Jouw reddingsplan in deze gezondheidscrisis

Is je lijf je lief? Leef dan preventief!

Online training:

€ 99

Jouw Reddingsplan in deze gezondheidscrisis

6 Essentiële ingrediënten voor meer levenskwaliteit,
een sterker immuunsysteem én minder druk op de zorg

Het is hoog tijd voor een gezondheidsrevolutie

We maken er een potje van in Nederland: 10,2 miljoen (!) mensen zijn chronisch ziek. De gezondheidszorg is overbelast. De focus ligt op medicatie en nazorg.

Een gemiste kans, vinden wij van OERsterk, want de meeste gezondheidsklachten kun je voorkomen of herstellen met een gezonde, preventieve leefstijl.

We leren nergens hoe ons lichaam evolutionair is ontwikkeld en wat het nodig heeft om goed voor ons te kunnen blijven zorgen. De moderne mens is vervreemd van zichzelf, van anderen en van de natuur. Door deze vervreemding plegen we onbewust zelfmoord in slow-motion en is ons immuunsysteem radicaal verzwakt.

De prijs van deze collectieve verzwakking hebben we de laatste twee jaar in de vorm van een wereldwijde gezondheidscrisis pijnlijk ervaren. De afgelopen twee jaar hebben we ook ervaren dat niemand je komt redden. De politiek niet, en al zeker de industrieën niet. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste zelfzorg en voor een goede metabole gezondheid (waaronder een sterk immuunsysteem).

Het kan zo anders

Daarvoor moet je wel afstand nemen van de ongezonde massa en je eigen gezonde koers durven te gaan. Wij zijn graag jouw gids naar een beter leven.

In de online training van ons Nationale Leefstijl Event leer je precies hoe. Van alle waardevolle presentaties, beweegbreaks, ademhalingssessies en de prikkelende leefstijlQuiz hebben we een online training gemaakt.

In deze nieuwe online training leer je:

Gezond van binnen, stralend van buiten

Ben je klaar voor meer energie en een betere gezondheid?

Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online videogesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Of neem eerst eens een kijkje bij mijn gratis aanbod en download het e-book met 10 leefstijltips als mooi startpunt, voor het maken van betere leefstijl keuzes, waardoor jouw gezondheid zal verbeteren!