De gouden gezondheidsgids

Wil jij een spoedcursus gezondheid waarin wetenschap en jarenlange praktijkervaring zijn gebundeld?

Boek: De gouden gezondheidsgids
€ 27,00

De mens krijgt bij de geboorte helaas geen handleiding. Het gevolg is dat de moderne mens met beste intenties leeft, maar steeds zwakker, dikker en zieker wordt. Voor het eerst in de evolutie worden onze kinderen minder oud dan wij. Dit boek biedt een reddingsplan om in korte tijd weer gezond(er) te worden. Alle essentiële pijlers komen aan bod, namelijk:
  • Relaties
  • Bioritme
  • Gifstoffen
  • Mindset
  • Ontspanning
  • Voeding
  • Beweging

 In dit boek bieden Richard de Leth en Ruud Rotteveel – experts preventieve leefstijlgeneeskunde – een concreet raamwerk om beter voor het grootste kapitaal te zorgen: jouw gezondheid.

Met hun gezondheidsvirus willen ze jou en de wereld beter maken. Dit boek laat zien dat het gezondheidsvirus de oplossing biedt om als mens gezonder te worden en om als maatschappij beschermd te zijn tegen toekomstige pandemieën.

Is je lijf je lief, leef dan preventief. Dit boek geeft je alle antwoorden én een concreet overzichtelijk stappenplan. 

Mindset

Optimale gezondheid start in de mind. Krijg meer inzicht in hoe body en mind met elkaar zijn verbonden. Snap hoe je met je gedachten jouw gezondheid kunt beïnvloeden.

Verbinding

De mens is een liefdevol wezen die verbonden hoort te zijn met zichzelf, anderen of een hoger doel. Sociaal contact en het gevoel hebben dat je ergens bij hoort zijn essentieel voor een lang, gelukkig én gezond leven.

Ontspanning

Chronische stress verzwakt de gezondheid, maar acute stress versterkt de gezondheid. Hoe werkt dit precies?

Bioritme dag

Ritme is de basis van gezondheid. Krijg meer inzicht in het belang van zonlicht en de natuur in relatie met de gezondheid.

Bioritme nacht

Een goede slaap is essentieel voor een goede gezondheid. Waarom en hoe kun je nog beter slapen?

Beweging

De moderne leefomgeving haalt alle noodzaken om te bewegen weg. Krijg helder wat het negatieve gevolgen zijn en hoe je dit kunt voorkomen.

Voeding

Je kunt jezelf met iedere hap versterken of verzwakken. Wij leren je alle principes van de evolutionaire voedingsleer.

Gifstoffen

We leven in een toxische wereld met veel gifstoffen. Krijg praktische tips voor minder gifstoffen in je lichaam én in je leven.

Het geheim van een goed leven is een goede dag. Vandaag is het enige moment dat bestaat. Zorg vandaag daarom voor betere keuzes, want de kwaliteit van jouw keuzes bepaalt de kwaliteit van jouw dag. En zo op de lange termijn van jouw leven.

Je kunt het lichaam als spiegel zien van alle keuzes die je in jouw leven tot vandaag hebt gemaakt. In dit boek nemen we je mee op reis door ons lichaam, door de evolutie en door de natuur.

Hopelijk ga je beter begrijpen wat jouw lichaam nodig heeft om goed voor jou te kunnen blijven zorgen. En ook hoe je dit vandaag kunt doen.

Hopelijk ga je ook inzien dat de moderne commerciële leefomgeving de kans juist vergroot dat je de verkeerde leefstijlkeuzes maakt. Je wordt continu verleid om de verkeerde dingen te eten, om stil te zitten en aan je schermpje gekluisterd te zitten. Allemaal elementen van een OERzwakke dag. Wijk af van de ongezonde kudde en ga je eigen OERsterke koers. 

Wij zijn met liefde jouw gids naar een betere dag, en hiermee naar een beter leven. Wedden dat je nooit meer anders wilt?

Gezond van binnen, stralend van buiten

Ben je klaar voor meer energie en een betere gezondheid?

Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online videogesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Of neem eerst eens een kijkje bij mijn gratis aanbod en download het e-book met 10 leefstijltips als mooi startpunt, voor het maken van betere leefstijl keuzes, waardoor jouw gezondheid zal verbeteren!