Gezondheidscheck

Als je lichaam zijn grenzen begint aan te geven….
Vergeet dan niet om te luisteren!

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

$

Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, moet ik dit accepteren of kan ik mijn gezondheid toch verbeteren?

Kom dan langs voor een gezondheidscheck!

R

Met behulp van meetapparatuur krijg je inzicht in het huidige functioneren van je lichaam en zoeken we naar de oorzaak van je vermoeidheid en klachten.

R

Controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we door middel van de Bravermantest of je gelukshormonen in balans zijn.

R

Kun je een vetzuurmeting, op basis van een vingerprik, toevoegen aan deze afspraak om in combinatie met een kuur, van tenminste 8 maanden, je gezondheid te optimaliseren vanaf celniveau!

R

Ontvang je na afloop een persoonlijk advies waarmee je gerichte stappen kunt zetten om je aandachtspunten aan te pakken.

R

Ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering die je stap voor stap op weg helpt naar gezondere voeding en daarmee naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gezond gaat eten en dit aanvuld met goede voedingssupplementen, wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de afspraak

Direct na het maken van deze afspraak ontvang je een afspraakbevestiging met daarin het e-book: ‘verbeter je gezondheid in 10 stappen’. Deze kun je gebruiken als mooi startpunt voor het maken van betere leefstijl keuzes. Ook bevat deze mail een link naar het intakeformulier en de Bravermantest, die je invult en minimaal 24 uur voorafgaand aan onze afspraak naar mij terugmailt. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is voor mij erg belangrijk, om me een beeld te kunnen vormen van jouw situatie en zo onze afspraak goed te kunnen voorbereiden. Op die manier kunnen we optimaal resultaat uit jouw consult halen!

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

In een gesprek van 90 minuten, bespreken we samen het intakeformulier en de uitslag van je Bravermantest. We gaan met behulp van meetapparatuur op zoek naar de oorzaak van jouw klachten.

Optioneel doen we tijdens deze afspraak ook een vetzuurmeting door middel van een vingerprik, die je vetzurenbalans meet en de doorlaatbaarheid van je cellen. Om gezond te worden vanaf celniveau wordt het volgen van een kuur van tenminste 8 maanden geadviseerd.

Je krijgt op basis van je uitslagen een passend voedings-, leefstijl- en suppletieadvies, met de mogelijkheid de suppletie direct aan te schaffen. Tijdens de afspraak wordt je gevraagd deze behandelovereenkomst te tekenen.

Na de afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • Je persoonlijk gezondheidsplan
  • De uitslag van je bravermantest met informatie hoe jij je neurotransmitters weer in balans kunt brengen.
  • Je persoonlijk voeding- en leefstijladvies vanuit je meetresultaten.
  • De factuur
  • Ontvang je na 6 weken van mij nog een berichtje en hoor ik graag hoe het dan met je gaat.

Na onze afspraak ga je thuis zelf aan de slag met je ontvangen adviezen. Hierbij ontvang je ondersteuning door de online leeromgeving voor leefstijlverbetering. Daarnaast kun jij altijd je vragen stellen en je ervaringen delen via onze besloten Facebook groep. Op die manier sta je er dus niet alleen voor!

Wil jij graag dagelijkse ondersteuning bij het op tafel zetten van lekkere en gezonde maaltijden? Dan wil ik je graag attenderen op deze online programma’s en boeken.

Vanaf 6 weken na je eerste afspraak kun je langskomen voor je vervolgafspraak waarin je opnieuw de metingen ontvangt en we daardoor je tussentijdse resultaten kunnen meten.

Prijs

EUR 127
Dit bedrag is inclusief de voorbereiding van onze afspraak, de afspraak zelf met inbegrip van de metingen, als het achteraf maken van je persoonlijk advies en toegang tot de online leeromgeving en besloten Facebookgroep. Let op: dit bedrag is wel exclusief de optionele vetzuurmeting!

Graag EUR 127, voorafgaand aan onze afspraak, overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten. Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen, dan kun je deze invullen bij het maken van je afspraak en maak je vervolgens het totaalbedrag – de betreffende korting over.

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Daarnaast heb je de mogelijkheid om korting te sparen op je afspraken!

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Francine Seijsener-Fortuin