Gezond van binnen, stralend van buiten

Met gezond oud worden, moet je jong beginnen!

Gezond van binnen, stralend van buiten is een traject van 3 afspraken inclusief 3 online omgevingen!

Wil jij je graag fit voelen en er stralend uitzien?

$

Gezond en fit ouder worden, dat willen we toch allemaal? Maar inmiddels steken steeds meer ouderdomskwaaltjes de kop op. Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, hoort dit bij het ouder worden en moet ik dat dan maar accepteren? Of zijn er toch stappen die ik kan zetten waardoor ik me een stuk beter ga voelen en uitzien?

$

Je kijkt in de spiegel en je bent niet tevreden over je huid en je vind dat je er ouder uit ziet dan dat je bent en voelt. Je vraagt je af, bestaan er toch natuurlijke mogelijkheden om mijn huid te verbeteren en de veroudering te vertragen die tegelijk mijn gezondheid ten goede komen?

Wordt gezond van binnen!

R

Met behulp van meetapparatuur krijg je inzicht in het huidige functioneren van je lichaam en zoeken we naar de oorzaak van je vermoeidheid en klachten.

R

Controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we door middel van de Bravermantest of je gelukshormonen in balans zijn.

R

Kun je een vetzuurmeting, op basis van een vingerprik, toevoegen aan deze afspraak om in combinatie met een kuur je gezondheid te optimaliseren vanaf celniveau!

R

Ontvang je na afloop een persoonlijk advies waarmee je gerichte stappen kunt zetten om je aandachtspunten aan te pakken.

R

Ontvang je toegang tot het interactieve mailprogramma ‘je persoonlijk begeleidingsplan’, welke je stap voor stap op weg helpt naar gezondere voeding en daarmee naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gezond gaat eten wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, je wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de 1e afspraak

Direct na het maken van de 1e afspraak in het traject ‘gezond van binnen, stralend van buiten’, ontvang je een afspraakbevestiging met daarin het e-book: ‘verbeter je gezondheid in 10 stappen’. Deze kun je gebruiken als mooi startpunt voor het maken van betere leefstijl keuzes. Ook bevat deze mail een link naar het intakeformulier en naar de Bravermantest, die je invult en minimaal 24 uur voorafgaand aan onze afspraak naar mij terugmailt. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is voor mij erg belangrijk, om me een beeld te kunnen vormen van jouw situatie en zo onze afspraak goed te kunnen voorbereiden. Op die manier kunnen we optimaal resultaat uit jouw consult halen!

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de 1e afspraak

In een gesprek van 75-90 minuten, bespreken we samen je intakeformulier en de uitslag van je Braverman test. Daarna gaan we met behulp van meetapparatuur op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Optioneel doen we tijdens deze afspraak ook een vetzuurmeting door middel van een vingerprik, die je vetzurenbalans meet en de doorlaatbaarheid van je cellen, waardoor jij gezond kan worden vanaf celniveau! Je krijgt op basis van al deze uitslagen een passend voedings-, leefstijl- en suppletieadvies, met de mogelijkheid de suppletie direct aan te schaffen. Tijdens de afspraak wordt je gevraagd deze behandelovereenkomst te tekenen.

Na de 1e afspraak

Ontvang je per e-mail:

 • Je persoonlijk gezondheidsplan
 • De uitslag van je bravermantest met informatie hoe jij je gelukshormonen weer in balans kunt brengen.
 • De factuur

Na onze afspraak ga je thuis zelf aan de slag met je ontvangen adviezen. Hierbij ontvang je ondersteuning via je persoonlijk begeleidingsplan. Daarnaast kun jij altijd je vragen stellen aan mij en je ervaringen delen via onze besloten Facebook groep. Op die manier sta je er dus niet alleen voor!

Wil jij na je afspraak graag dagelijkse ondersteuning bij het op tafel zetten van lekkere en gezonde maaltijden? Dan wil ik je graag attenderen op dit online programma en deze boeken.

Wordt stralend van buiten!

R

We analyseren we via diverse metingen je (huid)gezondheid

R

Je leert hoe je je huid het beste van binnen en buiten kan verzorgen om zo een rustige en stralende huid te krijgen door huidproblemen te verminderen en huidveroudering te vertragen

R

Ontvang je voeding- en suppletie advies, specifiek gericht op jouw huidprobleem en/of het vertragen van de huidveroudering

R

Ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor huidverbetering welke je stap voor stap op weg helpt naar een gezonde, rustige en stralende huid

R

Met de meegekregen adviezen ga je thuis zelf aan de slag met het dagelijks verzorgen van je huid, van binnen en buiten, op een manier die bij jou past.

R

Omdat je werkt van binnen naar buiten, krijg je echt de mooiste resultaten! Je huid oogt al snel veel rustiger en stralender.

R

Het is aan te bevelen om bij onze 1e afspraak, een foto van je zelf te maken en deze na zo’n 6-8 weken te vergelijken met een nieuwe foto. Je zult je verbazen over het verschil!

Voor de 2e afspraak

Deze afspraak kan ingepland worden vanaf 6 weken na je eerste afspraak. Direct na het maken, ontvang je een afspraakbevestiging.

Op de dag van deze afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslag van de meting niet te beïnvloeden.

