De Boodschappencoach

Haal het beste uit de supermarkt

Boek: de Boodschappencoach
€ 21,-

Wil jij…

 • Weten wat de pareltjes uit de supermarkt zijn?
 • Lezen welke gevaren er loeren op de verschillende afdelingen?
 • De marketingtrucjes van de levensmiddelengiganten kennen?
 • Alleen lekkere én gezonde producten in je mandje laden?

Waarom dit een praktische gids is

Al 10 jaar geef ik supermarktsafari’s en sinds enige tijd leid ik ook mensen op als boodschappencoach zodat mensen in heel Nederland onder begeleiding op supermarktsafari kunnen.

Sommige mensen hebben echter geen hulp van een coach nodig en gaan liever zelf de supermarktjungle in. Dit superhandige boekje legt de rode loper voor je uit.

Een wandeling door de supermarkt met dit boekje in de hand is leuk, interessant en gezond! Je komt achter dingen waar je nooit bij stil hebt gestaan. Je leert de verleidingen te weerstaan en je boekt resultaat op het gebied van gezonde leefstijl.

Ik leer jou wat ik tijdens mijn opleiding levensmiddelentechnologie geleerd heb. WAT voor goede en slechte eigenschappen een product heeft, HOE producenten en supermarkten mensen verleiden en nog belangrijker: WAAROM sommige producten gezond én ongezond zijn voor je gezondheid.

Wat lees je in dit boek?

Samen gaan we alle afdelingen langs en wijs ik je op de pareltjes en gevaren.

 • Haal het beste uit de supermarkt!
 • De vijf gevaren van moderne voeding
 • De tien ongezondste toevoegingen
 • Check de ingrediënten op het etiket
 • Laat je niet misleiden
 • Let op de verpakking
 • De voordelen van biologisch

Nieuwe Aanraders en Afraders

Het hart van De boodschappencoach-update bestaat uit overzichtelijke lijsten met voedingsproducten die zijn ingedeeld bij de ‘Aanraders’ of de ‘Afraders.’ Dankzij kleurcodes en symbolen is in één oogopslag te zien welke levensmiddelen je veilig in de boodschappenkar kunt laden – en welke je beter kunt laten liggen. Alle producten zijn voorzien van belangrijke informatie en tips.

Laatste stand van zaken

Sinds de verschijning van De boodschappencoach in 2013, hebben maar liefst 30.000 mensen een exemplaar van de gids aangeschaft. Sindsdien is er veel veranderd. Het is niet overdreven om te stellen dat supermarkten meer gezonde producten aan hun assortiment toevoegen. Aan de andere kant reageren levensmiddelenproducenten op de beter geïnformeerde consument door de misleiding nóg geraffineerder aan te pakken. Zo wordt nu op grote schaal de term ‘natuurlijk’ gebruikt voor producten die dat helemaal niet zijn.

Wil je direct de pareltjes van supermarkt te vinden? Wil je onbezorgd langs de gangpaden struinen?

 

Gezond van binnen, stralend van buiten

Ben je klaar voor meer energie en een betere gezondheid?

Wanneer je een afspraak maakt, kun je kiezen voor een online videogesprek of voor een gezondheidscheck bij mij in de praktijk.

Of neem eerst eens een kijkje bij mijn gratis aanbod en download het e-book met 10 leefstijltips als mooi startpunt, voor het maken van betere leefstijl keuzes, waardoor jouw gezondheid zal verbeteren!