Gezond van binnen

Laat je voeding je medicijn zijn. En je medicijn je voeding.

R

Ben je klaar met vermoeidheid en lichamelijke klachten?

$

Tob jij al langere tijd met vermoeidheid, stress en diverse lichamelijke klachten? Herken jij jezelf niet meer omdat je te vaak een humeur hebt om op te schieten?

$

Sleep jij je meestal door de dagen heen, maar kan de huisarts geen oorzaak voor je vermoeidheid vinden en ben je nu de hoop verloren of je gezondheid ooit nog kan verbeteren?

Gezondheid is je mooiste bezit

R

Ben je klaar voor meer energie en een betere gezondheid?

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Tekorten in vitaminen en mineralen zorgen voor een onbalans waardoor talloze biochemische processen in je lichaam spaak lopen en er vele uiteenlopende klachten ontstaan. Bij orthomoleculaire therapie is het opheffen daarvan dan ook hetgeen waar we de focus op leggen, zodat onze lichaamscellen dagelijks worden voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen. 

Dus door middel van een gezonde voeding, aangevuld met orthomoleculaire voedingssupplementen, ga jij je lichaam iedere dag geven wat het nodig heeft. Hierdoor gaat het zelf herstellend vermogen van je lichaam aan de slag, waardoor jij je al snel een stuk beter zult voelen!

Francine Seijsener-Fortuin

Wanneer je nu geen tijd maakt voor je gezondheid,
wordt je straks gedwongen tijd te maken voor je ziekte

Is het eigenlijk niet vreemd dat we wel gewend zijn 2x per jaar preventief ons gebit bij de tandarts te laten controleren, maar dat we verder niet onze algehele gezondheid in de gaten houden?

Maak daar voor jezelf verandering in en controleer voortaan ook 2x per jaar preventief jouw algehele gezondheid via het traject Gezondheidscheck Optimaal. Zo houd jij meer grip op je gezondheid!

Gezondheidscheck

1 afspraak | 90 minuten | € 127 

Je krijgt:

 • Een lichaamsanalyse over 250 parameters binnen 40 gebieden in je lichaam waarbij ook je vitaminen- en mineralenbalans wordt gecontroleerd
 • Een hartslagmeting welke inzicht geeft in je stress- en energieniveau en die de actuele gezondheidstoestand van je organen analyseert
 • Een bravermantest, welke inzicht geeft of je gelukshormonen in balans zijn.
 • Na je afspraak ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan en wordt je thuis verder ondersteund via de online leeromgeving voor leefstijlverbetering en via de besloten Facebookgroep.

 Wil jij graag weten hoe gezond jij bent? Maak dan een afspraak!

Gezondheidscheck Optimaal

2 afspraken | 150 minuten |€ 227

Je krijgt:

 • 2x gezondheidscheck in mijn praktijk

Tijdens dit traject houdt je preventief grip op je gezondheid en leggen we de focus op het verbeteren van je algehele gezondheid.

Je krijgt extra:

 • een stressbestendigheidstest.
 • een meting van de conditie van je bloedvaten
 • een NO (Nitric oxide) meting via een speekseltest om te meten of jij voldoende van dit gezonde molecuul in jouw lichaam hebt.

Vanaf 6 weken tot uiterlijk 6 maanden na onze 1e afspraak bespreken we tijdens je vervolgafspraak, de tussentijdse resultaten van je metingen waarna je aanvullend advies ontvangt over de eventuele aandachtspunten die er nog zijn.

 

Wil jij graag grip houden op je gezondheid? Kies dan voor dit traject!

Gezond van Binnen, Stralend van Buiten

3 afspraken | 240 minuten | € 327

Je krijgt:

 • 3x gezondheidscheck in mijn praktijk

Tijdens dit traject leggen we de focus op healthy aging en richten we ons op het verbeteren van je algehele gezondheid van zowel de binnenkant als de buitenkant! Jouw huid, haar en nagels weerspiegelen namelijk jouw gezondheid! Tussen iedere afspraak zit minimaal 6 weken.

Je krijgt extra:

 • Na je tweede afspraak ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor huidverbetering waar jij leert hoe jij je huid zowel van binnen als buiten goed kan verzorgen.
 • Na je derde afspraak ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor healthy aging. Hier ga jij leren welke processen er in je lichaam plaatsvinden die zorgen dat we (versneld?) verouderen en welke stappen jij kunt zetten om deze verouderingsprocessen te vertragen.

Wil jij graag fit en stralend ouder worden? Kies dan voor dit traject!

Ga jij liever vanuit het comfort van je eigen huis met je gezondheid aan de slag? Tijdens een online afspraak bespreken we, via een videogesprek, je intakeformulieren en eventueel de uitslagen van je aanvullende testen. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan en toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering, die je thuis helpt je voeding en daarmee je gezondheid stap voor stap te verbeteren! 

