Collageen Elixer

Wordt stralend van buiten met 1 flesje collageen elixer per dag!

Wat is collageen elixer?

Collagen Elixir is binnenkort de nieuwste stap in je schoonheidsritueel. Het is gemaakt met marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige stoffen om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen*. Het enige wat je nog moet doen is een slokje nemen en genieten!

* Biotine draagt bij tot het behoud van normaal haar en een normale huid. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de huid. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, normale nagels en een normale huid

Wat zijn de voordelen van collageen type 1?

Er zijn vele soorten collageen. Collageen van type I is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% van de huidlaag uit. Ons lichaam maakt van nature collageen aan, maar de productie ervan neemt af naarmate we ouder worden. Onderzoek heeft aangetoond dat collageensupplementen gunstig kunnen zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Marine-collageen bestaat voor het grootste deel uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die gericht zijn op de gezondheid van de huid en de natuurlijke productie van collageen door het lichaam ondersteunen.

Waar komt marine collageen vandaan?

Het marine-collageen in Collagen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen, waarbij strenge, milieuvriendelijke praktijken worden gevolgd.

Is de verpakking van collageen elixer volledig recyclebaar?

Ja, onze Collagen Elixir verpakking is 100% recyclebaar. Gelieve de glazen fles en doos op een verantwoorde manier weg te gooien

Voor wie is collageen elixer geschikt?

Collagen Elixir is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar. Hoewel Collagen Elixir ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om je arts te raadplegen voordat je voedingssupplementen gaat gebruiken.

Kan ik collageen elixer innemen als ik allergische ben voor vis?

Nee, Collagen Elixir is niet geschikt voor mensen met een visallergie.

Hoeveel moet ik per dag nemen?

Wij raden je aan elke dag één flesje Collagen Elixir te nemen.

Wanneer kan ik collageen elixer het beste innemen?

De beste tijd om Collagen Elixir te consumeren is dagelijks! Altijd en overal – zolang je elke dag een volledige dosis Collagen Elixir neemt, zul je er de vruchten van blijven plukken.

Wat zijn de verschillende soorten collageen en wat doen ze?

Er zijn ten minste 16 soorten collageen bekend, maar het grootste deel van het lichaam bestaat uit vier hoofdtypen: type I, II, III en IV. Type I, het collageen dat wij voor Elixir gebruiken, is het meest voorkomende collageen in het lichaam, dat meestal voor schoonheidsproducten wordt gebruikt, omdat het de belangrijkste structurele component is in huid, beenderen, pezen, bindweefsels en vezelig kraakbeen. Type II is voornamelijk te vinden in het elastische kraakbeen dat dient als demping voor gewrichten. Type Ill dient als ondersteunende structuur voor organen, slagaders en spieren. Type IV wordt aangetroffen in de huidlagen en helpt bij de filtratie.

R

De ingrediënten

5 gram marine-collageenpeptiden

Ontdek je glans en zeg hallo tegen een gezonde, gehydrateerde huid

Stralende biotine en zink

Een fantastische boost ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels

Vitamine C

Krachtige antioxidant vitamine om je natuurlijke collageenproductie te ondersteunen

Eeuwenoude botanische blend

Kalmerende kamille, hydraterend aloë vera en voedende goji- en acerolabessen

0 gram toegevoegde suiker

Verrijkt met wilde bessen en een vleugje botanische kruiden voor een natuurlijke zoete smaak

Gezond van binnen, stralend van buiten.

Ben jij klaar voor meer energie en een betere gezondheid?

Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online videogesprek of voor een afspraak bij mij in de praktijk.

Of neem eerst eens een kijkje bij mijn gratis aanbod en download het e-book met 10 leefstijltips als mooi startpunt, voor het maken van betere leefstijl keuzes, waardoor jouw gezondheid al verbetert!