Gezondheidscheck

Als je lichaam zijn grenzen begint aan te geven….
Vergeet dan niet om te luisteren!

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

$

Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, moet ik dit accepteren of kan ik mijn gezondheid toch verbeteren?

Kom dan langs voor een gezondheidscheck!

R

Met behulp van meetapparatuur krijg je inzicht in het huidige functioneren van je lichaam en zoeken we naar de oorzaak van je vermoeidheid en klachten.

R

Controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we door middel van de Bravermantest of je gelukshormonen in balans zijn.

R

Kun je een vetzuurmeting, op basis van een vingerprik, toevoegen aan deze afspraak om in combinatie met een kuur, van tenminste 8 maanden, je gezondheid te optimaliseren vanaf celniveau!

R

Ontvang je na afloop persoonlijk voedingsadvies en suppletieadvies, waarmee je gerichte stappen kunt zetten om je aandachtspunten te verbeteren.

R

Ontvang je toegang tot het interactieve mailprogramma: je persoonlijk begeleidingsplan, die je stap voor stap op weg helpt naar gezondere voeding en daarmee naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gezond gaat eten en dit aanvuld met goede voedingssupplementen, wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de afspraak

Direct na het maken van deze afspraak ontvang je een afspraakbevestiging . Hierin vind je het e-book: ‘verbeter je gezondheid in 10 stappen’, zodat je gelijk van start kunt met het maken van betere leefstijl keuzes. Ook bevat deze mail een link naar het intakeformulier en de Bravermantest, die je invult en minimaal 24 uur voorafgaand aan onze afspraak naar mij terugmailt. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is voor mij erg belangrijk, om me een beeld te kunnen vormen van jouw situatie en zo onze afspraak goed te kunnen voorbereiden. Op die manier kunnen we optimaal resultaat uit jouw consult halen!

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak…

… van 75-90 minuten, bespreken we samen het intakeformulier en de uitslag van je Bravermantest. Vervolgens gaan we met behulp van meetapparatuur op zoek naar de oorzaak van jouw klachten.

Optioneel doen we tijdens deze afspraak ook een vetzuurmeting door middel van een vingerprik, die je vetzurenbalans meet en de doorlaatbaarheid van je cellen. Om gezond te worden vanaf celniveau wordt het nemen van een goed omega3 supplement geadviseerd.

Je krijgt op basis van je uitslagen een passend voedingsadvies en suppletieadvies. Je hebt de mogelijkheid (een deel van) de suppletie direct aan te schaffen. Ook kun je ervoor kiezen deze zelf te bestellen met kortingscodes. Tijdens de afspraak wordt je gevraagd deze behandelovereenkomst te tekenen.

Na de afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • Je persoonlijk gezondheidsplan
  • De uitslag van je bravermantest met informatie hoe jij je gelukshormonen weer in balans kunt brengen.
  • De factuur
  • Ontvang je na 6 weken van mij nog een berichtje en hoor ik graag hoe het dan met je gaat.

Na onze afspraak ga je thuis zelf aan de slag met je adviezen. Daarbij ontvang je ondersteuning via het interactieve mailprogramma: je persoonlijk begeleidingsplan. Daarnaast kun jij altijd je vragen stellen en je ervaringen delen via onze besloten Facebook groep. Op die manier sta je er dus niet alleen voor!

Wil jij graag dagelijkse ondersteuning bij het op tafel zetten van lekkere en gezonde maaltijden? Dan wil ik je graag attenderen op dit online programma en deze boeken.

Vanaf 6 weken na je eerste afspraak kun je langskomen voor je vervolgafspraak naar keuze, waarin je opnieuw de metingen ontvangt en waarbij we je tussentijdse resultaten zullen bespreken.

Prijs € 127

Dit bedrag graag voorafgaand aan de afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten.

Deze prijs is inclusief:

  • de voorbereiding van onze afspraak
  • de afspraak zelf, met inbegrip van de bijbehorende metingen
  • het achteraf maken van je persoonlijk gezondheidsplan.
  • toegang tot de online leeromgeving
  • Let op: dit bedrag is wel exclusief de optionele vetzuurmeting met een waarde van 183. Wanneer jij deze test toevoegt aan je afspraak, betaal jij maar €70!

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Na je afspraak ontvang je de factuur die je kunt gebruiken voor declaratie.

Tip: volg mij via social media om op de hoogte te blijven van actuele kortingsacties op afspraken en producten. Heb jij ook gebruik gemaakt van mijn stapelkorting actie? Dan ontvang je, na het maken van je afspraak, bericht van mij met je totaal opgespaarde bedrag. Vervolgens maak jij  het totaalbedrag over – de betreffende korting. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Francine Seijsener-Fortuin