Online Consult

1 afspraak | 60 minuten | € 97

Voel jij je vaak moe en heb je last van onbegrepen klachten? Plan dan nu een afspraak!

 

Je krijgt:

 • Uitgebreide vragenlijsten om achter de oorzaak van je klachten te komen en te zien of je vitaminen en mineralen in balans zijn
 • Een bravermantest, welke inzicht geeft of jouw gelukshormonen in balans zijn.
 • Na je afspraak ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan en wordt je thuis verder ondersteund via de online leeromgeving voor leefstijlverbetering en via de besloten Facebookgroep.

Zorg goed voor je lichaam, dan zorgt je lichaam goed voor jou!

We willen allemaal het beste!

Het beste voor onszelf, ons gezin én onze naasten. Wanneer jij lekker in je vel zit, neemt de kwaliteit van je leven enorm toe.
We denken vaak dat het probleem is dat we te weinig tijd hebben. Maar het echte probleem is dat we meestal te weinig energie hebben. Je gezondheid is dan ook geen doel op zich, maar een middel. Om datgene te kunnen doen wat jouw leven betekenisvol maakt.

Kun jij je al voorstellen wat je straks met al die extra energie gaat doen?

Herken je dit?

Langzaamaan is de laatste jaren je energie weggesijpeld. En steeds vaker steken vage onbegrepen klachten de kop op, die je dagen negatief beinvloeden. Meestal sleep jij je door de dagen heen en doe wat je moet doen. Maar wanneer je eindelijk kan doen wat je wilt doen is je energie op.

Sommige dagen lopen wel lekker, maar dan zijn er ook weer genoeg dagen dat je lijf je wel lijkt tegen te werken en weet je even niet meer wat je daar mee aan moet. Het is je diepste verlangen om vol energie de dingen te kunnen doen waar je van houd!

Je wilt weer lekker in je vel zitten, maar hoe dan?

En wat zijn dan de voordelen van een gezonde leefstijl ten opzichte van een dieet?

De focus bij een dieet ligt voornamelijk op wat je niet mag en wat je niet fijn vind aan jezelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je gewicht. En een dieet doe je altijd maar tijdelijk, wat weer een jo-jo effect geeft op je gewicht.

Bij een gezonde leefstijl kijk je juist naar wat je wél graag wilt voor jezelf. Hierdoor maak je graag dagelijks keuzes die goed voor je zijn. Deze goede dagelijkse keuzes worden vanzelf goede gewoonten. Je goede gewoonten worden uiteindelijk je 2e natuur of met andere woorden: je goede gewoonten worden je leefstijl!

Luister jij goed naar je lichaam?

Sommige klachten verbeteren bij een goede ondersteuning en sommige klachten kunnen zelfs volledig herstellen wanneer jij je lichaam geeft wat het nodig heeft.

Wil jij graag specifiek voeding- en suppletieadvies gericht op de klacht(en) waar je misschien al jarenlang last van hebt? Loop er niet langer mee door, maar maak een afspraak voor een gezondheidscheck of vraag persoonlijk advies aan. Aansluitend wordt je stap voor stap ondersteund via de online leeromgeving voor leefstijlverbetering zodat jij je steeds lekkerder in je vel gaat zitten. Via onze besloten Facebookgroep kun jij je vragen stellen en je ervaringen delen, je staat er dus niet alleen voor!

Acne ADHD
Angst Artritis
Artrose Astma
Aderverkalking Blaasontsteking
Bloeddruk laag/hoog Bindweefselzwakte
Bloedarmoede Brandend maagzuur
Botontkalking Burn-out
Candida Cholesterol
Colitis Ulcerosa CVS/ME
Concentratieproblemen Corona/ long Covid
Darmklachten Diabetes 2
Depressie Detoxen
Eczeem Endometriose
Fibromyalgie Hooikoorts
Jicht Koortslip
Kramp in benen Lactose intolerantie
Lekkende darmsyndroom Leptine resistentie
Leververvetting Maculadegeneratie
Malabsorptiesyndroom Metabool syndroom
Multiple Sclerose Obesitas
Obstipatie Ontgiften
Oedeem Osteoporose
Overgang Overgewicht
Parkinson PCOS
Prikkelbaar Darmsyndroom Peesontsteking
PMS Psoriasis
Restless Legs Syndrom Rimpels
Schilklier snel/traag SIBO
Slijmbeursontsteking Spijsverteringsproblemen
Stress Vruchtbaarheid verbeteren man
Zwanger worden Zwangerschap

 

Omdat er vele uiteenlopende klachten kunnen ontstaan bij vitaminen- en mineralen tekorten, is dit lijstje vast niet compleet. Staat jouw specifieke klacht hier inderdaad niet tussen en wil je toch graag weten of ik je verder kan helpen? 

Deel je ervaring, zo kan het vermenigvuldigen!