Tijdens de 2e afspraak

Omdat een mooie huid van binnenuit komt, ontvang je tijdens deze afspraak van 75-90 minuten, nogmaals een complete gezondheidscheck en bespreken we eerst samen de tussentijdse resultaten hiervan.

Deze metingen geven namelijk inzicht in de hoogte van je stressniveau en over de gezondheid van je bloedvaten. Beiden zijn heel belangrijk voor een mooie rustige huid. Ook meten we of je lichaam tekorten ervaart in collageen. We meten het vocht- en vetgehalte van je huid en de elasticiteit. En uiteraard controleren we je vitaminen-en mineralen balans. Voor een gezonde huid, haar en nagels is het namelijk van groot belang dat deze balans in orde is. De vitamines en mineralen die we binnenkrijgen worden namelijk eerst naar de hersenen gestuurd, daarna naar de organen en spieren. Als laatste is de huid pas aan de beurt, als er dan tenminste nog wat over is. 

Ons lichaam kiest nu eenmaal niet voor een mooie huid, maar voor de bescherming van de organen. Zo werkt het natuurlijke proces van ons lichaam. Ons lichaam geeft de uitstraling van onze huid dus minder prioriteit, maar wij geven die wel!! Als we onze huid- en haarbehoeftes goed kennen, kunnen we er beter voor zorgen en daarnaast langer genieten van een mooie gezonde huid!

Omdat de huidkwaliteit na ons 25ste levensjaar langzaam afneemt kan je huid wel wat extra hulpmiddelen gebruiken. Door je huid van binnen en van buiten goed te verzorgen behoud je veel langer een mooie, stralende huid, glanzende haren en sterke nagels!

Afhankelijk van je huidklacht, oefenen we ook met een aantal gezichtsmassagetechnieken, die je vervolgens thuis kunt inzetten bij je dagelijkse huidverzorging. De huidproducten die we hierbij gebruiken, kun je tijdens deze afspraak fijn uitproberen en wanneer ze je bevallen, direct aanschaffen.

Na de 2e afspraak

Je ontvangt per e-mail:

 • je persoonlijk advies
 • toegang tot de online leeromgeving voor huidverbetering waar je over je huidklacht specifiek advies krijgt op gebied van voeding, suppletie en huidverzorging.

Dit kun je verwachten tijdens je derde afspraak in dit traject:

R

Als je op basis van de adviezen je eetpatroon hebt aangepast, zul je inmiddels een groot verschil merken in je energieniveau.

R

Vage klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen.  Je hebt gemerkt dat wat jij in je mond stopt, echt bepaalt hoe jij je voelt en hoe je er uit ziet.

R

Je huid oogt inmiddels veel rustiger en stralender.

R

Je ontvangt opnieuw een gezondheidscheck en gaan we kijken wat goed gaat en wat nog beter kan.

R

Ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor healthy aging welke je kennis en inzichten geeft om fit en stralend ouder te worden.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de 3e afspraak

Je derde en tevens laatste afspraak in dit traject, kan vanaf 6 weken na je tweede afspraak ingepland worden en hiervoor ontvang je een afspraakbevestiging. Voor het meten van de tussentijdse resultaten, vraag ik je om opnieuw de Bravermantest in te vullen en voor een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Hierin schrijf je op wat je gedurende de dag eet en drinkt met de tijdstippen erbij. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is erg belangrijk voor mij om me een beeld te kunnen vormen van de tussentijdse resultaten. Zo kunnen we weer het meeste uit jouw consult halen!  

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water en/of kruidenthee drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de 3e afspraak

Tijdens een gesprek van een 45-60 minuten, bespreken we samen hoe het de afgelopen tijd met jou is gegaan.
Hoe voel jij je nu? Wat gaat nu goed? Wat kan nog beter?
We verrichten een nieuwe meting en bekijken en bespreken de verschillen ten opzichte van de vorige keer.

Na de 3e afspraak

Ontvang je per e-mail:

 • je aanvullende advies
 • toegang tot de online leeromgeving voor healthy aging, welke je kennis en inzichten geeft om fit en stralend ouder te worden.

Prijs: van €351 voor €327,-!

Het totaalbedrag graag voorafgaand aan de afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten.

Deze prijs is inclusief:

 • de voorbereiding van onze afspraken
 • de afspraken zelf, met inbegrip van de bijbehorende metingen
 • het achteraf maken van je persoonlijk gezondheidsplan en aanvullende adviezen
 • toegang tot het programma: ‘je persoonlijk begeleidingsplan’ + 2  online leeromgevingen namelijk: de online leeromgeving voor huidverbetering; de online leeromgeving voor healthy aging en de besloten FaceBookgroep
 • Let op: dit bedrag is wel exclusief de optionele vetzuurmeting 

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Na je afspraak ontvang je de factuur die je kunt gebruiken voor declaratie.

Tip: volg mij via social media om op de hoogte te blijven van actuele kortingsacties op afspraken en producten. Heb jij ook gebruik gemaakt van mijn stapelkorting actie? Dan ontvang je, na het maken van je afspraak, bericht van mij met je totaal opgespaarde bedrag. Vervolgens maak jij  het totaalbedrag over – de betreffende korting. 

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Wil jij fit en stralend ouder worden?

Francine Seijsener-Fortuin