De hormoonfactor: kickstart

Breng je hormonen in balans

Online training: De hormoonfactor kickstart
€ 75,-

 

Wil jij…

  • Gelijk aan de slag met dagelijkse opdrachten om de theorie in praktijk te brengen?
  • Handige toepasbare tools leren naar blijvende gezonde gedragsverandering?
  • Voor zowel mindset, stress, beweging/ training en voeding een makkelijk toepasbaar plan van aanpak dat je ook in uitdagende tijden vol kunt houden?
  • Jouw doel behalen en behouden?

Wat leer je tijdens deze kickstart?

Ik geef je voorbeelden van mijn cliënten hoe zij hun doel behaald hebben op het gebied van mindset, ontspanning, beweging/ training en voeding. Daarnaast vertel ik je de ins en outs over mijn eigen leefstijl. Met deze mooie praktijkvoorbeelden ga je zelf aan de slag aan de hand van overzichtelijk geformuleerde opdrachten.

Voor wie is deze cursus?

Voor elke vrouw die haar hormonen in balans wil krijgen, beter in shape wil komen en haar klachten wil verminderen… Van menstruatie tot de overgang, huid- en haar problemen, over- of ondergewicht, energiegebrek, burnouts, problemen met de hormoonklieren (waaronder de schildklier) etc..

Waar jij mee aan de slag gaat:

  • Week 1: Mindset, je eigen goeroe masterplan
  • Week 2: Voeding, je eigen eetschema
  • Week 3: Beweging/ Training, je eigen plan van aanpak
  • Week 4: Ontspanning, je eigen ontspan plan

Waarom dit online kickstart programa?

In 2009 bracht ik mijn eerste boek uit over hormonale (dis)balans. In die tijd heb ik gemerkt dat veel lezers van boeken het lastig vonden om de theorie in praktijk te brengen.

Een aantal mensen kunnen een personal trainer veroorloven die hen gedurende een lange periode iedere week aan het handje meeneemt naar uiteindelijk een succes. Maar ik wil deze kickstart voor iedere vrouw (én man!) in Nederland en Vlaanderen mogelijk maken omdat alle vrouwen recht hebben op meer energie, een beter figuur, een mooie huid én minder klachten.

In de afgelopen 12 jaar heb ik gemerkt dat met een programma van slechts 4 weken ontzettend veel bereikt kan worden op het gebied van de mindset. Een goede motivatie in combinatie met alle hormoonfactor tools die ik je geef kunnen zowel op korte als op de lange termijn voor prachtige resultaten zorgen.

Uiteraard staat veel informatie tot in detail in mijn boeken, maar alleen kennis vergaren zonder in actie te komen geeft natuurlijk niet het resultaat waar je naar op zoek bent. De kloof van kennis naar resultaat wil ik dichten middels deze kickstart waar je uiteraard het boek bij kunt gebruiken als leidraad. Met to the point teksten, video’s, direct toepasbare tips, opdrachten en evaluaties kun je in korte tijd de regie over je gezondheid zelf in handen nemen. Deze kickstart is je stok achter de deur zodat het niet bij ‘erover praten blijft’, maar dat je daadwerkelijk nu doorpakt.

Wie wil er nou niet in 4 weken tijd een grote stap zetten op het gebied van mindset, ontspanning, beweging en voeding…

Vanuit mijn ervaring kan ik jou precies vertellen WAT heeft geholpen bij mijn cliënten, HOE we samen zo praktisch mogelijk aan de slag gaan, en nog belangrijker: WAAROM je juist wel het één moet doen en niet het ander.

Wil je direct aan de slag om van jouw klachten af te komen? Wil je meer energie, een mooie huid, een beter figuur? Wil je iets unieks dat echt resultaat oplevert? Meld je dan aan voor de enige echte hormoonfactor kickstart!

 

Let op: voeg bij je aanmelding het boek: De hormoonfactor toe aan jouw bestelling en ontvang €37,50 korting!

Gezond van binnen, stralend van buiten

Ben jij klaar voor meer energie en een betere gezondheid?

Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online videogesprek of voor een afspraak bij mij in de praktijk.

Of neem eerst eens een kijkje bij mijn gratis aanbod en download het e-book met 10 leefstijltips als mooi startpunt, voor het maken van betere leefstijl keuzes, waardoor jouw gezondheid al verbetert!