SUPER dat je mijn E-book hebt gedownload!

(DEZE ONTVANG JE NU IN JE MAIL)

WACHT!!

Ik kan je nog verder helpen met het verbeteren van je gezondheid!

Je wilt dolgraag een verbeterde GEZONDHEID!

Je gezondheid verbeteren krijg je, door naar het fluisteren (of is het inmiddels al het SCHREEUWEN?) van je lichaam te luisteren en het vervolgens te geven wat het nodig heeft.

Jij zette al een stap in de goede richting door het downloaden van mijn e-book.
Deze 10 stappen zijn een mooi startpunt naar een gezondere leefstijl, waardoor je gezondheid verbetert.

Maar wil jij MEER? Speciaal voor jou heb ik een
“VERBETER JE GEZONDHEID ONLINE” pakket samengesteld.

Het pakket “verbeter je gezondheid pakket Online”, start met een ONLINE INTAKE. Via uitgebreide vragenlijsten, die je voorafgaand aan onze afspraak invult en terugstuurt, brengen we eerst je huidige gezondheid in kaart. Per post ontvang je thuis de vetzuurmeting, die de vetzuurbalans en de doorlaatbaarheid van je cellen meet via een vingerprik. Wanneer je deze test gedaan hebt, verstuur je deze naar het laboratorium.  Tijdens het ONLINE CONSULT bespreken we de ingevulde vragenlijsten en kijken we waar de oorzaak ligt van je vermoeidheid en klachten. Na afloop ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan, vol persoonlijk advies en informatie. Hiermee kun jij stappen zetten om goede veranderingen in je leefstijl te maken. Je zult merken dat wanneer je een aantal weken bezig bent, vermoeidheid en klachten op een gegeven moment als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wanneer de uitslag van de vetzuurmeting binnen kun je het TUSSENTIJDS CONSULT inplannen. We bespreken we daar deze uitslag en is er natuurlijk ook ruimte om je vragen te stellen en je ervaringen te delen. Na zo’n 6 weken sluiten we af met het ONLINE VERVOLGCONSULT waar we je resultaten bespreken en je zo nodig nog aanvullend advies ontvangt.

WAT IS DE INHOUD VAN HET
‘VERBETER JE GEZONDHEIDPAKKET ONLINE’?

E-Book met 10 geboden voor een gezonde leefstijl
N

Via het online intakeformulier en het invullen van vragenlijsten, brengen we je klachten in kaart om zo achter de oorzaak te komen.

N

en controleren we hiermee of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

N

Controleren we door middel van een Braverman test of je neurotransmitters in balans zijn.

N

Controleren we door middel van een vetzuurmeting de vetzuurbalans en de doorlaatbaarheid van je cellen.

N

Tijdens het online consult bespreken we samen je intakeformulier, je vragenlijsten, je Braverman test en je voedingsdagboek.

N

Na afloop ontvang je je persoonlijk gezondheidsplan met persoonlijk advies en informatie

N

Tijdens het tussentijds consult halverwege, bespreken we de uitslag van je vetzuurmeting. Hoor ik graag hoe het met je gaat en bespreken we je vragen.

N

Na 6 weken het online vervolgconsult waarin we de tussentijdse resultaten zullen bespreken en ontvang je nog advies over wat nog aandacht nodig heeft.

Na afloop van het consult ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met persoonlijk advies en boordevol informatie zodat jij thuis aan de slag kunt om stap voor stap je leefstijl en daarmee je gezondheid te verbeteren!

De totale waarde van dit pakket is €400,-
Voor deze combinatie aanbieding betaal je normaal €337

Maar jij betaald nu eenmalig

€297,-

Vul bij het inplannen van je afspraak kortingscode BB4YOU40 in en ontvang eenmalig €40 extra korting op dit voordeelpakket!

“We willen allemaal het beste.
Het beste voor onszelf, ons gezin én onze naasten. Wanneer jij lekker in je vel zit, neemt de kwaliteit van je leven enorm toe.
We denken vaak dat het probleem is dat we te weinig tijd hebben. Maar het echte probleem is dat we meestal te weinig energie hebben.

Je gezondheid is dan ook geen doel op zich, maar een middel. Om datgene te kunnen doen wat jouw leven betekenisvol maakt.

Kun jij je al voorstellen wat je straks met al die energie allemaal zou willen doen?

Herken je dit?

Langzaamaan is de laatste jaren je energie weggesijpeld. En steeds vaker steken vage onbegrepen klachten de kop op, die je dagen negatief beinvloeden. Meestal sleep jij je door de dagen heen en doe wat je moet doen. Maar wanneer je eindelijk kan doen wat je wilt doen is je energie op.

Sommige dagen lopen wel lekker, maar dan zijn er ook weer genoeg dagen dat je lijf je wel lijkt tegen te werken en weet je even niet meer wat je daar mee aan moet. Het is je diepste verlangen om vol energie de dingen te kunnen doen waar je van houd!

JE WILT WEER LEKKER IN JE VEL ZITTEN, MAAR HOE DAN?

En wat zijn dan de voordelen van een gezonde leefstijl ten opzichte van een dieet?

De focus bij een dieet ligt voornamelijk op wat je niet mag en wat je niet fijn vind aan jezelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je gewicht. En een dieet doe je altijd maar tijdelijk, wat weer een jo-jo effect geeft op je gewicht.

Bij een gezonde leefstijl kijk je juist naar wat je wél graag wilt voor jezelf. Hierdoor maak je graag dagelijks keuzes die goed voor je zijn. Deze goede dagelijkse keuzes worden vanzelf goede gewoonten. Je goede gewoonten worden uiteindelijk je 2e natuur of met andere woorden: je goede gewoonten worden je leefstijl!

 

Vind je energie en gezondheid weer terug!

De totale waarde van deze 3 afspraken en vetzurentest is €400,-
Voor deze combinatie aanbieding betaal je normaal €337,-

Maar jij betaald nu eenmalig

€297,-

Vul bij het inplannen van je afspraak kortingscode BB4YOU40 in en ontvang eenmalig €40 extra korting op dit voordeelpakket!

Nog even samenvattend.
Het “verbeter je gezondheid” pakket bevat:

 

  • Een online consult van 60 minuten ter waarde van €97,-
  • Een vetzuurmeting ter waarde van €169,-
  • Een tussentijds consult van 30 minuten ter waarde van €57,-
  • Het online vervolgconsult van 45 minuten ter waarde van €77,-

Dit pakket heeft dus een totaalwaarde van ter waarde van €400,-! Nu krijg je de kans om dit hele pakket te ontvangen voor slechts

€297,-

Let op: dit is echt een eenmalig aanbod! Wil jij dus gebruik maken van deze extra korting? Plan dan nu de afspraak en vul daar kortingscode BB4YOU40 in.

Geloof in Jezelf! Je kan het!
De prijs is heel laag.
Terwijl de opbrengst heel hoog zal zijn.

Na afloop van het consult ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met persoonlijk advies en boordevol informatie zodat jij thuis aan de slag kunt om stap voor stap je leefstijl en daarmee je gezondheid te verbeteren!