gezondheid van zowel de binnenkant als de buitenkant! Jouw huid, haar en nagels weerspiegelen namelijk jouw gezondheid! Tussen iedere afspraak zit minimaal 6 weken.

Je krijgt:

 • 3x gezondheidscheck in mijn praktijk

Je krijgt extra:

 • Na je tweede afspraak ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor huidverbetering waar jij leert hoe jij je huid zowel van binnen als buiten goed kan verzorgen om het verouderingsproces te vertragen.
 • Na je derde afspraak ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor healthy aging. Hier ga jij leren welke processen er in je lichaam plaatsvinden die zorgen dat we (versneld?) verouderen en welke stappen jij kunt zetten om deze verouderingsprocessen te vertragen.

Wil jij graag fit en stralend ouder worden? Kies dan voor dit traject!

Meten = weten

Informatie over metingen en testen:

De metingen die bij de afspraak inbegrepen zijn, verschaffen je al veel informatie over je actuele gezondheid. 

Is er behoefte aan specifiek laboratorium onderzoek? Dan verwijs ik je graag door naar de website van Bloedwaardentest. Via deze website kun je zelf diverse onderzoeken samenstellen. Deze test(en) worden naar je huisadres verstuurd waarna je of zelf de test afneemt, of via een prikpunt in jouw omgeving. De testresultaten verstuur je naar het lab, waarna je de uitslag(en) vervolgens per mail ontvangt. Klik hieronder voor meer informatie op het onderzoek van je keuze.

Elke keer dat je eet, is een kans om je lichaam te voeden

Via onderstaande foto’s kun je alvast een kijkje nemen hoe de praktijkruimte eruit ziet, waar deze afspraken plaatsvinden.

Gezond van binnen, stralend van buiten

Plan jij liever een online afspraak?

Makkelijk vanuit het comfort van je eigen huis met je gezondheid aan de slag? Tijdens deze afspraak bespreken we, via een videogesprek, je intakeformulieren en ontvang je na afloop je persoonlijk gezondheidsplan en wordt je verder ondersteund via je persoonlijk begeleidingsplan, die jou thuis op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid stap voor stap te verbeteren!

Francine Seijsener-Fortuin

Zet nu de eerste stap naar een betere gezondheid!

