Persoonlijk gezondheidsplan

Als je lichaam zijn grenzen begint aan te geven….
Vergeet dan niet om te luisteren!

Ben je klaar met vermoeidheid en vage klachten?

$

Je voelt je moe en/of je hebt last van lichamelijke en/of mentale klachten.

$

Je vraagt je af, moet ik dit accepteren of kan ik mijn gezondheid toch verbeteren?

Vraag dan een gesprek voor een Persoonlijk Gezondheidsplan met me aan.

R

Met behulp van meetapparatuur krijg je inzicht in het huidige functioneren van je lichaam en zoeken we naar de oorzaak van je vermoeidheid en klachten.

R

Controleren we of je vitaminen en mineralen op peil zijn.

R

Controleren we of je neurotransmitters in balans zijn.

R

Ontvang je na afloop een persoonlijk gezondheidsplan die je zal informeren en je stap voor stap zal helpen naar een gezondere leefstijl en daarmee naar een betere gezondheid.

R

Wanneer je gezond gaat eten wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wat je gezondheid een enorme boost geeft.

R

Gezond worden en blijven verhoogt je kwaliteit van leven enorm.

R

Kortom, wordt gezond van binnen, stralend van buiten.

Voor de afspraak

Direct na het maken van de afspraak ‘persoonlijk gezondheidsplan’, ontvang je een afspraakbevestiging met daarin het e-book: ‘de 10 geboden voor een gezonde leefstijl’. Deze kun je gebruiken als mooi startpunt voor het maken van betere leefstijl keuzes. Ook bevat deze mail een link naar het intakeformulier en de Braverman test, die je invult en minimaal 24 uur voorafgaand aan onze afspraak naar mij terugmailt. Dit vergt wel even wat tijd van jou, maar het is voor mij erg belangrijk, om me een beeld te kunnen vormen van jouw situatie en zo onze afspraak goed te kunnen voorbereiden. Op die manier kunnen we optimaal resultaat uit jouw consult halen!

Op de dag van de afspraak stop je zo’n 2 uur van te voren met koffie drinken en eten. Water drinken mag wel. Dit is noodzakelijk om de uitslagen van de metingen niet te beïnvloeden.

Tijdens de afspraak

In een gesprek van 75-90 minuten, bespreken we samen het intakeformulier en de uitslag van je Braverman test. We gaan daarna met behulp van meetapparatuur op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Je krijgt op basis van deze uitslagen een passend voedings-, leefstijl- en suppletieadvies, met de mogelijkheid de suppletie direct aan te schaffen met 10% korting.

Na de afspraak

Ontvang je per e-mail:

  • Je persoonlijk gezondheidsplan met advies plus boordevol informatie om je leefstijl stap voor stap te verbeteren.
  • De uitslag van je bravermantest plus volop informatie hoe jij je neurotransmitters in balans kan brengen.
  • Je persoonlijk voeding- en leefstijladvies vanuit je meetresultaten.
  • De factuur

Prijs

EUR 117
Dit bedrag wordt voorafgaand aan de afspraak overgemaakt naar rekeningnummer NL51KNAB0259916986 ter name van BinnensteBuiten onder vermelding van de datum + de naam van je afspraakkeuze. 

Omdat ik als vergoedbare therapeut werkzaam ben, heb je mogelijk recht  op een gedeeltelijke vergoeding via je zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Dit kun je hier nakijken.

Gezond van binnen, stralend van buiten

R

Ben je klaar voor meer energie en een verbeterde gezondheid?

Francine Seijsener-Fortuin