SUPER dat je gestart bent bij mijn gratis aanbod!!

(JE DOWNLOAD WORDT NU VERSTUURD NAAR JE MAIL)

WACHT!!

Ik kan je nog verder helpen met het verbeteren van je gezondheid!

Je wilt dolgraag een verbeterde GEZONDHEID!

Je gezondheid verbeteren krijg je, door naar het fluisteren (of is het inmiddels al het SCHREEUWEN?) van je lichaam te luisteren en het vervolgens te geven wat het nodig heeft.

Jij zette al een stap in de goede richting door het downloaden van een zelftest of mijn e-book. 

Maar wil jij MEER? Speciaal voor jou heb ik 2 mooie aanbiedingen samengesteld!

WAT KRIJG JE TIJDENS EEN GEZONDHEIDSCHECK?

E-Book met 10 geboden voor een gezonde leefstijl
N

Tijdens je gezondheidscheck bespreken we samen je intakeformulier, en de uitslag van je Bravermantest en je voedingsdagboek.

N

Je ontvangt 2 lichaamsmetingen waarmee we op zoek kunnen naar de oorzaak van jouw klachten.

N

We controleren we door middel van een Bravermantest of je gelukshormonen in balans zijn.

N

Kies je voor de actie met de balance test? Dan controleren we ook je vetzuurbalans en de doorlaatbaarheid van je cellen.

N

Na afloop ontvang je je persoonlijk gezondheidsplan met persoonlijk advies en informatie

N

Thuis wordt je vervolgens verder ondersteund via de online leeromgeving voor leefstijlverbetering.

Na afloop van het consult ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met persoonlijk advies en toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering, zodat jij thuis aan de slag kunt om stap voor stap je leefstijl en daarmee je gezondheid te verbeteren!

“We willen allemaal het beste.
Het beste voor onszelf, ons gezin én onze naasten. Wanneer jij lekker in je vel zit, neemt de kwaliteit van je leven enorm toe.
We denken vaak dat het probleem is dat we te weinig tijd hebben. Maar het echte probleem is dat we meestal te weinig energie hebben.

Je gezondheid is dan ook geen doel op zich, maar een middel. Om datgene te kunnen doen wat jouw leven betekenisvol maakt.

Kun jij je al voorstellen wat je straks met al die energie allemaal zou willen doen?

Herken je dit?

Langzaamaan is de laatste jaren je energie weggesijpeld. En steeds vaker steken vage onbegrepen klachten de kop op, die je dagen negatief beinvloeden. Meestal sleep jij je door de dagen heen en doe wat je moet doen. Maar wanneer je eindelijk kan doen wat je wilt doen is je energie op.

Sommige dagen lopen wel lekker, maar dan zijn er ook weer genoeg dagen dat je lijf je wel lijkt tegen te werken en weet je even niet meer wat je daar mee aan moet. Het is je diepste verlangen om vol energie de dingen te kunnen doen waar je van houd!

JE WILT WEER LEKKER IN JE VEL ZITTEN, MAAR HOE DAN?

En wat zijn dan de voordelen van een gezonde leefstijl ten opzichte van een dieet?

De focus bij een dieet ligt voornamelijk op wat je niet mag en wat je niet fijn vind aan jezelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je gewicht. En een dieet doe je altijd maar tijdelijk, wat weer een jo-jo effect geeft op je gewicht.

Bij een gezonde leefstijl kijk je juist naar wat je wél graag wilt voor jezelf. Hierdoor maak je graag dagelijks keuzes die goed voor je zijn. Deze goede dagelijkse keuzes worden vanzelf goede gewoonten. Je goede gewoonten worden uiteindelijk je 2e natuur of met andere woorden: je goede gewoonten worden je leefstijl!

 

Vind je energie en gezondheid weer terug!

Let op: dit is echt een eenmalig aanbod! Deze acties vind je niet terug op mijn website. Wil jij dus gebruik maken van deze aanbieding? Plan dan nu gezondheidscheck naar keuze in!

Geloof in Jezelf! Je kan het!
De prijs is heel laag.
Terwijl de opbrengst heel hoog zal zijn.

Na afloop van het consult ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met persoonlijk advies en toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering, zodat jij thuis aan de slag kunt om stap voor stap je leefstijl en daarmee je gezondheid te verbeteren!