Je gezondheid is belangrijk. Maar wat is gezond? Dat kon je tijdens het Gezondheidsfestival Delft ontdekken. Dit festival was op zaterdag 17 juni op de Markt en zondag 18 juni in het Poptapark.

Deze beiden dagen kon je langslopen bij BinnensteBuiten om gratis de gezondheid van je bloedvaten te laten testen, te testen of je lichaam verzuurd was en te checken via de bristol stool chart of je goede ontlasting hebt.

Daarnaast kon je gratis samples ophalen van Viscollageen, Alka, Vitals, MetaRelax. Kon je gratis het tijdschrift Boezemvriendin van De Groene Zuster meenemen, evenals gratis boekjes via Pharma Nord.

Ook had BinnensteBuiten gigagoede aanbiedingen op diverse supplementen, huidproducten, boeken en testen en had CellCare en Beauty by CellCare speciaal voor dit festival 20% extra korting op al hun producten geregeld.

Heb jij dit allemaal gemist in 2023? Hou dan mijn berichten goed in de gaten om tijdig te horen wanneer het Gezondheidsfestival plaatsvind in 2024. Want dit wil jij volgend jaar toch niet meer missen?