Persoonlijk advies

Het enige wat je kunt doen met goed advies, is het doorgeven! 

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

$

Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, moet ik dit accepteren of kan mijn gezondheid toch verbeteren?

Loop er niet langer mee rond, maar vraag nu persoonlijk advies aan!

R

Door je ingevulde vragenlijsten, krijgen we meer inzicht in de oorzaak van je vermoeidheid en klachten en 

R

controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we door middel van de Bravermantest of je neurotransmitters in balans zijn.

R

Kun je kiezen om een vetzuurmeting, op basis van een vingerprik, toe te voegen aan dit advies, om in combinatie met een kuur je gezondheid te optimaliseren vanaf celniveau! Deze wordt naar je huisadres verstuurd.

R

Ontvang je een persoonlijk advies waarmee je gerichte stappen kunt zetten om je aandachtspunten aan te pakken.

R

Ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering welke je stap voor stap zal helpen naar gezondere voeding en daardoor naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gaat starten met een gezonde leefstijl, wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Persoonlijk advies

Ben je, om wat voor reden dan ook, niet in de gelegeneheid om langs te komen voor een afspraak, vraag dan persoonlijk advies aan. Na je aanvraag voor ‘persoonlijk advies’ ontvang je tijdens werkdagen, binnen 24 uur, van mij een bevestigingsmail met daarin het e-book: ‘Verbeter je gezondheid in 10 stappen’. Deze kun je gebruiken als mooi startpunt voor het maken van betere leefstijl keuzes. Ook bevat deze mail een link naar het intakeformulier, de anamnese en de Bravermantest die je invult en naar mij terugmailt. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is voor mij erg belangrijk, om me een beeld te kunnen vormen van jouw situatie.

Mocht jij je advies graag willen aanvullen met de vetzurentest, dan wordt deze naar je huisadres verstuurd. met duidelijke instructies hoe je deze zelf kunt (laten) afnemen. Nadat je de test hebt gedaan, verstuur je deze naar het laboratorium. 

Op basis van alle informatie die ik van jou ontvang, maak ik voor jou een persoonlijk advies. Hierin vind je zowel informatie over de betreffende klacht die je ervaart, als een daarbij passend voedings- en suppletieadvies. Je kunt de geadviseerde suppletie zelf met korting bestellen.

Na ontvangst van je advies…

…ga je hiermee thuis zelf aan de slag en wordt je hierbij ondersteunt door de online leeromgeving voor leefstijlverbetering. Daarnaast kun jij altijd je vragen en ervaringen delen via onze besloten Facebook groep.

Even bellen?

Je hebt gekozen voor een persoonlijk advies, zonder afspraak. Maar mocht je toch behoefte hebben aan telefonisch contact:

Prijs € 77

Dit bedrag graag overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten.

Je ontvangt:

  • je persoonlijk gezondheidsplan
  • je neurotransmitterprofiel met de uitslag van je bravermantest
  • toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering
  • Let op: dit bedrag is wel exclusief de optionele vetzuurmeting met een waarde van 183. Wanneer jij deze test toevoegt aan je afspraak, betaal jij maar €70, inclusief de verzendkosten!

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Na je afspraak ontvang je de factuur die je kunt gebruiken voor declaratie.

Tip: volg mij via social media om op de hoogte te blijven van actuele kortingsacties op afspraken en producten. Heb jij ook gebruik gemaakt van mijn stapelkorting actie? Dan ontvang je, na het maken van je afspraak, bericht van mij met je totaal opgespaarde bedrag. Vervolgens maak jij  het totaalbedrag over – de betreffende korting. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ja, ik wil graag persoonlijk advies

Francine Seijsener-Fortuin