Verdieping gezondheidsplan

Als je beter voor jezelf zorgt, ga jij je vanzelf beter voelen.

Een verdieping van je gezondheidsplan is te plannen vanaf 6 weken na je eerste afspraak.

R

Als je op basis van de adviezen je eetpatroon hebt aangepast, zul je na 4-6 weken een groot verschil merken in je energieniveau.

R

Vage klachten zijn verminderd of zelfs verdwenen.  Je hebt gemerkt dat wat jij in je mond stopt, echt bepaalt hoe jij je voelt en hoe je er uit ziet.

R

We gaan nu kijken wat goed gaat en wat nog beter kan.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de afspraak

Direct na het maken van de afspraak ‘verdieping gezondheidsplan’, ontvang je een afspraakbevestiging. Voor het meten van de tussentijdse resultaten, wil ik je vragen om en opnieuw de Braverman test in te vullen en voor een aantal dagen een voedingsdagboek bij te houden. Hierin schrijf je op wat je gedurende de dag eet en drinkt met de tijdstippen erbij. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is erg belangrijk voor mij om me een beeld te kunnen vormen van de tussentijdse resultaten. Zo kunnen we weer het meeste uit jouw consult halen!  

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

Tijdens een gesprek van 45-60 minuten, bespreken we samen hoe het de afgelopen weken met jou gegaan is.
Hoe voel jij je nu? Wat gaat nu goed? Wat kan nog beter?
We verrichten een nieuwe meting en bekijken en bespreken de verschillen ten opzichte van de vorige keer.

Na de afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • een aanvullend advies
  • de factuur

Prijs

EUR 77
Dit bedrag wordt voorafgaand aan de afspraak overgemaakt naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten onder vermelding van de datum + de naam van je afspraakkeuze. 

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Dit kun je hier nakijken.

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Wil je graag meer verdieping?

Francine Seijsener-Fortuin