Sleep jij je ‘s-morgens al moe uit bed en is je energie gedurende de dag ook ver te zoeken? Vermoeidheid kan vele oorzaken hebben. Belangrijk om te beseffen is dat de meeste oorzaken prima op te lossen zijn!

Het grote probleem bij vermoeidheid echter is, dat wanneer je je zo moe voelt, je de energie gewoonweg niet hebt om je vermoeidheid aan te gaan pakken. Om te voorkomen dat je maar lukraak dingen gaat proberen, om er vervolgens achter te komen dat dit niet helpt, is het verstandig om eerst inzicht te krijgen in de oorzaak van je vermoeidheid, zodat je vervolgens gericht stappen kunt gaan ondernemen en daardoor wel snel effect zal merken.

Wanneer jij langskomt voor een gezondheidscheck kunnen we exact zien over hoeveel procent energie jouw lichaam nu beschikt en hoe deze wordt onderverdeeld onder je organen. Zo zien we in 1 oogopslag welke organen overbelast zijn, met welke organen het goed gaat en welke inmiddels al uitgeput zijn. Hoe hoog je stress is en met welke voedingstekorten je lichaam kampt.

Zorg goed voor je lichaam, dan zorgt je lichaam goed voor jou!

Door je lichaam op de juiste plekken te gaan ondersteunen met goede voeding, aangevuld met supplementen, ga jij echt verschil merken. Hoe snel? Sommigen merken al verschil in een aantal dagen en bij anderen duurt dit een aantal weken. Ieder lichaam is uniek en het is natuurlijk afhankelijk hoeveel er voor je lichaam is te herstellen en natuurlijk ook  in hoeverre jij, op basis van de adviezen, je eetpatroon hebt aangepast. 1 ding is zeker, jouw lichaam zal altijd proberen zijn zelfherstellend vermogen in te zetten. Met andere woorden. Wanneer jij goed voor je lichaam gaat zorgen, dan zorgt je lichaam ook goed voor jou!

Aanrader: volg dit online programma!