Petra X
Petra X
28/08/2023
Fijn gesprek en veel geleerd over de werking van mijn lichaam, goed uitgelegd,
Wesley Boes
Wesley Boes
11/05/2023
Gister een hele profesionele en fijne sessie gehad met Francine. Echt een aanrader voor iedereen die graag meer inzicht wil in zijn algehele gezondheid en hoe dit te verbeteren.
Marianne Kant
Marianne Kant
16/03/2023
Heel tevreden over het consult wat ik heb gehad, met goede testen. Veel handgrepen, en voedingsadviezen waar ik mee aan de slag kan. Ben echt enthousiast om er mee te beginnen.
Anastasia Moiseeva
Anastasia Moiseeva
20/05/2022
If you are tired from being tired - It is a solution! If you are tired of spending months/years going unsuccessfully to your huisarts in order to find a reason - It is a solution! . Francine is very experienced, extremely pleasant and attentive!
Tirza Drisi
Tirza Drisi
14/01/2022
Het tweede consult ging weer in een prettige sfeer. Ik vind de uitleg bij de testen fijn. Er was vooruitgang te zien in de testuitslagen. Ik voel me ook fitter. Daarom ga ik door met de gegeven adviezen.
Lisa Leistra
Lisa Leistra
27/11/2021
Heel erg tevreden! Vriendelijk en doortastend, ik heb goed advies gekregen waar ik wat mee kan. Zeker aanraden.
Tonnie van den Berg
Tonnie van den Berg
27/10/2021
Hoi Francine hier een berichtje van mij nadat ik een week geleden bij jou ben geweest voor een gezondheidstest. Eerst was het even schrikken. Best veel tekorten. Maar met de supplementen en met jouw uitgebreide plan van aanpak voel ik me een stuk beter, energieker en vrolijker. Meer zin om activiteiten te ondernemen. Veel meer energie. Verwondering ook dat dit zomaar zo kan in 1 week. De gedachte dat je je dus ook zo goed kunt voelen maakt ook emotioneel. Dankjewel. Dankbare groet Tonnie
Adriana Bolle
Adriana Bolle
27/10/2021
Geen wachtlijst; je kunt snel terecht. Goed inhoudelijk consult gehad met praktische tips en de nodige achtergrondinformatie. Ik ging gemotiveerd de deur uit en ben dat nog steeds; dankzij de tips en houding van Francine raakte ik gemotiveerd om aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl.
Lisa Jansen
Lisa Jansen
26/10/2021
Mijn consult was boven verwachting. Ik weet nu zoveel meer wat er in mijn lichaam speelt, dit geeft mij echt weer hoop. Ik kan dus niet wachten om met haar persoonlijk advies aan de slag te gaan.
Jantine Bos
Jantine Bos
09/07/2021
Fijn gesprek gehad en goed advies gekregen over een gezondere levensstijl!

Over een jaar zou je willen dat je vandaag begonnen was!

Wil jij ook graag zulke mooie resultaten behalen?

Download dan, als mooi startpunt, het gratis e-book met 10 leefstijltips. Als dank ontvang je een eenmalige aanbieding waar je gelijk gebruik van kunt maken!

Wil je vervolgens verder aan de slag met het verbeteren van je gezondheid?

 

Volg dan dit stappenplan:

Hoe gezond ben jij?

Wil jij graag antwoord op die vraag? Tijdens een gezondheidscheck brengen we je actuele gezondheid in kaart, zodat duidelijk wordt wat al goed gaat en waar je aandachtspunten liggen. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan en toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering, die je thuis op weg helpt je voeding en daarmee je gezondheid, stap voor stap te verbeteren. Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online gesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Bij de afspraak stralend van buiten leggen we de focus op je huid. De term anti-aging wordt vaak gebruikt, maar zelf spreek ik liever over healthy aging. Tijdens deze afspraak leer jij namelijk hoe jij je huid en van binnen en van buiten het beste dagelijks kan verzorgen, om zo huidproblemen aan te pakken en huidveroudering te  vertragen.

Wil je thuis verder geïnformeerd en ondersteund worden, wanneer en waar het jou uitkomt? Neem dan zeker een kijkje bij de diverse online programma’s en/of boeken die je helpen bij het maken van dagelijks gezonde keuzes. Wanneer je stap 1 overslaat kun je stap 2 combineren met een persoonlijk advies.

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om wat jij dagelijks eet, want dat is echt de basis, om je weer goed te gaan voelen. Gezond eten levert je veel op. Minder klachten, meer energie en lekkerder in je vel! Eet daarom dagelijks minimaal 400 gram groente en een aantal stuks fruit, verdeeld over de dag.

Via alleen voeding is het echt onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren. Wil jij weer lekker in je vel zitten? Start dan direct met goede basissuppletie die je zelf kunt bestellen met korting! 

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ja, ik wil graag een gezondheidscheck!

Francine Seijsener-Fortuin