Veel gestelde vragen

Gezondheid begint bij kennis

Wat is orthomoleculaire therapie?

Orthomoleculaire geneeskunde betekent gezonde moleculen en is hetzelfde als voedingsgeneeskunde. Het idee achter voedingsgeneeskunde is de wetenschap, dat goede voeding een geneeskrachtige werking heeft. Wanneer je gezonde voeding eet wordt het zelf herstellend vermogen van je lichaam geactiveerd, zodat we ook op lange termijn gezond en fit blijven.

Informatie over metingen en testen:

Om achter de oorzaak van je klachten te komen, wordt tijdens je afspraak gebruik gemaakt van een 2-tal metingen. Deze metingen zijn bij de prijs van je afspraak inbegrepen en hier vind je daarover meer informatie.

Mocht je behoefte hebben aan aanvullende  informatie, dan bestaan er diverse mogelijkheden in bloed- speeksel- en ontlastingstesten.

Let op: deze testen zijn voor eigen rekening en dien je zelf te bestellen. Vervolgens plan je een afspraak bij een bloedprikpunt bij jou in de buurt en stuur je de test op naar het laboratorium van jouw keuze. Wanneer je de uitslag hebt ontvangen, kunnen we deze samen bespreken tijdens een (vervolg)afspraak.

Testen kun je bijvoorbeeld hier bestellen:

Wat is goede basissuppletie?

Onderstaande producten worden gezien als goede basissuppletie voor iedereen en zijn gemakkelijk te bestellen met korting.

Wanneer je een afspraak maakt, wordt er gekeken waar jouw lichaam exact behoefte aan heeft, zie voorbeeld vitaminen analyse rapport en ontvang je zo nodig een aanvullend persoonlijk suppletieadvies.

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Staat je vraag er niet tussen?

R

Wil jij ook graag je gezondheid verbeteren?

Francine Seijsener-Fortuin