Frank en Esther Groenhuijzen
Frank en Esther Groenhuijzen
25/05/2024
Francine is een hele aardige gezellige dame die weet waar ze over praat!Ik ben heel erg geholpen en ze heeft mij echt een zetje gegeven in het weer beter voelen,en beter voor mezelf zorgen.Ik ga er zeker over een paar maanden weer heen om te zien welke stappen ik heb gemaakt!
Ilse Brouwers
Ilse Brouwers
08/04/2024
Ik ben bij Francine terecht gekomen na een privé lastige tijd. Ik beelf na die tijd moe hoewel ik toch goed voor mezelf zorgde, voldoende slapen en gezond eten. Een bezoek aan Francine heeft me laten zien dat ik specifieke behoefte had aan o.a. enkele vitamines. Geweldig om dat inzichtelijk te krijgen en zo je supplementen en voeding hierop aan te kunnen passen. Na twee weken had ik weer volop energie. Inmiddels ben ik enkele maanden verder en voel me top. Francine geeft in haar gesprekken enorm veel informatie. Niet te onthouden maar in je persoonlijk rapport kun je alles rustig teruglezen. Francine ik ben blij met je.
Jedidjah Muis
Jedidjah Muis
04/03/2024
Vanwege de wens om van m'n medicatie af te komen ben ik bij BinnensteBuiten binnen gekomen. Na een uitgebreide vragenlijst en consult werden supplementen voorgeschreven. Ik ben nu een maand bezig en merk sinds de eerste week al veel verbeteringen in m'n energieniveau, geen 'stolp' gevoel of droom gevoel de hele dag maar nu helder hoofd! Naast de vakkundige kennis die Francine heeft, is ze ook betrokken in t opvolgen en t informeren of de supplementen doen wat we hadden verwacht. Ik raad haar aan iedereen aan! Heel tevreden!
Erika Batista Brito
Erika Batista Brito
05/02/2024
Ik ben zeer tevreden ! Veel geleerd over wat goed is voor mijn lichaam en ook wat slecht is . De behandeling was super relax en zeer aangenaam. Inderdaad, je gezondheid begint van binnen en dan ga je van buiten uitstralen 💎
latifa el
latifa el
10/11/2023
Ik ben blij dat ik een traject ben gestart bij binnenste buiten. Ik heb goede adviezen gekregen over welke Suplementen goed zijn om in te nemen tegen de klachten die ik heb en voel zichtbaar resultaat. Dank binnenste buiten voor de goede zorgen.
Lisanne Stelma
Lisanne Stelma
12/10/2023
Ik heb een heel fijn gesprek gehad en er hing een prettige sfeer. Ik heb inzicht gekregen in mijn gezondheid en weet nu precies waar ik aan kan gaan werken en hoe ik mijn gezondheid kan verbeteren. Ik vond het prettig dat ik na mijn afspraak verdere begeleiding kreeg in de online leeromgeving!
Wesley Boes
Wesley Boes
11/05/2023
Gister een hele profesionele en fijne sessie gehad met Francine. Echt een aanrader voor iedereen die graag meer inzicht wil in zijn algehele gezondheid en hoe dit te verbeteren.
Marianne Kant
Marianne Kant
16/03/2023
Heel tevreden over het consult wat ik heb gehad, met goede testen. Veel handgrepen, en voedingsadviezen waar ik mee aan de slag kan. Ben echt enthousiast om er mee te beginnen.

Over een jaar zou je willen dat je vandaag begonnen was

Wil jij ook graag zulke mooie resultaten behalen?

Download dan, als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips en ontvang een mooie aanbieding op je gezondheidscheck waarmee jij gelijk door kunt met stap 1.

niet gebruiken
1. Plan je afspraak

Hoe gezond ben jij?

Wil jij graag antwoord op die vraag? Tijdens een gezondheidscheck keren we je, figuurlijk dan hè, binnenstebuiten en brengen we zo je actuele gezondheid in kaart. Via de meetresultaten zien we wat goed gaat en waar je aandachtspunten liggen. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met advies op gebied van voeding en suppletie, zodat je weet hoe je deze aandachtspunten aan kunt pakken. Ook ontvang je toegang je persoonlijk begeleidingsplan, die je thuis op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online afspraak of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk. Je kunt ook kiezen voor een persoonlijk advies.

Bij de vervolgafspraak stralend van buiten, leggen we de focus op je huid. De term anti-aging wordt vaak gebruikt, maar zelf spreek ik liever over healthy aging. Tijdens deze afspraak leer jij namelijk hoe jij je huid en van binnen en van buiten het beste dagelijks kan verzorgen, om zo huidproblemen aan te pakken en de huidveroudering te  vertragen.

Je kunt ook kiezen voor deze kortere vervolgafspraak.

2. Volg een online programma

Wil je thuis graag geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Volg dan dit fijne online programma en/of lees boeken die je helpen bij het maken van dagelijks gezondere keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 combineren met een persoonlijk advies.

3. Eet meer groente en fruit

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, want dat is echt de basis, om je weer goed te gaan voelen. Gezond eten levert je heel veel op. Minder klachten, meer energie en lekkerder in je vel! Eet daarom dagelijks minimaal 400 gram groente en een aantal stuks fruit, verdeeld over de dag.

4. Gebruik supplementen

Via alleen voeding is het echt onmogelijk om dagelijks optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Wil jij weer lekker in je vel zitten? Start dan direct met goede basissuppletie die je zelf kunt bestellen met korting via mijn webshop!