Lekker (der) in je vel in 4 weken

Op zoek naar meer levensgeluk, voldoening en innerlijke rust?

Online programma: Lekker(der) in je vel in 4 Weken
€ 97,-

Onze mentale gezondheid staat in het moderne, snelle leven enorm onder druk. Overprikkeling, mentale onrust, verminderde concentratie, slaapproblemen en ‘het gevoel dat er iets mist’ zijn veelvoorkomende problemen.

Herken jij jezelf hierin? Of wil jij door middel van preventieve leefstijlacties jouw mentale gezondheid behouden? Dan is het programma Lekker(der) in je vel in 4 weken bedoeld voor jou.

Heb jij last van…

 

Onze mentale gezondheid staat in het snelle, moderne leven enorm onder druk

Veel mensen (zowel jongeren, volwassenen als ouderen) ervaren (structurele) problemen zoals overprikkeling en mentale onrust, verminderde concentratie, verminderde productiviteit, slaapproblemen, gebrek aan motivatie of gebrek aan levensvreugde. 

In het moderne leven krijgt jouw brein vaak niet wat het nodig heeft om goed voor jou te kunnen zorgen. Het leidt tot een gebrek aan motivatie, mentale onrust en innerlijke leegte.

Hoe mooi zou het zijn als je de belangrijkste mechanismen in jouw brein leert kennen én leert hoe jij met praktische leefstijltips je mentale gezondheid kunt verbeteren? Ik help je hiermee in het online programma Lekker(der) in je vel in 4 weken.

Het programma is gericht op het verbeteren jouw innerlijke balans, het vergroten van jouw zelfvertrouwen en het verbeteren van jouw algehele welzijn – en dat in slechts vier weken.

Het is logisch om in het moderne leven niet lekker in je vel te zitten

Jouw brein is gemaakt voor een omgeving die niet meer bestaat. De basisbehoeftes van een gezonde mentale energiehuishouding staan enorm onder druk. Helaas hebben we nergens geleerd hoe je met bewezen leefstijlacties in simpele stappen jouw stemming een radicale boost geeft. Want ben je het ook zo zat om vaak niet lekker in je vel te zitten? Of wil je preventief de belangrijkste breinmechanismen positief beïnvloeden om nog meer levensvreugde te ervaren?

Dan is dit online programma voor jou. Je krijgt een praktisch en simpel actieplan om jouw stemming binnen vier weken te verbeteren.

Een must voor ieder mens die zijn mentale gezondheid – zowel bij signalen als preventief – een boost wil geven. Want we hebben een onderhoudsplan voor ons huis en onze auto (APK), maar niet voor ons lijf en brein.

Met dit programma brengen we daar samen verandering in. Ik heb het programma zo ingericht dat je met een kleine tijdsinvestering leert om een betere stemming te krijgen – of te behouden. En dat is onbetaalbaar, want als je lekker in je vel zit ben je in staat om veel meer van het leven te genieten – en veel meer uit het leven te halen.

Wat je kunt verwachten:

 

Het leven is te kort om lusteloos of prikkelbaar langs de lijn te zitten. Het is een basisrecht om te stralen en met meer vertrouwen lekker in je vel te zitten!

Iedereen lijkt mentaal uit balans

De oorzaak hiervan is logisch; ons brein begrijpt in het moderne leven geen bal van ons gedrag. Daarom moet je afwijken en je eigen koers volgen zodat je brein in evenwicht is – of in evenwicht komt.

En dat ga ik je in makkelijke en kleine stapjes leren. Je krijgt de mentale energie-blauwdruk die je helaas niet op de basisschool hebt geleerd.

In dit programma leer ik je de vier krachtigste mentale energiebronnen en de vier grootste mentale energielekken. Het is belangrijk dat je snapt hoe jouw brein werkt, en hoe je het nu mogelijk onbewust negatief beïnvloedt en straks bewust positief kan beïnvloeden.

Die controle is goud waard, zeker omdat je hier levenslang van profiteert.

Wat levert het je direct op:

 

Prijs: €97,- 

Klik op onderstaande knop om direct te beginnen met het online programma: Lekker(der) in je vel in 4 Weken.

Gezond van binnen, stralend van buiten

Ben je klaar voor meer energie en een betere gezondheid?

Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online videogesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Of neem eerst eens een kijkje bij mijn gratis aanbod en download het e-book met 10 leefstijltips als mooi startpunt, voor het maken van betere leefstijl keuzes, waardoor jouw gezondheid zal verbeteren!