Online Consult

Luister naar het fluisteren van je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen!

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

$

Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, moet ik dit accepteren of kan ik mijn gezondheid toch verbeteren?

Vraag dan een online consult aan.

R

Door je ingevulde vragenlijsten, krijgen we meer inzicht in de oorzaak van je vermoeidheid en klachten.

R

en hiermee controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we door middel van de Bravermantest of je gelukshormonen in balans zijn.

R

Kun je kiezen om een vetzuurmeting, op basis van een vingerprik, toe te voegen aan deze afspraak om in combinatie met een kuur je gezondheid te optimaliseren vanaf celniveau! Deze test wordt naar je huisadres gestuurd en kun je via duidelijke instructies zelf (laten) afnemen.

R

Ontvang je na afloop een persoonlijk advies waarmee je gerichte stappen kunt zetten om je aandachtspunten aan te pakken.

R

Ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering welke je stap voor stap zal helpen naar gezondere voeding en daardoor naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gaat starten met een gezonde leefstijl, wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de afspraak

Direct na het maken van de afspraak ‘online consult’, ontvang je een afspraakbevestiging met daarin het e-book: ‘in 10 stappen naar een betere gezondheid’. Deze kun je gebruiken als mooi startpunt voor het maken van betere leefstijl keuzes. Ook bevat deze mail een link naar het intakeformulier, de anamnese en de Bravermantest die je invult en minimaal 24 uur voorafgaand aan onze afspraak naar mij terugmailt. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is voor mij erg belangrijk, om me een beeld te kunnen vormen van jouw situatie en zo onze afspraak goed te kunnen voorbereiden. Op die manier kunnen we optimaal resultaat uit jouw consult halen!

Tijdens de afspraak

In een gesprek via Zoom van 60 minuten, bespreken we samen het intakeformulier, de anamnese en de uitslag van je Braverman test.

Je krijgt op basis van ons gesprek en deze uitslagen een passend voedings- en suppletieadvies met de mogelijkheid de suppletie direct aan te schaffen. De supplementen worden naar je huisadres gestuurd. 

Na de afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • Je persoonlijk gezondheidsplan
  • De uitslag van je bravermantest met informatie hoe jij je neurotransmitters weer in balans kunt brengen.
  • Toegang tot je persoonlijk begeleidingsplan (traject van 7 weken!)
  • De factuur
  • Ontvang je na 6 weken van mij nog een berichtje en hoor ik graag hoe het dan met je gaat.

Na onze afspraak ga je thuis zelf aan de slag met je ontvangen adviezen. Hierbij ontvang je ondersteuning van je persoonlijk begeleidingsplan. Daarnaast kun jij altijd je vragen stellen en je ervaringen delen via onze besloten Facebook groep. Op die manier sta je er dus niet alleen voor!

Wil jij graag dagelijkse ondersteuning bij het op tafel zetten van lekkere en gezonde maaltijden? Dan wil ik je graag attenderen op dit online programma en deze boeken.

Na zo’n 6 weken kun je de vervolgafspraak inplannen waarin we je tussentijdse resultaten bekijken.

Prijs € 97

Dit bedrag graag voorafgaand aan de afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten.

Deze prijs is inclusief:

  • de voorbereiding van onze afspraak
  • de afspraak zelf, met inbegrip van de bijbehorende vragenlijsten
  • het achteraf maken van je persoonlijk gezondheidsplan.
  • toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering
  • Let op: dit bedrag is wel exclusief de optionele vetzuurmeting 

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Na je afspraak ontvang je de factuur die je kunt gebruiken voor declaratie.

Tip: volg mij via social media om op de hoogte te blijven van actuele kortingsacties op afspraken en producten. Heb jij ook gebruik gemaakt van mijn stapelkorting actie? Dan ontvang je, na het maken van je afspraak, bericht van mij met je totaal opgespaarde bedrag. Vervolgens maak jij  het totaalbedrag over – de betreffende korting. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Francine Seijsener-Fortuin