Veel gestelde vragen

Gezondheid begint bij kennis

Wat is orthomoleculaire therapie?

Orthomoleculaire geneeskunde betekent gezonde moleculen en is hetzelfde als voedingsgeneeskunde. Het idee achter voedingsgeneeskunde is de wetenschap, dat goede voeding een geneeskrachtige werking heeft. Wanneer je gezonde voeding eet wordt het zelf herstellend vermogen van je lichaam geactiveerd.

Als je bedenkt dat zo’n 70% van alle gezondheidsklachten voeding gerelateerd zijn, besef je vanzelf het belang dat wat jij in je mond stopt echt bepaalt hoe jij je voelt.

Via alleen voeding is het onmogelijk om optimale hoeveelheden van alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom zijn naast goede voeding, voedingssupplementen eigenlijk noodzaak om ziekten te voorkomen en je gezondheid te verbeteren.

Informatie over metingen en testen:

Om achter de oorzaak van je klachten te komen, wordt tijdens je afspraak gebruik gemaakt van een 2-tal metingen. Deze metingen zijn bij de prijs van je afspraak inbegrepen en hier vind je daarover meer informatie.

Mocht je behoefte hebben aan aanvullende  informatie, dan bestaan er diverse mogelijkheden in bloed- speeksel- en ontlastingstesten.

Let op: deze testen zijn voor eigen rekening en dien je zelf te bestellen. Vervolgens plan je een afspraak bij een bloedprikpunt bij jou in de buurt en stuur je de test op naar het laboratorium van jouw keuze. Wanneer je de uitslag hebt ontvangen, kunnen we deze samen bespreken tijdens een (vervolg)afspraak.

Testen kun je bijvoorbeeld hier bestellen:

Wat is goede basissuppletie?

Onderstaande producten worden gezien als goede basissuppletie voor iedereen en zijn gemakkelijk te bestellen met korting.

Wanneer je een afspraak maakt, wordt er gekeken waar jouw lichaam exact behoefte aan heeft, zie voorbeeld vitaminen analyse rapport en ontvang je zo nodig een aanvullend persoonlijk suppletieadvies.

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Staat je vraag er niet tussen?

R

Wil jij ook graag je gezondheid verbeteren?

Francine Seijsener-Fortuin