Verbeter je gezondheid pakket

Hallo energie!
Vaarwel vage klachten!

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

$

Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, moet ik dit accepteren of kan ik mijn gezondheid toch verbeteren?

Maak dan de afspraak voor het verbeter je gezondheid pakket!

R

Met behulp van uitgebreide vragenlijsten krijg je inzicht in het huidige functioneren van je lichaam en zoeken we naar de oorzaak van je vermoeidheid en klachten.

R

Controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we door middel van de Bravermantest of je gelukshormonen in balans zijn.

R

Controleren we via een vingerprik je vetzurenbalans en de doorlaatbaarheid van je cellen

R

Ontvang je na afloop een persoonlijk gezondheidsplan die je zal informeren en je stap voor stap zal helpen naar een gezondere leefstijl en daarmee naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gezond gaat eten wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Dit pakket is een combinatie aanbieding van 3 afspraken en een vetzuurmeting die naar je huisadres wordt verzonden:

R

 Het online consult

Tijdens deze afspraak van 60 minuten, bespreken we in een videogesprek, je intakeformulieren en gaan we op zoek naar een oplossing voor de oorzaak van je klachten. Verder ontvang je na het maken van de afspraak op je huisadres per post de vetzurentest met duidelijke instructies hoe je deze zelf kunt (laten) afnemen. Nadat je de test hebt gedaan, verstuur je deze naar het laboratorium.

R

Tussentijds online consult

Wanneer de uitslag van de vetzuurmeting binnen is, plannen we een videogesprek van 30 minuten om deze door te spreken. Verder bespreken we ook hoe het dan met je gaat en waar je nog advies of informatie over wilt hebben.

 

R

Het vervolg online consult

Na ongeveer 6-8 weken sluiten we het ‘verbeter je gezondheid pakket’ af met het vervolgconsult. Tijdens deze afspraak, van 45 minuten, bespreken we, tijdens een videogesprek, je tussentijdse resultaten zodat duidelijk wordt wat al goed gaat en welke stappen je zo nodig nog meer kunt zetten.

Prijs

Normaal voor €400,- 

Nu voor €337,-

Dit bedrag is zowel inclusief de voorbereidingen van onze 3 afspraken als het achteraf maken van je persoonlijk gezondheidsplan en het aanvullend advies. Ook is het inclusief de vetzuurmeting ter waarde van EUR 169. 

Graag dit bedrag voorafgaand aan onze eerste afspraak overmaken naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten onder vermelding van ‘verbeter je gezondheid pakket online’.

Heb jij een kortingscode ontvangen voor extra korting op deze afspraak? Deze kun je dan invullen tijdens het maken van je afspraak.

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Dit kun je hier nakijken.

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Francine Seijsener-Fortuin