De geheime vitaliteitsformule

Neem de controle over je eigen leven terug!

Online training: De Geheime Vitaliteitsformule
€ 149,-

Deze online training biedt je een helpende hand en is een sterke gids naar een beter leven met meer energie, minder stress en meer geluk.

 

Wil je:

  • Meer energie in je lijf?
  • Meer innerlijke rust in je hoofd?
  • Meer voldoening in je leven?
  • Meer grip op je leven en je vitaliteit?
  • Ontspannener en minder prikkelbaar zijn?
  • Betere dagen en daarmee een beter leven?
  • Betrouwbare informatie over voeding én leefstijl van iemand die Geneeskunde heeft gestudeerd en zich heeft gespecialiseerd in voeding en leefstijlbegeleiding?

Dan is deze online training voor jou. In deze online training leer je van Richard de Leth (drs. Geneeskunde) hoe je met leefstijl de belangrijkste sleutelsystemen kunt verbeteren. Het resultaat is een verbeterde vitaliteit.

Richard heeft al duizenden mensen naar een betere gezondheid begeleid

Richard heeft ruime ervaring in het begeleiden van mensen. Ruim 10 jaar heeft hij in zijn Praktijk voor Integrale Geneeskunde duizenden mensen naar een betere gezondheid mogen begeleiden door middel van voeding en leefstijlaanpassingen.

Ben jij klaar voor een bovengemiddeld leven?

Veel mensen leiden een gemiddeld leven en het gemiddelde leven ziet er niet best uit. Want de gemiddelde mens is een groot deel van zijn of haar leven chronisch ziek of ervaart chronische klachten. Veel mensen zijn vaak moe, prikkelbaar, gestrest en hebben een verminder libido, overgewicht en allerlei pijntjes.

Hierdoor zijn zij niet de beste versie van zichzelf. Ze zijn niet de leukste (denk bijvoorbeeld aan afreageren op partner en kinderen) en kunnen niet alles doen wat ze graag zouden willen doen.

Mogelijk is dit ook bij jou het geval en ben je er klaar mee.
Klaar met een GEMIDDELD leven, maar juist klaar voor een BOVENGEMIDDELD leven.

Deze online training is voor jou als je echt het beste uit je leven wilt halen!

Prijs: €149,- 

 

Klik op onderstaande knop om direct te beginnen met de geheime vitaliteitsformule!

Gezond van binnen, stralend van buiten

Ben je klaar voor meer energie en een betere gezondheid?

Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online videogesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Of neem eerst eens een kijkje bij mijn gratis aanbod en download het e-book met 10 leefstijltips als mooi startpunt, voor het maken van betere leefstijl keuzes, waardoor jouw gezondheid zal verbeteren!