Verbeter je gezondheid pakket

Hallo energie!
Vaarwel vage klachten!

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

$

Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, moet ik dit accepteren of kan ik mijn gezondheid toch verbeteren?

Maak dan de afspraak voor het verbeter je gezondheid pakket!

R

Met behulp van uitgebreide vragenlijsten krijg je inzicht in het huidige functioneren van je lichaam en zoeken we naar de oorzaak van je vermoeidheid en klachten.

R

Controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we door middel van de Bravermantest of je gelukshormonen in balans zijn.

R

Controleren we via een vingerprik je vetzurenbalans en de doorlaatbaarheid van je cellen, zodat je wanneer je het combineert met de kuur, jij je gezondheid vanaf celniveau gaat verbeteren!

R

Ontvang je een persoonlijk advies waarmee je gerichte stappen kunt zetten om je aandachtspunten aan te pakken.

R

Ontvang je toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering welke je stap voor stap zal helpen naar gezondere voeding en daardoor naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gezond gaat eten wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Dit pakket is een combinatie aanbieding van 3 afspraken en een vetzuurmeting die naar je huisadres wordt verzonden:

R

 Het online consult

Tijdens deze afspraak van 60 minuten, bespreken we in een videogesprek, je intakeformulieren en gaan we op zoek naar een oplossing voor de oorzaak van je klachten. Verder ontvang je na het maken van de afspraak op je huisadres per post de vetzurentest met duidelijke instructies hoe je deze zelf kunt (laten) afnemen. Nadat je de test hebt gedaan, verstuur je deze naar het laboratorium.

R

Tussentijds online consult

Wanneer de uitslag van de vetzuurmeting binnen is, plannen we een videogesprek van 30 minuten om deze door te spreken. Verder bespreken we ook hoe het dan met je gaat en waar je nog advies of informatie over wilt hebben.

 

R

Het vervolg online consult

Na ongeveer 6-8 weken sluiten we het ‘verbeter je gezondheid pakket’ af met het vervolgconsult. Tijdens deze afspraak, van 45 minuten, bespreken we, tijdens een videogesprek, je tussentijdse resultaten zodat duidelijk wordt wat al goed gaat en welke stappen je zo nodig nog meer kunt zetten.

Het ‘verbeter je gezondheidpakket’ bevat

  • Een online consult van 60 minuten ter waarde van € 97
  • Een vetzuurmeting ter waarde van € 169
  • Een tussentijds consult van 30 minuten ter waarde van € 57
  • Een online vervolgconsult van 45 minuten ter waarde van € 77

Dit pakket heeft dus een totaalwaarde van € 400,- 

Prijs

Normaal voor €400,-

Nu voor €337,-

Dit bedrag is zowel inclusief de voorbereidingen van onze 3 afspraken als het achteraf maken van je persoonlijk gezondheidsplan en het aanvullend advies. Ook is het inclusief de vetzuurmeting ter waarde van EUR 169 en je toegang tot de online leeromgeving en ondersteuning via de besloten Facebookgroep. 

Graag het totaalbedrag van 337 euro voorafgaand aan onze eerste afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten. Wanneer je een kortingscode hebt ontvangen, dan kun je deze invullen bij het maken van je afspraak en maak je vervolgens het totaalbedrag – de betreffende korting over.

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Dit kun je hier nakijken. Om optimaal gebruik te kunnen maken van je aanvullende zorgverzekering, kun je aangeven een factuur per afspraak te willen ontvangen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om korting te sparen op je afspraken! 

Na afloop van het consult ontvang jij je persoonlijk gezondheidsplan met persoonlijk advies en toegang tot de online leeromgeving voor leefstijlverbetering,  zodat jij thuis aan de slag kunt om stap voor stap je voeding en daarmee je gezondheid te verbeteren!

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Francine Seijsener-Fortuin