Je eet iedere dag een aantal keer, dus dat je lichaam voeding nodig heeft zal je wel logisch vinden. Maar maakt het voor je lijf nu echt zoveel verschil of je dagelijkse keuzes bestaan uit het eten van bewerkte voeding en fastfood of dat je wel kiest voor een gezonde hap?

Net als dat een auto alleen wegrijd wanneer de tank vol zit met de juiste brandstof (met de verkeerde brandstof sputtert die hooguit een paar x en loopt je motor misschien wel onherstelbare schade op!) Zo heeft ook  jouw lichaam de juiste voeding nodig om niet te gaan sputteren en er uiteindelijk kapot aan te gaan.

Je lichaam zit best complex in elkaar, maar als het van jou krijgt wat het nodig heeft, functioneert het doorgaans goed en zit je lekker in je vel en voel jij je energiek. Je wordt niet snel ziek, omdat je afweersysteem zich dan prima kan verdedigen tegen allerlei ziekteverwekkers en mocht je toch ziek worden of gewond raken, dan herstelt je lichaam zich weer vrij snel.

Hoe voel jij je nu? Pik je ieder virusje op en ben je snel vatbaar voor infecties? Kamp je misschien inmiddels al met een chronische ziekte of voel je je gewoon vaak moe, depressief en lusteloos? Mocht dat zo zijn, weet dan dat de grootste oorzaak ligt in het feit dat je voeding voortdurend tekortschiet. Het geeft je in de meeste gevallen nog wel voldoende brandstof, maar daar houdt het dan wel mee op. Er is namelijk een duidelijk verschil tussen het voeden en het vullen van je lichaam. Wanneer je je lichaam alleen vult, betekent dit dat je vooral voeding eet zonder vitaminen, mineralen en bioactieve stoffen. Bewerkte voeding bevat lichaamsvreemde stoffen die een negatieve invloed hebben op de werking van al onze lichaamscellen en hormonen, daardoor voel jij je futloos en ziek.

Laat daarom je voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding.

Want wanneer jij je lichaam voed met pure en onbewerkte voeding, dan ontvangt het lichaamseigen stoffen, waardoor je lichaam goed kan functioneren en het gezond blijft. Je lichaam wordt zo gestimuleerd om zichzelf te herstellen,

Zit jij dus momenteel niet zo lekker in je vel? Dan is dat een signaal van je lichaam dat het van jouw niet krijgt wat het nodig heeft. Wil jij je graag weer fit en energiek voelen? Ik help je graag op weg naar een betere gezondheid!